canımm ezan okunuyorr.. ezan vaktii inşallahhh belirtiler bebiş habercisidir.... inşalahhhhhhhhhhh
canımm ezan okunuyorr.. ezan vaktii inşallahhh belirtiler bebiş habercisidir.... inşalahhhhhhhhhhh
inşallah bitanem....amin......artık sıkıldım her ay hayal görüyodum,durmadan höğüslerimi sıkıyorumm vet evet acıyo acıyo falan diye...
halbuki acıdığı falan yok..atıyorum işte.......
bu sefer daha bariz....aman kısmet işte,olursa olur....herkesin kısmeti neyse bekliyo zamanını......
ben de çıkmak istiyorummmmmmmm..eve gitmek istiyorum....
yürektennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn rabbimm bekleyeleri fazla bekletme aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eveet canımm kısmet herşeyy.. herşey oalcağına varıyor işte ama gelde anlatt bana :)))) bu ay umutluyum ama bişeyler olacak bebiş haberleri gelecek.... senin beklenmeyen gün ne zaman???
yeterr ne yeşil ışşık yanıyor nede altta ismin bu nasıl oluyor bizede öğretirmisn
eveet canımm kısmet herşeyy.. herşey oalcağına varıyor işte ama gelde anlatt bana :)))) bu ay umutluyum ama bişeyler olacak bebiş haberleri gelecek.... senin beklenmeyen gün ne zaman???
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
serpil02507+,hayatkavunici,şeker-leblebi,nihalla+,cimcimes53+,
kızlarr kaçötım ben iyi akşamlar
inşallah bitanem....amin......artık sıkıldım her ay hayal görüyodum,durmadan höğüslerimi sıkıyorumm vet evet acıyo acıyo falan diye...
halbuki acıdığı falan yok..atıyorum işte.......
bu sefer daha bariz....aman kısmet işte,olursa olur....herkesin kısmeti neyse bekliyo zamanını......
ben de çıkmak istiyorummmmmmmm..eve gitmek istiyorum....
canlar yaaaahepimiz benzeri şeyler yaşıyoruz ve hiçte kolay değil:26::26: evet bende yaşadım yaşıyorum 7 yıldır bazan oluyorki hiç ama hiç umudum kalmıyor içimde bir ses var hayır diyor sen anne olamayacaksın ama başka bir yerde bir ses var onda olcaksın inanama o sese sen anne olcaksın bu kadar emeği rabbim karşılıksız bırakmaz diyor ve ben diğer sesi susturmaya çalışıyorum (her zaman başaramıyorum tabiki)ve inşşş o iyi sesin dediği olsun olacak diyorum allahım bu kadar insanın birbiri için yaptığı duayı kabul eder diyorum bizler bu yolda bu kadar savaşırken allahım bizleri meleklerimizden mahrum etmez diyorum
inşşşşşşş inşşşşşşşş iinşşşşşşşş
inşallah dualrımız kabul olur canım....herşeyi bu olaya endexledik malesef...ama ben iki aydır,napayım diyorum..stres üzüntü bize fayda sağlamıyor...nedennnn diye çok kızdım zaman zaman...ama dediğim gibi iki aydır,ya nasıl olsa allah biliyor dedim,verecek olan o...verirse verir...zamanı neyse gelir....artık daha farklı bakıyorum duruma..hayırlısıysa olsun diyorum.....
ben çok karmaşık duygular içndeyimbende artık eskisi gibi bakmıyorum çocuk olayına çok istiyorum anne olmayı ama..............
biz eşimin beyinde kist olduğunu infertiliteye borçluyuz :26::26: tüp bebk merkezine gidip orada istenen testleri yaptırmasak eşimi kaybede bilirdikhiç düşünmemiştim infertilite olduğumuz için şükür edeceğimizi ama çocuk sorunu eşimin sağlığına kavuşam nedeni oldu allahım biliyor yine çok istiyorum bir bebğim olmasını ama eğerki eşim olmayacaksa bebeğin tadıda olmaz ,
rabbim kimseyi en değerlleriyle sınamasın
cimcimecimm...
neden sesin çıkmıyo canım..küsmüyüz....
canım durumun tamamen her işte vardır bir hayır dedirtiyor değil mi....allah sabır sağlık versin ..en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah....
hayat ilginç sürprizlerle dolu canım.....şer diye düşündüğümüz olaylar,hayır olarak çıkıyor karşımıza.....
ben çok karmaşık duygular içndeyimbende artık eskisi gibi bakmıyorum çocuk olayına çok istiyorum anne olmayı ama..............
biz eşimin beyinde kist olduğunu infertiliteye borçluyuz :26::26: tüp bebk merkezine gidip orada istenen testleri yaptırmasak eşimi kaybede bilirdikhiç düşünmemiştim infertilite olduğumuz için şükür edeceğimizi ama çocuk sorunu eşimin sağlığına kavuşam nedeni oldu allahım biliyor yine çok istiyorum bir bebğim olmasını ama eğerki eşim olmayacaksa bebeğin tadıda olmaz ,
rabbim kimseyi en değerlleriyle sınamasın
amin canım rabbim en kısa zamanda bebişlerimize kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?