Selam kızlar 3 gündür feci belim ağrıyor gebelik belirtilerinde bel ağrısı varmı ama nede teselli ama tıbben normal yolla imkansız dedikleri şey olurmu dersiniz günüm geçmedi sat 10 marttı ama gelir bugün yarın benim kırmızlar
.......birde bugün benim için süper bir gün eşim erkek doktora gitmemi kabul etti tabi caymazsa.................
Selam kızlar 3 gündür feci belim ağrıyor gebelik belirtilerinde bel ağrısı varmı ama nede teselli ama tıbben normal yolla imkansız dedikleri şey olurmu dersiniz günüm geçmedi sat 10 marttı ama gelir bugün yarın benim kırmızlar
.......birde bugün benim için süper bir gün eşim erkek doktora gitmemi kabul etti tabi caymazsa.................
kızlar ne yazıkki ben cmt yokum sabah erken bir saate uçuyoruz pzt görüşeceğiz cumartesiide aslında çok önemli bir gün ama ne yazıkki ben yokumm bir yerlerden bağalnabilrmiyim bilmiyorum eşim net düşamnıdrr yanii buna imkan tanıyacağını zannetmiyorum artık sizlerdenn güzel haberleerii pzt alıcamm((
yarında bizm işlerinn en yoğun günüü
uykum geldiiiiiiiiiii oynayımda açılayım
Adetiniz geciktiyse, xxxxxxxxxx
Çok hafif, leke şeklinde bir kanama olduysa,
Ani mide bulantıları yaşıyorsanız, xx
Göğüslerinizde şişkinlik ve hassasiyet varsa, xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Göğüs uçlarınızın ve çevresinin rengi genişleyip koyulaştıysa,
Sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsanız, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Bazı yiyecek ve kokular aniden rahatsız etmeye başladıysa,
Yorgun hissediyorsanız, xxxxxxxxxxxxxxxxx
Baş dönmeleri oluyorsa,
Karnınızda şişkinlik veya kramp hissediyorsanız, xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kabızlık veya mide yanması başladıysa, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Başağrılarınız oluyorsa, xx
Ruhsal durumunuzda ani değişiklikler oluyor, sebepsiz yere mutlu, üzgün veya kızgın hissediyorsanız xxx
evet hamile olabilirsiniz.
411 ci sayfa hamile çıkartmışız 400 lü syafalarda genelde hamilemiz olmuş hadiii şeytanın bacağı kırılsın 400 lü syfalara geldikk nerdeyse uğurumuz bozulmasın ve buna hepimizn ihtiyacı var
malum gebelik belirtileri arsında uyku varhamile olmayasınız
yarın sabah söz kan testi yaptırcam bir aksilik olmazsa eğerrrr
:18::18::18::18::18::18::18:
kızlar ne yazıkki ben cmt yokum sabah erken bir saate uçuyoruz pzt görüşeceğiz cumartesiide aslında çok önemli bir gün ama ne yazıkki ben yokumm bir yerlerden bağalnabilrmiyim bilmiyorum eşim net düşamnıdrr yanii buna imkan tanıyacağını zannetmiyorum artık sizlerdenn güzel haberleerii pzt alıcamm((
yarında bizm işlerinn en yoğun günüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?