sanada serenat yapayımofff süper tatalı yeterrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süpersiz ohhh be renk geldi dünyamıza yaşayalım biz .9999:))))))))))))))))))))))))))))
aslında diğer topic çok uğurlu gelmişti. Hamile patlaması yaşadık oraya geçtikten sonra
fıtığım inşşşşşşşşşşşş sen olursunnnnnnnnn[sıze=3][/sıze]
tamam oraya taşınsın hamile adaylarımız :)) bende ara ara uğrarımm bebeşimm .)))) o sayfayıı atlamadık kii ama burdadad sayfa çok gerilemiş buradda çok anılarımız var geride kalmsı içimi acıttıı :))))
kızlarrrrrrrrrrr nazemir bebiş hamiş dediyaaaaaaaa bakın buda bebişiler için
Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306
inşallah canım bir sen bir ben bir de bebek olsa güzel olur senle ben ayağımızı sürüsek arkasından da diğer kızlar gelse fenamı olurfıtığım inşşşşşşşşşşşş sen olursunnnnnnnnn
inşallah bu topiğin uğursuzluğunun ve şeytanının ayağını kırarız yeterki pozitif düşenelimaslında diğer topic çok uğurlu gelmişti. Hamile patlaması yaşadık oraya geçtikten sonra
canım 4400 lerde hamişleler var demiştim oldu 4444 az kaldı şuan 4404 deyiz inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh siz olursunuz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrrr nazemir bebiş hamiş dediyaaaaaaaa bakın buda bebişiler için
Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306 Eki Görüntüle 220306
kız hamile kaldıktan sonra oraya gitmedikki oraya gittikten sonra hamile kaldık. Yazın diğer tarafa gidelim kışın buraya gelelim. Burasıda ilk göz ağrımız
olur fatocumm bana uyar
yeteeeerr ne güzle ıconlar onlar hepsi harika inşallhh sen nazemir kumsal nuray şekerleblebii hayatkavuniçi en kısa zamanda ve diğer bekleyen anneler inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
slm kızlar nasılsınız.....
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
oneday,cimcimes53,fatosozel,yeteeeeer,
evet kızlar yine hep beraberiz bugün bu sayfada takıldıkk malum sayfa gerilere gitmiş sonra yazlığa taşınızr :Ç)))))))))
gelldimm canlarımm benimmmmmmfatoooooooooooooooooooooooooooo yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar hoşgeldinz fatoo kumsal vardı kaybolduu :)))
iyiyiz yetercim sen nasılsınkızlar nasılsınız
pazar gittim markete gittimmmzaten dışarda bir sıcak var ki anlatamama
ancak geldim eve
canım bende çok özledim seni ve kızları napıyım fataşcum iş güç didinip duruyoruz ama iyiyim hamd olsun keyfim yerinde pazartesinden izne ayrılıyorum bol bol dinlenicem güç ve morel depolıcam sonra kaldığım yerden devam düşüşcem miniğimin peşine hayırlısıyla sen nasılsın asıl anlat bakalımkumsalllllllllllllllllllll kız çok özledim seni nerelerdesin neler yapıyorsun anlatsana azıcık
herkes herkesi özlemiş
olur fatocumm bana uyar
yeteeeerr ne güzle ıconlar onlar hepsi harika inşallhh sen nazemir kumsal nuray şekerleblebii hayatkavuniçi en kısa zamanda ve diğer bekleyen anneler inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selam canım nasılsın cimcime bebiş nasılslm kızlar nasılsınız.....
Kız yakaladım seni naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?