Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım,
bursanın düğünleri meşhurdur,
sözü nişanı, kınası, sünneti,sünnet kınası,şusu busu hiç bitmez...
bilirim.....
ama allahtan uzağım da, mecburiyetleri yerine getiremiyorum.......
yoksa arkadaşlarım her fata sonu, hatta hafta içi bile düğün dernek işindeler....

bende hiç sevmeme düğün nian merasimlerini bende öyle kös kös otururum :) zorunlu daveteler zorunlu icabetler işte

yeter bugügün hç görünmedi pazara gitii acaba kaçırdılarmı:))))

uzakta olarak yırtmışsın sen işi

uzakta olarak yırtmışsın sen işi

canım artık sektör haline mi gelmiş nedir,
çocuklar kurana gidip hatim indiriyolar ya,
onun bile kınasını yapıyolar yemin ederim....
hatim indiren çocuk,
süsleniyo, püsleniyo,ansı desen öyle,oğlu olmayan kızına hatim yapıp, kendini tatmin ediyo heralde...
altınlı çünkü,hediye olarak, para altın neyse işte, takıyosun.......

evet aynen bir sürü teferruat cumartesi kına olacak pazarda kuran okunacak ben bursaya gelene kadar sünnet kınası diye bişeyden haberim yoktu zaten öyle bir düğün yapıyorlarki bir gelin eksik diyorum ben...ben ailemin rızası olmadan evlendiğim için düğünüm biraz buruk geçti etraftaki insanların çoğu yabancıydı suratım biraz asık bi şekilde geçti onun için duygusallaşırım ben düğünlerde özelliklede kardeşlerimin düğünlerinde çok kötü olmuştum ve belli etmemek daha zordu ALLAH tan artık evlenecek kardeşim kalmadı

birde daha önce oturduğum yerde bir tanıdık kızına 6. aylık olunca kına yaptı 6aylık kınasıymış...ben bi duşa gireyimde kendime geleyim her tarafım ağrıyor temizlik falan derken üşütmüşüm boğazım şişti

aynen öyle canım....bin tane tören var...sünnetlerde zaten sünnet annesi, gelin gibi oluyo,gelin aramaya gerek yok

büyüüükkk bir aşk evliliği demek allah nazardan saklasın.

6 ay kınası, diş kınası, ilk kaka kınası. .töbe töbe

diğer topikte okuyunca aklıma geldi çıkmadan onuda yazayım dedim... yeteri merak etmiştiniz eşinin kontrolü vardı bugün hastaneye gidecekti

slmmmmmmmmmm ne habersiniz hava ne kadar sıcak

canımmmmmmmm,
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn........

canım çıktı ya yemin ederim sabahtan beri,
yarın izne ayrılıyorum ya, resmen bir haftalık iş yaptım....gözüm falan görmüyo hiç.....offffff offffffffffffff

sen nasılsın tatlım.....burası boştu bugün,ben hep aşağıdaydım ama, bakamadım ki

kızlarrrrrrrrrrr

dün kim demişti laleme cevap olarak,bende de erken menopoz teşhisi dediler diye,
hatırlamıyorum..........
hayıt tohumu -arı sütü bal polen önerdi hani.......offffff, amma beyin var bende de yaaa

lalem bak bir arkadaş sana ne demiş,sanırım belenay,

arkadaşa yardımcı olmak isterim aynı sorun bendede var hayıt tohumu kullansın sabah akşam aç karnına birde arı sütü polen bal ama hayıt tohumunu en az 3 ay kullansın çok fydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…