Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

iyiyim sağol serpilcim..

toplantım var çıkıyorum.. günaydın demek istedim hepinize.. iyi bakın kendinize...

keyfin hep yerinde olsun canımm

o da olacak serpilim..senin dgüzel haberini alacağız...hepimiz heray aynıyız,hep umut...napalım.umutusz yaşanmıyor tatlım.

Selam kızlar 3 gündür feci belim ağrıyor gebelik belirtilerinde bel ağrısı varmı ama nede teselli ama tıbben normal yolla imkansız dedikleri şey olurmu dersiniz günüm geçmedi sat 10 marttı ama gelir bugün yarın benim kırmızlar

.......birde bugün benim için süper bir gün eşim erkek doktora gitmemi kabul etti tabi caymazsa.................

herkesteki belirtiler aynı olmaz ama çok istediğimiz için her belirtiyi hamilelik belirtisimi diye kendimizi kandırıyoruz...mesala ben ilk hamile kaldığımda 1 hafta önceden adet ağrıları başlamıştı ki benim 2 3gün öncesinden başlardı ağrılarım adet ağrılarından başkada bi belirti hissetmedim....inşallah hamilesindir ama değilsende ne güzel tedaviye başlayacaksın eşini ikna etmişsin sen bunları düşün

seladcımm eşini ikna etmene sevindinm dr cinsyeti önmeli olmamalı nihayetinde kabullendii buna sevin dimm canımm ee hadiii bir mucize olsun olmassade tüple olacaksa onunla olsun stres yapoma tamamıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…