evet haberim var kuşum allaha şükürler olsun şimdi hamişler rabbim tamamına erdirir inşallah ne diyem darısı başıma hayırlıyla sağlıkla
hayırlısı olsun serpilim sağlıktan öte birşey yok sağlık olsu gerisi geliyor zaten yeni ufuklaramı yelken açtım kuzuuuuu
serpilim bir yemeğe gidip geliyorum :)
sağol canım eminim banada süper gelicek bomba gibi dönücem inşallah sonrada kaldığım yerden yıluma devam allahın izniyle :)ohhhhhhhhhhhh şimddiden sefan olsun balım tatail harika birşey bana süper gldii :)))
kumsalcım bende yeni ufuklara yeken açtımn sağlığım yerinde buna bin şüklür gerisi hikaye valhii yaşam o kadar kısaki neden bu kadar zehir etmişimm kendime şimdi sağlığım huzrum ve yeni ufuklarımm bunlarla çok mutluyum
selamlar güzel yurdumun güzel kadınları inşallah keyifler yerindedir, zira hiçbişey bizden değerli değil bunu unutmayalım( önce can) sonra canan demişler...ben kalkana kadar herkesler gitmiş bir fotosözelle ben kalmışım fotosözel sende benim gibi geç gelmişin muhabbeti kaçırmışız canım nasılsın
nerdesiniz be geliyorum gidiyorum kimsecikler yok.
fikriyec hoşgeldin canım
fatoşumm canım nasılsın oğluşun nasıl hamileliğin nsaıl gidiyor bitanem ay kaçırdım seni işim vardı çıkmak zorunda kaldımnerdesin kız geldiğini duydum hemen geldimama sen yoksun :2::2::2:
selamlar güzel yurdumun güzel kadınları inşallah keyifler yerindedir, zira hiçbişey bizden değerli değil bunu unutmayalım( önce can) sonra canan demişler...ben kalkana kadar herkesler gitmiş bir fotosözelle ben kalmışım fotosözel sende benim gibi geç gelmişin muhabbeti kaçırmışız canım nasılsın
canım sana yürekten katılıyorum :) nasılsın kuzu iyimisn canım özleidm ben hepinizi
fatoşumm canım nasılsın oğluşun nasıl hamileliğin nsaıl gidiyor bitanem ay kaçırdım seni işim vardı çıkmak zorunda kaldım
selam canım nasılsın
iyiyim canım bende kardeşimle konuşuyordum msn den onun için çıkmıştım ...bizde seni özzledik serpil insana güzel pozitif bir enerji veriyorsun bir daha bizleri terketme
oneday,nazemir,kumsal,
niye dil çıkarıyorsun geç geldik diyemi
ben sizleri asla terketmeyecğim canım benim kızkardeşine slm cnmm bizden artık yaşmaımzda negatiflk yok aştıkk herşeyii boyut değiştirdik hahhahahahahha
yokk tatlım bende dışardaydım işlerle boğuşuyorumm :))) gel öpeyim senii mucuxxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?