hoşbulduk canım ...aslında ben düğünleri pek sevmem mecburiyetten giderim 70 yaşıdaki nineler gibi kös kös otururum
amin canım isteyen annelik yapabilecek herkese nasip etsin RABBİM
kızlar cuma günü kandil yürekten dua edelim duaarımız kabul olsun rarbbimistyen herkesin kucağını doldursun aminnnnnnnnnnnnnnnn
edelim valla.........bu arada ne kandili:26:
canım,
bursanın düğünleri meşhurdur,
sözü nişanı, kınası, sünneti,sünnet kınası,şusu busu hiç bitmez...
Bilirim.....
Ama allahtan uzağım da, mecburiyetleri yerine getiremiyorum.......
Yoksa arkadaşlarım her fata sonu, hatta hafta içi bile düğün dernek işindeler....
uzakta olarak yırtmışsın sen işi
canım,
bursanın düğünleri meşhurdur,
sözü nişanı, kınası, sünneti,sünnet kınası,şusu busu hiç bitmez...
bilirim.....
ama allahtan uzağım da, mecburiyetleri yerine getiremiyorum.......
yoksa arkadaşlarım her fata sonu, hatta hafta içi bile düğün dernek işindeler....
canım artık sektör haline mi gelmiş nedir,
çocuklar kurana gidip hatim indiriyolar ya,
onun bile kınasını yapıyolar yemin ederim....
hatim indiren çocuk,
süsleniyo, püsleniyo,ansı desen öyle,oğlu olmayan kızına hatim yapıp, kendini tatmin ediyo heralde...
altınlı çünkü,hediye olarak, para altın neyse işte, takıyosun.......
evet aynen bir sürü teferruat cumartesi kına olacak pazarda kuran okunacak ben bursaya gelene kadar sünnet kınası diye bişeyden haberim yoktu zaten öyle bir düğün yapıyorlarki bir gelin eksik diyorum ben...ben ailemin rızası olmadan evlendiğim için düğünüm biraz buruk geçti etraftaki insanların çoğu yabancıydı suratım biraz asık bi şekilde geçti onun için duygusallaşırım ben düğünlerde özelliklede kardeşlerimin düğünlerinde çok kötü olmuştum ve belli etmemek daha zordu ALLAH tan artık evlenecek kardeşim kalmadı
birde daha önce oturduğum yerde bir tanıdık kızına 6. aylık olunca kına yaptı 6aylık kınasıymış...ben bi duşa gireyimde kendime geleyim her tarafım ağrıyor temizlik falan derken üşütmüşüm boğazım şişti
diğer topikte okuyunca aklıma geldi çıkmadan onuda yazayım dedim... yeteri merak etmiştiniz eşinin kontrolü vardı bugün hastaneye gidecekti
yakaladım seni
slmmmmmmmmmm ne habersiniz hava ne kadar sıcak
kızlarrrrrrrrrrr
dün kim demişti laleme cevap olarak,bende de erken menopoz teşhisi dediler diye,
hatırlamıyorum..........
hayıt tohumu -arı sütü bal polen önerdi hani.......offffff, amma beyin var bende de yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?