Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım..sıkma canını..oluyo işte,canımız sıkılıyo tabii ama...bişey yapamıyoruz malesef....kısa zamanda gelir bebişler inşallah..

canım benim inşallhh bu ay senden güzel haberler alırız sanki haytkavuniçidende alack gibiyiz bakalımm canım benimm :)))) kimysal gebeliğe kafanı takma sakın
insallahhhhhh amin.... insallah hepimizden gelir o hayırlı haberler tatlım, insallah... evet arkamda bıraktım, cok düsünmek istemiyorum zaten.. herkes neler yasıyor... Allah en basta sağlimizi eksik etmesin insallah...

canım..sıkma canını..oluyo işte,canımız sıkılıyo tabii ama...bişey yapamıyoruz malesef....kısa zamanda gelir bebişler inşallah..
saol tatlım.. insallah hepimizin ki gelir tatlım..

yeter.. pısttttt

söyle bakem fıstıkkkkkkkkkkkkkk

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

serpil02507+,hayatkavunici,cimcimes53+,

topiğin asil asisatnı gelsdii cimcimeeee

hayat mesaj kutun dolumu kaç 10 dk bekleidm mesaj atamdım ya ( neysem akşam tefruatlı mesaj yazarım sana :)))) bu arda belirtilerin varmı göğüsler hariç ilk göğüsler veriyorda belirtiyi

hayat mesaj kutun dolumu kaç 10 dk bekleidm mesaj atamdım ya ( neysem akşam tefruatlı mesaj yazarım sana :)))) bu arda belirtilerin varmı göğüsler hariç ilk göğüsler veriyorda belirtiyi

valla serpilim heveslenmek de istemiyorum....ama 8 aydır ilk kez regl öncesi göğüslerim sızlıyo,acıyo..unuttum bi de diğer belirtileri....başka da bişey hissetmiyorum...bi de içimde acaba mı var....
bi daha dene özelden mesajı,gelir.....

kızlar yoruldum çalışmaktan eve gitmek istiyorummmmm

Son düzenleme:

canımm ezan okunuyorr.. ezan vaktii inşallahhh belirtiler bebiş habercisidir.... inşalahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…