bir oarad bir burada
elbette gececek canım rabbim dualrımızla senin sevginle ayağa sapasağlam kalkacak
geçmiş olsun yeter arkadaş...
yeter..çok geçmiş olsun..dualarımızdasınız....
sorma hahhahahahhahahahhhah kendimi yaramz çocuklar gibi hissetim hhahahahhahhahahha
evet canım gördüm, yeni adet oldun galiba di mi? insallah bu ay hamile kalırsın tatlım..
iyiyim güzelim... evet bayadır buraya ugrayamadım.. bende bi degisiklik yok, gecen ay bi kimyasal gebelik yasadım sanki ama adet gecikmedigi icin tam emin degilim, (kan testi 4 cikmisiti sonra yükselmedi) ona canım sıkılmıstı biraz tatlım... sen nasılsın?
sorma hahhahahahhahahahhhah kendimi yaramz çocuklar gibi hissetim hhahahahhahhahahha
insallahhhhhh amin.... insallah hepimizden gelir o hayırlı haberler tatlım, insallah... evet arkamda bıraktım, cok düsünmek istemiyorum zaten.. herkes neler yasıyor... Allah en basta sağlimizi eksik etmesin insallah...canım benim inşallhh bu ay senden güzel haberler alırız sanki haytkavuniçidende alack gibiyiz bakalımm canım benimm :)))) kimysal gebeliğe kafanı takma sakın
saol tatlım..canım..sıkma canını..oluyo işte,canımız sıkılıyo tabii ama...bişey yapamıyoruz malesef....kısa zamanda gelir bebişler inşallah..
insallahhhhhh amin.... insallah hepimizden gelir o hayırlı haberler tatlım, insallah... evet arkamda bıraktım, cok düsünmek istemiyorum zaten.. herkes neler yasıyor... Allah en basta sağlimizi eksik etmesin insallah...
saol tatlım..insallah hepimizin ki gelir tatlım..
yeter.. pısttttt
bende geldim kızlarr
huhuhuhuhuhuhuh...kızlar kaçtınız mı??????
hayat mesaj kutun dolumu kaç 10 dk bekleidm mesaj atamdım ya( neysem akşam tefruatlı mesaj yazarım sana :)))) bu arda belirtilerin varmı göğüsler hariç ilk göğüsler veriyorda belirtiyi
valla serpilim heveslenmek de istemiyorum....ama 8 aydır ilk kez regl öncesi göğüslerim sızlıyo,acıyo..unuttum bi de diğer belirtileri....başka da bişey hissetmiyorum...bi de içimde acaba mı var....
bi daha dene özelden mesajı,gelir.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?