Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumlarrrrrrrrrrr rabbim gönülerimizden geçeni nasip etsinnnn sağlık huzur versin hepimize en kısa zamanda en çek bekleneni nasip etsin inşşşş

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar mrhb nasılsınız ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm

kızlar bir sorum olacak size,umarım bilginiz vardır.

sat: 19 nisan.
bat:16 mayıs.
silkus:28

2 gündür kahve rengi akıntım var,bunun sebebi ne olabilir ?

yumurtlama dönemlerimde hiç böyle birşey

olmamıştı,yani ilk kez oluyor !

dış gebelik yaşamıştım ben 7 ay önce o zamanda böyle olmuştu.dr.gittiğimde dışgebelik tanısı koyuldu;yine

öyleyse diyorum ama belirti için erken değil mi ?

lütfen bilgisi olan yardımcı olsun,endişeliyim.

aslında haklısın bir hakkın varsa kullan neden kullanmayasınki

canım hiç bilgim yok inan yardımcı olamıycam ama bir doktora gözük isterse en azından aklında şüphe kalmaz

canım hiç bilgim yok inan yardımcı olamıycam ama bir doktora gözük isterse en azından aklında şüphe kalmaz

canım inşş öyle yapacağım sonuç ne olursa olsunnnn inşşş hakımı kulanacağım

teşekkür ederim canım

Mrb dostlar,uzun bir süredir topiğimize gelemedim.
Epeyce sıkıntılı bir dönem geçiriyorum.Uras hiç uyumuyor,kavga ederek emiyor,mamayı da çokkk zor yiyor.Tüm bunlar nedeniyle ben de uykusuz ve gerginim oğluşta zayıf ne yazık ki.Akşamüzeri 5 gibi en sıkıntılı saatlere giriyoruz uras 4-5 saat mütamadiyen ağlıyor (
Gitmediğimiz dr kalmadı,3 gün önce de son çare iç organlarına baktırdım ultrasonla bişey çıkmadı biraz fıtığımız var görünüyor eksik kalan kg ları tamamladığında ameliyat yaptırmayı düşünüyoruz bakalım.

Sizler nasılsınız geçmişi okuyamadığım için hiçbir bilgim yok.

Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler gününü kutluyorum.İnşallah Rabbim bizede bir dahaki anneler gününü bir anne olarak hayırlısıyla kutlamayı nasip eder inaşallah...

ben yolun yarısını da geçtim artık
ikinciyi istedim ama olmuyor iki yıldır
olmaz da herhalde tüplerim kapalıymış

ben yolun yarısını da geçtim artık
ikinciyi istedim ama olmuyor iki yıldır
olmaz da herhalde tüplerim kapalıymış

canım neden bu kadar ümitsizsin ki, bak ben de yolun yarısını geçeli ne kadar zaman oldu....ikinciyi istiyorum......ve biliyorum olacak hayırlısıyla......

tüp tıkanıklığının tedavisi var diye biliyorum....vakit kaybetmeden tedavini ol ve bu yolda bizim gibilerle beraber umudunu kaybetmeden yürü canım....allahın hikmeti hiçbişeyi bilemeyiz...inşallah en kısa zamanda kavuşursun ikinci bebişine

mısracım Allah yardımcın olsun...eminim çok sıkıntılı günler yaşıyorsundur ama burdaki arkadaşların o hiç yaşamadıkları günleri yaşamayı özledi....özledim...Rabbim bize de tattırsın inşallah....

artık topikimiz pek sessiz...serpilim gittiğinden beri....
ben de zaten arada girenlerdenim şimdi sayfayı alt sıralarda görünce de pek üzüldüm....

sen ve oğlun sağlıklı olun yeter mısracım....biz buralarda her sayfadan medet umar halde yuvarlanıp gidiyoruz....

ben de şimdi biraz geçmişi güzel haberler almak için umutla okuyacağım.....geçmişi okumakta zor zor olmucak artık

neşemiz bitmesin...Allah hep böyle tatlı bekleyişler versin....

masalcım artık diğer topikteyiz ondan buraya arada bir uğruyoruz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…