Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

umarım hareketlenir ama bütün kk sesiz yaz geldi ya ondan sanırım

ben buraya ilk üye olduğumda ilk bu topiğe denk gelmiştim,ozamalar varya burası yıkılıyordu çok kalabalıktı ve dayanışmanın alası vardı..şimdi bakıyorum sayfalar yerinde sayıyor !

ben buraya ilk üye olduğumda ilk bu topiğe denk gelmiştim,ozamalar varya burası yıkılıyordu çok kalabalıktı ve dayanışmanın alası vardı..şimdi bakıyorum sayfalar yerinde sayıyor !

haklısın canım şimdi kimsecikler kalmadı bende buraya bazen uğruyorumburadakiler genelde bu topikteler# Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

ay canım çok sevindim ne kdar oldu rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş....

Amin....hep beraber inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...
5 haftalık hesaplamalara göre....kan sonucumuz çıkmadı henüz...Rabbim sağlıkla devam ettirir inşallah...

günaydınnnnnn günaydın günaydınnnnnn
yüreği kocaman arkadaşlarımmmm
hayırlı cumalar rabbim cuma hürmetine sağlık huzur versin eşlerimizle birlikte hepimize.......
göbüşlerimizi kucalarımız doldursunn yuvalarımzı şenlendirsinnn mutluğumuzu kat be kat artırsınn
RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NASİP ETSİN inşşşşşşşşş çifter çifter bebeişler versin hepimizeee ......boluk bereket evlerimizden yuvalarımızdan eksik olmasın .....rabbim rahmetini merhametini hiç birimizden eksik etmesin inşşşş

masallllllllllllllllllll tebrikler sağlıcakla kucakla inşşş

ay canım çok sevindim ne kdar oldu rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş....

canım sağol...inşallah...Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı...

masallllllllllllllll çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah. bu arada serpil sana yazamıyor bugün selamı var çok sevindi ama yarın muhtemelen kendisi yazar

fatoşum sağol canım...girmiyorum buralara özellikle kaçtım hep...bizim topikte mutlu haberlerde dünyalar bizim olsa da üzücü haber vermekte okumakta mutlu haberleri bastırıyor...saatlerce pc nin başında okuyup okuyup ağladığımı bilirim....
serpilim canım çok özledim onu...Rabbim ona da tez vakitte bir evlat nasip etsin inşallah...Allahın mucizeleri sonsuz...biz temmuzda tüp bebek yaptırıyorduk...raporum bile çıkmıştı....üstelik kist vardı bende....imkansızdı yani...Allah "OL" dediyse oluverir....

tebrik ederim masalcımm rabbim tamamına erdirsin inşallah

canım sağol...Allahım isteyen herkese nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…