- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
var mı hepsi nihalcim
iyiyiz nazemircim...sen nasılsın....dün sana yazmıştım ben..aaa benden 2 yaşçık küçüksün diye,okumadın di mi???
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırlar hayırlı cumalar bugün adet günümüşş elim elimde elim belimd e bekliyorumm ateşimm düştüü bangır bangır geliyorum diyor2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızım bi idrar testi çokmu zor alıp yapsaydın
gelsinn canımm hoşgelsinler.. zaten gelmesini bekledik dünden beri değilmi...günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırlar hayırlı cumalar bugün adet günümüşş elim elimde elim belimd e bekliyorumm ateşimm düştüü bangır bangır geliyorum diyor2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hepsi yok tatlım yanlarında x işaretli olanlar var.. ama onlar bazıalrında adet öncesi de oluyormuşş..var mı hepsi nihalcim
günaydın hatunlar hayırlı cumalar ben hala adet olmadım adet döngüm uzadı sanırım geçen ayda 32.günde oldum aman boşverdim de gelecekse biran önce gelsede yolumuza baksak tedaviye yeniden başlamak istiyorum 5 ay oldu vücudum dinlenmiştir herhalde artık gel kırmızı ya da gelmeyeceksen hamilesin diyebelirti gönderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aminnnnnnnn canım inşallahh sonn olur.. ama daha erken değilmi test için yaaaa..Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,nihalla+,seldayavuzguray,
kızlar test yaptım negatif :)) umarım son negatifim olur nihal sen ne yaptın
günaydınnnn canımmm... bugün kaçıncı gündesin...hayırlsı olsunn gelmez inşallahhh....
aminnnnnnnn canım inşallahh sonn olur.. ama daha erken değilmi test için yaaaa..
bende sabah yaotırdım öğleden sonra alacam sonucu
aminnnnnnnn canım inşallahh sonn olur.. ama daha erken değilmi test için yaaaa..
bende sabah yaotırdım öğleden sonra alacam sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?