Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım rabbib bi gün bizede bu haberi vermeyi ve bebişleriizle kocişlerimizle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah bende geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı beninde bi arkadaşım vardı tedaviye birlikte başladık o son zamanda tedaviyi bıraktıkendiliğinden hamiş kaldı rabbim gününü ve zamanını bekletiyor inşalalh hayırlısıyla o gün en kısa zamanda gelir sizede büyük geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

İnşallah inşallah canım.bende hep aynı şeyleri düşünüyorum..o ses bir olumlu bir olumsuz bana hep konuşuyor..Rabbim bize çok güzel çok hayırlı bebekler gönderecek birbirimize dua edelim sadece.Rabbim duaları geri çevirmez..

evet canım her işte hayır vardır.Rabbim eşini sana bağışladı .İnşallah bu güçlüklerin sonunda meleğinizede kavuşacaksınız.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
mısracımm oğlunla günaydınlar dilemişsin bize aman amnn yeriz biz onun cin biberini

gizem seni görmek ne güzel canım artık bahar geldii açıllaım saçılalımm

yeterrr rabbimm elebette verecekk sabır umutlar hiç sönmesin insanı ayakta tutan umutlarıdr

nuray nasılsın pek denk gelmiyoruz umarm iyisndir

şekerleblebii üye olabildinmii siteye canım

cimcime yoğunsun olsun iyi olda yoğun ol ben boştayım ya para yokk napolyon karısnın parası olmayınca mutsuz oluyor mart ayı dert ayı :))) neysemm bu ayda böyle geçisn

nihal umarım dün toplantın başarılı geçmiştir

kumsall canım mide ağrılarından ölüyorumm müthiş bir mde ağrısı havalrdanmı ne sen nasılsın ???

tben patronların canını sıkmasın fazla özleteme kendinii

fatoooooooooooooooooooooooooooooooooo bu ay senin olsun :)))

hayatkavuniçi özeline gönderemedim mesajj bugün tekrara denerim

bleuu canımm bizm günümüz güzel geçecek seninde güzel geçsin

nihallleeeeeeeeeeeee canım eeeee bari bugün biraz rahat bıraksın patronlar seni hahahhahahhah pis patronlar

belanyy abin umarımm biraz toparlamıştır işallhhhhhhhhhhhhhh

kızlar hepinizin günü dünden güzel geçsin

günaydıın

ben de 78 kiloyum ama 17 haftalık hamıleyım; bu gidişle dogumdan sonra 1000-1500 kilo arasındakilerle birlikte zayıflamaya çalışacam.

ühühühühühühühühü

aaa serpil, sen benim listmdeymişsin

ne zaman arkadas olduk acabaki?

ben epeydir girmiyordum ; bir aydır falan yeniden takılıyorum burada.

hoş eskiden de müdavim değildim gerçi.

günaydıın

ben de 78 kiloyum ama 17 haftalık hamıleyım; bu gidişle dogumdan sonra 1000-1500 kilo arasındakilerle birlikte zayıflamaya çalışacam.

ühühühühühühühühü

canım benimm kloları kafana takma vallhii ne zaman arkadş olduk bşilmiyorum canım ben arkadşlık talebi nasıl oluyor bilmiyorum hadi hayırlı sağ salim doğumlar nasip etsinn eee biizde unutma dua et biz malumm bekliyoruz bekleme salonunda

aaa serpil, sen benim listmdeymişsin

ne zaman arkadas olduk acabaki?

ben epeydir girmiyordum ; bir aydır falan yeniden takılıyorum burada.

hoş eskiden de müdavim değildim gerçi.

canım hamillek nasıl giidyor anam bende bir hamile kalsamm uzaklaşacğımda bu halimle çakıldım kadımm hahhahhhhahhahahah bu arad bilirsin hamilelrin dualrı kabul olur canımm sağlığın nasıl keyfin nasıl

günaaaydın serpil (gerçi bana dememişsin ama neyse ) herkes nasıl umarım iyisinizdir...iyi bir gün geçirmemiz dileğimle

günaaaydın serpil (gerçi bana dememişsin ama neyse ) herkes nasıl umarım iyisinizdir...iyi bir gün geçirmemiz dileğimle

ayyyyyyyyyyyyyy bebeğim hahhahahahahhahah nimrenim günaydınnnnnnnnnnnnnnnn balımmmmmmmmm kız alelacle yazıyorum idare et hahahhahahhahahahha ne haber fıstıkk düşümüş para derdine hahahah mart ayı kötü giidnce yarım aklım kaçıvermiş bu ay tuhaf giidyoruz malum napolyon karısı binnazım

Arkadaşlar ben hepinizden teker teker özür diliyoum.

lütfen kabul edin:26::26::26:

ben yanlış başlıga gelmişim

valla billa benim amacım 70-79 kilo arasındakiler beraber zayıflayalım başlığına yazmaktı...

forum takıp sayfasında sayfa sureklı kayıyo ya demek ust sıradakıne tıkladım yanlışlıkla...

o bakımdan dedim" bu gıdısle 1000-1500 kılo grubuyla beraber zayıflayacagım dıye.

yanı cok abuk bır gırıs oldu..

İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA YAVRULARINIZI KUCAKLARINIZA (KUCAKLARIMIZA) ALMAYI NASIP ETSIN ALLAH.

ahhh ahhh bi bilsem sadece ümit ediyorum olur belki diye ama ne yalan söyliyeyim kendi adıma normal yollardan olmaz gibi geliyo kısemt artık..... inş. hepimiz hamile kalırız .... bir an önce

inan ban bende kendime itiraf ediyorum benimde normal yollardan olacğı hiç aklımdan geçmiyor hormon değerlerim iyi olmasına rağmen hiçççççççççç inanmıyorum zaten umutlarımda bitti hiç umudum kalmadı sadce tüp onuda denemedim dememek için neyse içimizi karratmayalım yaşamı olduğu gibi kabullenelim züğürt tesellisi canım

özür dilenecek bişi yokkii sorun etme iyi ya işte yalnış topicde bize selam vermiş oldun hahhahahha mucuxxxxxxxxxxxxxx klonu dert etme kızkardeşimde balina gibi olmuştuu şimdii manken gibi ama yine hamile baklımm dorbişko olackmı

günaydın milletttttt
serpil genelde ateş adet öncesi düşermi, düşerse kaç gün önceden düşmeye başlar
cevap pilissss

günaydın milletttttt
serpil genelde ateş adet öncesi düşermi, düşerse kaç gün önceden düşmeye başlar
cevap pilissss

şeker canımm benim kdemeli yükselir kademeli düşer geçen ay tuhaftı o ateşi baz almıyorum ama sana açılklayaımm
mesala
ben 36.4 le adet oluyorum sonra ateş düşüyor 36.3 şuan benim 3 hündür 36,3 sonra yumurtlam gerçekleştikten sonra yükseliyor mesala 36,5 36.6 36,7 böyle gidyor benim adete yakın geriye düşüş
36,7 36,6 36,5 36,4
fakat bazı bünylerde direk düşüşlerde oluyor ateş inmeye başldımı adet geliyor demek oluyor bebeğim umarım becerebilmişimdir anlatmayı

günaydın kılzar
nasılsnız:26::26::26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…