inşşşşş canım inşşşşş benim 4 denemde benimle birlikte tedaviye giden kuzenimin eşi(ilk tedavisiydi) hamiştigeçen hafta melekler gibi bir oğlan dünyaya getirdi 15 yıldır bekliyorlardı çok sevindim allahım bizlerede yaşat diye
birde komşum 10 yılık evliliği vardı 3 tüp bebek yaptırdılar hepside düşükle sonuçlandıdoğal yoldan hamiş kaldı geçen hafta onunda bir kızı olmuş allahım bağışlasın inşşşş
slm cimcime nasılsın??
canlar yaaaahepimiz benzeri şeyler yaşıyoruz ve hiçte kolay değil:26::26: evet bende yaşadım yaşıyorum 7 yıldır bazan oluyorki hiç ama hiç umudum kalmıyor içimde bir ses var hayır diyor sen anne olamayacaksın ama başka bir yerde bir ses var onda olcaksın inanama o sese sen anne olcaksın bu kadar emeği rabbim karşılıksız bırakmaz diyor ve ben diğer sesi susturmaya çalışıyorum (her zaman başaramıyorum tabiki)ve inşşş o iyi sesin dediği olsun olacak diyorum allahım bu kadar insanın birbiri için yaptığı duayı kabul eder diyorum bizler bu yolda bu kadar savaşırken allahım bizleri meleklerimizden mahrum etmez diyorum
inşşşşşşş inşşşşşşşş iinşşşşşşşş
ben çok karmaşık duygular içndeyimbende artık eskisi gibi bakmıyorum çocuk olayına çok istiyorum anne olmayı ama..............
biz eşimin beyinde kist olduğunu infertiliteye borçluyuz :26::26: tüp bebk merkezine gidip orada istenen testleri yaptırmasak eşimi kaybede bilirdikhiç düşünmemiştim infertilite olduğumuz için şükür edeceğimizi ama çocuk sorunu eşimin sağlığına kavuşam nedeni oldu allahım biliyor yine çok istiyorum bir bebğim olmasını ama eğerki eşim olmayacaksa bebeğin tadıda olmaz ,
rabbim kimseyi en değerlleriyle sınamasın
günaydıın
ben de 78 kiloyum ama 17 haftalık hamıleyım; bu gidişle dogumdan sonra 1000-1500 kilo arasındakilerle birlikte zayıflamaya çalışacam.
ühühühühühühühühü
aaa serpil, sen benim listmdeymişsin
ne zaman arkadas olduk acabaki?
ben epeydir girmiyordum ; bir aydır falan yeniden takılıyorum burada.
hoş eskiden de müdavim değildim gerçi.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
mısracımm oğlunla günaydınlar dilemişsin bize aman amnn yeriz biz onun cin biberini
gizem seni görmek ne güzel canım artık bahar geldii açıllaım saçılalımm
yeterrr rabbimm elebette verecekk sabır umutlar hiç sönmesin insanı ayakta tutan umutlarıdr
nuray nasılsın pek denk gelmiyoruz umarm iyisndir
şekerleblebii üye olabildinmii siteye canım
cimcime yoğunsunolsun iyi olda yoğun ol ben boştayım ya para yokk napolyon karısnın parası olmayınca mutsuz oluyor mart ayı dert ayı :))) neysemm bu ayda böyle geçisn
nihal umarım dün toplantın başarılı geçmiştir
kumsall canım mide ağrılarından ölüyorumm müthiş bir mde ağrısı havalrdanmı ne sen nasılsın ???
tben patronların canını sıkmasın fazla özleteme kendinii
fatoooooooooooooooooooooooooooooooooo bu ay senin olsun :)))
hayatkavuniçi özeline gönderemedim mesajj bugün tekrara denerim
bleuu canımm bizm günümüz güzel geçecek seninde güzel geçsin
nihallleeeeeeeeeeeee canım eeeee bari bugün biraz rahat bıraksın patronlar seni hahahhahahhah pis patronlar
belanyy abin umarımm biraz toparlamıştır işallhhhhhhhhhhhhhh
kızlar hepinizin günü dünden güzel geçsin
günaaaydın serpil (gerçi bana dememişsin ama neyse ) herkes nasıl umarım iyisinizdir...iyi bir gün geçirmemiz dileğimle
nimren bizde hamile kalırmıyız acaba ?bu salondan ayrılırmıyız
ahhh ahhh bi bilsem sadece ümit ediyorum olur belki diye ama ne yalan söyliyeyim kendi adıma normal yollardan olmaz gibi geliyo kısemt artık..... inş. hepimiz hamile kalırız .... bir an önce
Arkadaşlar ben hepinizden teker teker özür diliyoum.
lütfen kabul edin:26::26::26:
ben yanlış başlıga gelmişim
valla billa benim amacım 70-79 kilo arasındakiler beraber zayıflayalım başlığına yazmaktı...
forum takıp sayfasında sayfa sureklı kayıyo ya demek ust sıradakıne tıkladım yanlışlıkla...
o bakımdan dedim" bu gıdısle 1000-1500 kılo grubuyla beraber zayıflayacagım dıye.
yanı cok abuk bır gırıs oldu..
İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA YAVRULARINIZI KUCAKLARINIZA (KUCAKLARIMIZA) ALMAYI NASIP ETSIN ALLAH.
günaydın milletttttt
serpil genelde ateş adet öncesi düşermi, düşerse kaç gün önceden düşmeye başlar
cevap pilissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?