Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalcım bende yeni ufuklara yeken açtımn sağlığım yerinde buna bin şüklür gerisi hikaye valhii yaşam o kadar kısaki neden bu kadar zehir etmişimm kendime şimdi sağlığım huzrum ve yeni ufuklarımm bunlarla çok mutluyum

ohhhhhhhhhhhh şimddiden sefan olsun balım tatail harika birşey bana süper gldii :)))
sağol canım eminim banada süper gelicek bomba gibi dönücem inşallah sonrada kaldığım yerden yıluma devam allahın izniyle :)

ah canım benim o zaman anlamıyorsun olayların içinde yaşananlarla birlikte sende kayboluyorsun ama dönüp baktığında çok basit gözüküyor herşey ama o zaman daha farklı düşünüyorsun işte önemli olan hırpalamamak mutlu ol serpilim hep mutlu ol hayatında hep güzelliklere yer ver

selamlar güzel yurdumun güzel kadınları inşallah keyifler yerindedir, zira hiçbişey bizden değerli değil bunu unutmayalım( önce can) sonra canan demişler...ben kalkana kadar herkesler gitmiş bir fotosözelle ben kalmışım fotosözel sende benim gibi geç gelmişin muhabbeti kaçırmışız canım nasılsın

canım sana yürekten katılıyorum :) nasılsın kuzu iyimisn canım özleidm ben hepinizi

nerdesin kız geldiğini duydum hemen geldim ama sen yoksun :2::2::2:
fatoşumm canım nasılsın oğluşun nasıl hamileliğin nsaıl gidiyor bitanem ay kaçırdım seni işim vardı çıkmak zorunda kaldım

selam canım nasılsın

canım sana yürekten katılıyorum :) nasılsın kuzu iyimisn canım özleidm ben hepinizi

fatoşumm canım nasılsın oğluşun nasıl hamileliğin nsaıl gidiyor bitanem ay kaçırdım seni işim vardı çıkmak zorunda kaldım

selam canım nasılsın

iyiyim canım bende kardeşimle konuşuyordum msn den onun için çıkmıştım ...bizde seni özzledik serpil insana güzel pozitif bir enerji veriyorsun bir daha bizleri terketme

iyiyim canım bende kardeşimle konuşuyordum msn den onun için çıkmıştım ...bizde seni özzledik serpil insana güzel pozitif bir enerji veriyorsun bir daha bizleri terketme

ben sizleri asla terketmeyecğim canım benim kızkardeşine slm cnmm bizden artık yaşmaımzda negatiflk yok aştıkk herşeyii boyut değiştirdik hahhahahahahha

ben sizleri asla terketmeyecğim canım benim kızkardeşine slm cnmm bizden artık yaşmaımzda negatiflk yok aştıkk herşeyii boyut değiştirdik hahhahahahahha

kardeşimle kapattık işleri var bir daha açtığımda söylerim...negatif düşündükçe herşey daha kötü oluyor aslında hiçbişey iyiye gitmiyor üstüne vakitde akıp gidiyor sonra geçen günlerimize hayıflanıyoruz en iyisi elimizdekilerin kıymetini bilmek ve bizden değerli kimsenin olmadını unutmamak...pozitiflik in negatiflik out

evet canım bu böyle ben çok ama artık çok iyimm birazdan fatoda gelecekk :)) kumsal kaçtıı denk gelmeyeckler yine ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…