Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sıcakta böyle üsüste giyilmiş şeyler beni daha çok bunaltıyor...kışında deniz resimlerine bakarken üşürüm

günaydın dün giremedim ne çok kaynatmışınız oku oku bitmeedi

nasılsınız canlar güzel bir gün diliyorum hepinize

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımm hayırlı cumalarımız olsunn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bol hamişler olsun aminnnnnnnnn

slm kızlar

galiba iki topic arsında mekik dokumak bir kopukluğa sebebbiyet veriyor benim kafam karışıyor nerde ne şeklde sohbette buşlıuşacağımızı pek anlamdım yanii tammaenn yazlıktamı kışlıktamı olucaz ???? nevrim dönüyor

nazemir parzaramı giiyorsun balımm

kumsalım pzt iizne çıkacaksın

belanyy canım sağlığın nasıl kuuzu sağlığımızdan ötesi yalan (

hayatkavuniçi adet olmuşsun varsın olsun yeni şans yeni tur diyelim ben eskiden uzayan akıntı takıntısı yaşarduım pekde denk gemezdim şimdii bbek fikri yok ve malum bir çalışmada yok ama gariptirkii ben şimdi o uzayan akıntıyı görür oldum buda demek oluyorki pskokolijj kendimiz bebeği enegliyormuşuz takama kafana balımm

blu canım senin en kötü anında denk gelmiştik şükür hamileisn ve iyiisnn

mısracımmmmmmmmmmmmmmmm bebişten dolayı zor anlar yaşıyorsun biliyoruz dualarımzı seninle

nurayımm sen nasılsın canım bugün sıkıcı birgündü benim içn

şekerleblebii hem ateş topiğinde hem diğer topicde takip ediyorum senii inşallahh herşey güzel olur

fatoözel cnmm :))) wc muhabetiii abartıı boyutunda sen analdın onu :)))))))))))))))))))))

cimcimemm çilekli çukulatalrı götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))

ve diğer güzel arakdşlarımm hepinizii seviyorumm
burda çok şey yaşndıı ve tememnim yine çok şeyin yaşanmasıı
haaaaaaaaaaaaaa bu arda uğurluu saydığımız yazlık topicc değerli hepimiz için :))))

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım dualarını rabbim kabul etsin ama biz duaarıda özledikk

amin kuzummmm aminnnnnn

evet canım cuma günleri burada pazar var sadece giyim kumaş çanta ne ararsan var ucuzada var pahalıyada var

günaydın kızlar güzel bir hafta sizn olsun hepimiizn olsun dün antalya resmen yanıyordu cehhenem gibiydi bende bol bol yüzdümm yüzmekte benim sefam olsun

canım alışverişin tadını çıkart ohhh sefan olsun

günaydın kızlar güzel bir hafta sizn olsun hepimiizn olsun dün antalya resmen yanıyordu cehhenem gibiydi bende bol bol yüzdümm yüzmekte benim sefam olsun

valla para olsa daha güzel çıkacak alışveriş ama olsun...oh hangi topiği açsam yüzen yüzene sefan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…