masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr( ben serpil)
hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerlerdesiniz heyy m,lletttttttttttttttttttt maşallhh maşallhhhh hamiller çoğalmış maşallhhhhhhhhhhhhhhhh hekesler hamile kalsın inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
serpil serpiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim inanmıyorumsondaki yazıyı şimdi gördüm serpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm serpoş gelmş ooooh ohhhhh
nasıl özledim seni bilemezsin....
kızlar mrhb nasılsınız kimseler uğramamış topiğeeeeeeeee:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
metuka canımm ne haber nasılsın kuuzu senden varmı bir haberr ben serpik iyimiisn canımmmm
ay serpil seni gördüm iyi oldum yaaa..nerelerdesin çok merak ettim seni...ben de değişen bişi yokkk....sen de?
ay serpil seni gördüm iyi oldum yaaa..nerelerdesin çok merak ettim seni...ben de değişen bişi yokkk....sen de?
canım bende değişklik çok bekar ve free bir baaynım çocuk meselsi benim yaşamımda artık yok ama gördüm ki böyle daha çok mutluyum ama bilgilerimle tecrübelrimle manevii desteğimle siznle olucam canım
sakın moralini bozma kimler hamile kaldı kimler kimler anne oldu kimler inanıyoruym ki sende olacksın canım vakti zamanı gelince tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?