Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aslında diğer topic çok uğurlu gelmişti. Hamile patlaması yaşadık oraya geçtikten sonra

tamam oraya taşınsın hamile adaylarımız :)) bende ara ara uğrarımm bebeşimm .)))) o sayfayıı atlamadık kii ama burdadad sayfa çok gerilemiş buradda çok anılarımız var geride kalmsı içimi acıttıı :))))

kız hamile kaldıktan sonra oraya gitmedikki oraya gittikten sonra hamile kaldık. Yazın diğer tarafa gidelim kışın buraya gelelim. Burasıda ilk göz ağrımız

fıtığım inşşşşşşşşşşşş sen olursunnnnnnnnn
inşallah canım bir sen bir ben bir de bebek olsa güzel olur senle ben ayağımızı sürüsek arkasından da diğer kızlar gelse fenamı olur
aslında diğer topic çok uğurlu gelmişti. Hamile patlaması yaşadık oraya geçtikten sonra
inşallah bu topiğin uğursuzluğunun ve şeytanının ayağını kırarız yeterki pozitif düşenelim
canım 4400 lerde hamişleler var demiştim oldu 4444 az kaldı şuan 4404 deyiz inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh siz olursunuz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin...

kız hamile kaldıktan sonra oraya gitmedikki oraya gittikten sonra hamile kaldık. Yazın diğer tarafa gidelim kışın buraya gelelim. Burasıda ilk göz ağrımız

olur fatocumm bana uyar

yeteeeerr ne güzle ıconlar onlar hepsi harika inşallhh sen nazemir kumsal nuray şekerleblebii hayatkavuniçi en kısa zamanda ve diğer bekleyen anneler inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşşşşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşşşş

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir
oneday
fatosozel
KK Pro Üyeyeteeeeer
cimcimes53

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,cimcimes53,fatosozel,yeteeeeer,

evet kızlar yine hep beraberiz bugün bu sayfada takıldıkk malum sayfa gerilere gitmiş sonra yazlığa taşınızr :Ç)))))))))

slm kızlar nasılsınız.....

iyiyiz canım sen nasılsın bugün yokluğun çok belliydi

tamam bugün burda takılalım yarın yazlık topicte buluşuruz

fatoooooooooooooooooooooooooooo yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar hoşgeldinz fatoo kumsal vardı kaybolduu :)))
gelldimm canlarımm benimmmmmm
kızlar nasılsınız
pazar gittim markete gittimmm zaten dışarda bir sıcak var ki anlatamama
ancak geldim eve
iyiyiz yetercim sen nasılsın
kumsalllllllllllllllllllll kız çok özledim seni nerelerdesin neler yapıyorsun anlatsana azıcık
canım bende çok özledim seni ve kızları napıyım fataşcum iş güç didinip duruyoruz ama iyiyim hamd olsun keyfim yerinde pazartesinden izne ayrılıyorum bol bol dinlenicem güç ve morel depolıcam sonra kaldığım yerden devam düşüşcem miniğimin peşine hayırlısıyla sen nasılsın asıl anlat bakalım
herkes herkesi özlemiş
ne güzellllllll

aminn inşallah rabbim şu mübarek ayların hürmetine hepimizn muradını versin kucaklarımızı doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…