Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

.profesöre de benzesem......beni görseler, akademik kariyerlerini sonlandırırlar vallahi.....

canım ateş ölçme yumurtlamayı tespit etmek için uygulanna çok güzel bir yöntem birde gebelik testine ihtiyaç duydurmuyor oda güzel en azından test parası ödenmiyor digital ölçer alıyorsun dil altından hergün aynı saatte ölçüm yapıyorsun yataktan çıkmadan canım bu ölçümü kaydediyorsun sonra ki bilgiler arkası yarın........

zeytin1007,

canımmmmm nerelerdeydim meleğin kocaman omuşturr maşallhh nasıl durumu senin sağlığın nasıl :)) bu arada ben (serpil) cnmm

buralardayım canım sen nasılsın serpoşum yaa topiğe girip bakıyorum
kimsecikler olmuyor içimden yazmak gelmiyordu
şimdi bir bakayım dedim şenlenmiş topiğimiz yeniden
profilde resmi var bakmak istersen albümümde canım
belenay nasılsın canım istediğin kiloya geldiğinde meleğin göbüşünde olacak öyle hissediyorum hep
senin kilo verme tablona baktıkça

günaydın kızlar nasılsınız bakalım geçmişi okuyup glim ben
bu arada şeker leblebi hadi hayırlısı olsun canım inşallah ateşin istikrarını sürdürür ve sen meleğine kavuşursun
serpilim sen nasılsın canım
kavuniçi bu ne neşe maşallah rabbim neşeni artırsın
yeter sen nasılsın canım
nazenim sanada günaydın
offf çok sıcak çok klima bile kar etmiyor eve gidip duş alıp uyumak istiyorum ben

ay canım yaa kıyamam sana sen nasılsın görüşmeyeli çok özledim

bizde seni çokkkkkkkkkkk özledikk siz iyi olun bize yeter canım arda bir slm vermeniz hoş oluyor zeytinim bende çok iyim canım hayat bir şeklde devam ediyor acısyla tatlısıyla inişiyle çıkışıyla önmeli olan yaşamın güzelliğini keşfetmek ve rabbimize şükretmek

ayy belanaycım ne yapayım zeytinin hamilleiğni aldığımız anlar aklıma geldi sık sık çalışmalatrıı ve o şimdii anne bebeğini büyütüyor duygulandım ve bizii unutmamış .)) hoş bir duygu

kız unuturmuyum hiç sizleri
o sohbetler dualar ilk duadan sonra hamile haberim gelmişti benim
500 yasinde hiç unutmuyorum çok dua ettim sizlere rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

kızlar benim süt sağmam lazım
bebişe öğle arası görüşürüz canlarım

hadii acıktırma meleğimizi git sütün sağ .)))))

hayatkavunbiçi canım zeytin biizm ilk hamilerimizden o dönem o kadar güzel dualarımız vardı ki

belanycımmmmmmmmmmmmmmm demii kız :)))))

cimcimemmememmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ah serpilim ah hatırlıyorum ogünleri her hamile haberinde ağlıyordum ben sanki kendim hamile gibi bide doğum yaptıklarında bizim ismimizide okumaları çok duygulandırıyordu beni
zeytin canım benim güle güle büyüt bebişini zaman ne çabuk geçiyor değilmi daha dün gibi hamile haberini duymamız
inşallah bizde burdan hamile haberimizi veririz hatta doğuma giderken ben kocaman bi liste yapcam nasipse bütün arkadaşlarımın isimlerini tek tek yazıp okucam doğumda hatta diyoruki eğer sezeryan olurda bayıltırlarsa anestezi uzmanına dicem bi dakka çıkarcam padişah fermanı gibi listeyi tek tek isimleri okucam heh şimdi bayıltabilirsin dicemdoğum yaparken edilen dualr kabul olurmuş hamişleeeeeeeeer duydunuzmu torpil yapın accık bize

canım bende isminizi hep söyledim epidural oldum meleğimi ilk ben gördüm
baktınız mı profilden albüme beyazıt efenin arkadaşlık yok dimi serpoş eski isminle var senin
dur arkadaşlık teklif edeyim de kabul et bak yoksa görünmez
beloş vardı sanırım kavuniçi sanada bakayım vardın galiba ama hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…