Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ehh halay varsa iyi güzel haberler var demekki... iyi olun hepiniz.. hepinizin yüzü gülsün arkadaşlar...

mısracım albüm ekleyeceksen eğer profılden albüm ekleye resmi koyabilirsin

yok eğer bu sayfaya koycaksan konuya cevap ver tıklıyosun orda ataç şekli var alıntı ekle ordan dosya seç yükle

canlarım nasılsınız fırsat bulmuşken dalayım dedim geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun allah hepinizden razı olsun abim daha iyi şükür hergün hasteneye gitmek zorundayız ama bunada şükür pansuman ve tedavi için gidip geliyoruz ama bu güne şükür ölümden döndü rabbim bize bağışladı onu şimdi onunla ilgileniyorum ilacı yemeği derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum burayada pek gelemiyorum ama aklım hep sizlerde hep dualarımdasınız sizleri seviyorum serpilim desteğin için sağol güzel yürekli en çıtır güzel rabbim sana tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah tabi burda bulunan bütün çıtırlarada inşallah bıcır bıcır bebeler nasip etsin rabbim doğum yapacak arkadaşlarımızada kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum tualinam nazlı kelebek 31 martı sabırsızlıkla bekliyorum dualarım seninlecanım benim

Bir genç bir gün yanında bi kızla eve gelir;
- ''Anneeee Babaaaaa işte evleneceğim kadını sizle tanıştırmaya geldim''.
Neyse aile işte konuşur, kahveler içilir. Gencin babası oğlunu bir kenara çeker ve oğluna gizli gizli bir şeyler söyler;
- ''Oğlum annen beni yatakta hiçbir zaman mutlu edemedi ben de mutluluğu başka kadınlarda aradım. İşte bu kızı tanıyorum o senin kardeşin''.
Çocuk bunu duyunca şoka girer ve yıkılır.
Neyse aradan biraz süre geçer ve tekrar bir kızla eve gelir ve yine aynı tanışma faslı...
Ve baba yine oğlunu kenara çeker o kızın da kardeşi olduğunu söyler.
çocuk artık hem bıkmış ve hayata küsmüş bir şekilde annesine gider ve bütün olayları anlatır.
Annesi'de şöyle cevap verir;
- ''Oğlum sen onun dediklerine kafanı takma, o senin gerçek baban

hahahahahahahahahahahahahahahaha

canımmm rabvbim size bağışladı abini ama senin tutumun güzel olmuşş şükür atlltıı belanyy abin iyi olsunda varsın sen gelme bir müddett sağlık önemlii şükürr geçtii artıkk bir kaç güne kadar Allahın izniyle iyileşeckk o güzel dualrın için aminnn hepimize versin rabimm kimseyi boynu bükük bırakmasın

arkadaşlar bu arada ben kilo vereceğim diye uğraşmayacağım artık.. 5-6 kilo vereceğim diye uğracağım sonra yine alacağım iyisimi ben zaman geçirmeden hamile kalayım diye düşünüyorum ve karar verdim artık elleri kolları sıvamanın zamanı geldi.. serpilcim böyle valla... 10gündür yatarken bunu düşündüm...

bakk tatalım soğan kürünü uygula o klo verdiriyor ama bu aradda çalışmalrınıda ihmal etme kız benim dayımın oğlunun eşi 110 kloyla hamile kaldıı doğurduu yalan olmasında en son ki klosu 110 du

kızlar hepinizi çok özlemişimmmmm :))) hepinizi öpüyorummmm (griplisinden değil ama) rabbim hepinize güzellikler versin...

merak etme bana bişi olmaz fatoözelde olmaz oda atlltıı grişbii iğer kızları bielmemm

:) aman olmayın da zaten çok zormuş.. eşim sağolsun iyi baktı ama hayatımda hiç böyle grip olmamıştım.... soğan kürünede bir hafta sonra falan başlarım serpilcim...

bu arada dün biraz kendimi iyi hissettiğim için çıkıp ev baktık... kira vereceğimize kredi çekip ev alalım dedik ama nafile (((( hem evler pahalı, hemde beğendiğimiz evlerin tamamına kredi kullandırtmıyorlar... serpil sen bu işlerle mi uğraşıyordun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…