Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ne habersinizizzzzzzzzzz kuzular bu gn hiç gelemdim çok yoğun bir gündü sanımrım yarında öyle olcakkkk

iyiyiz nazemircim...sen nasılsın....dün sana yazmıştım ben..aaa benden 2 yaşçık küçüksün diye,okumadın di mi???

okumuştum ama işim vardı dün bugünde misafirim gelmişti yeni gittiler anca okuyorum...mayıs 30 da tam 36 oluyorum ama kendimi 20 yaşında hissediyorum

Günaydınnnnnn Kızlarr hayırlı cumalarrrrrr,
Hava çok güzell güneş pırıl pırıl.....
güzel olsun bugün....
Cimcimecim benim tebareke ve amme ler tamam

gelsinn canımm hoşgelsinler.. zaten gelmesini bekledik dünden beri değilmi...
var mı hepsi nihalcim
hepsi yok tatlım yanlarında x işaretli olanlar var.. ama onlar bazıalrında adet öncesi de oluyormuşş..

günaydın hatunlar hayırlı cumalar ben hala adet olmadım adet döngüm uzadı sanırım geçen ayda 32.günde oldum aman boşverdim de gelecekse biran önce gelsede yolumuza baksak tedaviye yeniden başlamak istiyorum 5 ay oldu vücudum dinlenmiştir herhalde artık gel kırmızı ya da gelmeyeceksen hamilesin diyebelirti gönderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnn canımmm... bugün kaçıncı gündesin...hayırlsı olsunn gelmez inşallahhh....

Kızlarrrrrr bu arada sabah kan testi yaptırdımm... sonucu öğleden sonra alacağım..
hayırlısı neyse o olsunn..:90:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,nihalla+,seldayavuzguray,

kızlar test yaptım negatif :)) umarım son negatifim olur nihal sen ne yaptın

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,nihalla+,seldayavuzguray,

kızlar test yaptım negatif :)) umarım son negatifim olur nihal sen ne yaptın
aminnnnnnnn canım inşallahh sonn olur.. ama daha erken değilmi test için yaaaa..
bende sabah yaotırdım öğleden sonra alacam sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…