Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr( ben serpil)

hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerlerdesiniz heyy m,lletttttttttttttttttttt maşallhh maşallhhhh hamiller çoğalmış maşallhhhhhhhhhhhhhhhh hekesler hamile kalsın inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

serpil serpiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim inanmıyorum sondaki yazıyı şimdi gördüm serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm serpoş gelmş ooooh ohhhhh

nasıl özledim seni bilemezsin....

hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerlerdesiniz heyy m,lletttttttttttttttttttt maşallhh maşallhhhh hamiller çoğalmış maşallhhhhhhhhhhhhhhhh hekesler hamile kalsın inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sen gittiğinden beri böyle burası...sessiz kimsesiz.....yeter götürüyor elinden geldiği kadar....
ooooooooooooooh canımız geldi.....nasılsın?????nasıl gidiyor????mutlu musun??????

kızlar mrhb nasılsınız kimseler uğramamış topiğeeeeeeeee:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

masalımmmmmmmmmmmmmmmmm ne çok sevindim ben nasıl sevindim bebeğim rabbimm en güzel şekliyle kucağına nasip etsin maşallhh kızlrr hep hamiş kalmış bundan güzeli olmaz tatlımmm artık buradyımm sizlersiz olmaz .)))) canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

slm kızlar
ben uuazn bir ardan sonra silerleyim bir müddet buralardan uzaklaşma karaı almıştım bu bana iyimi geldi bilemem ama 20 günlük muhteşem bir tatail bana süper geldi yaşamıma bundan sonra farklı bir boyutla devam edeceğim binkere şükür rabbime çok iyim sizlerinde iyi olduğunuzu okuyunca çok mutlu oldum eski arkadşlar maşallhh hamile rabnbim herkesin kucağına sağ salim almalarını nasip etsin evlat hasretiyle yananlarda en kısa zamanda versin hepinizii kocamn kocaman öpüyorumm dualrım siiznle değilken bile siizanleydii ve siizn dualrınızıda ben hissediyordumm

ay serpil seni gördüm iyi oldum yaaa..nerelerdesin çok merak ettim seni...ben de değişen bişi yokkk....sen de?

canım bende değişklik çok bekar ve free bir baaynım çocuk meselsi benim yaşamımda artık yok ama gördüm ki böyle daha çok mutluyum ama bilgilerimle tecrübelrimle manevii desteğimle siznle olucam canım

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

oneday,metuka,nisacicek,

nisaçicek slm sende katılmak istermisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…