ah serpilim ah hatırlıyorum ogünleri her hamile haberinde ağlıyordum ben sanki kendim hamile gibi bide doğum yaptıklarında bizim ismimizide okumaları çok duygulandırıyordu beni
zeytin canım benim güle güle büyüt bebişini zaman ne çabuk geçiyor değilmi daha dün gibi hamile haberini duymamız
inşallah bizde burdan hamile haberimizi veririz hatta doğuma giderken ben kocaman bi liste yapcam nasipse bütün arkadaşlarımın isimlerini tek tek yazıp okucam doğumda hatta diyoruki eğer sezeryan olurda bayıltırlarsa anestezi uzmanına dicem bi dakka çıkarcam padişah fermanı gibi listeyi tek tek isimleri okucam heh şimdi bayıltabilirsin dicemdoğum yaparken edilen dualr kabul olurmuş hamişleeeeeeeeer duydunuzmu torpil yapın accık bize
canım bende isminizi hep söyledim epidural oldum meleğimi ilk ben gördüm
baktınız mı profilden albüme beyazıt efenin arkadaşlık yok dimi serpoş eski isminle var senin
dur arkadaşlık teklif edeyim de kabul et bak yoksa görünmez
beloş vardı sanırım kavuniçi sanada bakayım vardın galiba ama hatırlamıyorum
canım bende isminizi hep söyledim epidural oldum meleğimi ilk ben gördüm
baktınız mı profilden albüme beyazıt efenin arkadaşlık yok dimi serpoş eski isminle var senin
dur arkadaşlık teklif edeyim de kabul et bak yoksa görünmez
beloş vardı sanırım kavuniçi sanada bakayım vardın galiba ama hatırlamıyorum
kızlar çok yazamıyorum, çok işim var,
aralarda okuyup,yazabilirsem yazıyorum....
ama aşağıdayım......
canım benim yaz artık düğünler nişanlar sünnetler havada uçuşurr :))))
hayat zeytin sana arkadşlık gönderdimi profilnden onu kabul edeceksin arkadşlık listende olunca resimleri görebilrsin yani bunlar kk da oluyor facc yada msn gerek yok canım arkadşılk talep edeck zeytin sen kabul edeceksin ok
hayat zeytin sana arkadşlık gönderdimi profilnden onu kabul edeceksin arkadşlık listende olunca resimleri görebilrsin yani bunlar kk da oluyor facc yada msn gerek yok canım arkadşılk talep edeck zeytin sen kabul edeceksin ok
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nazemir
hayatkavunici
oneday
selam güzeller keyifler yerinde maşallah
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
oneday,hayatkavunici,nazemir,
darııs sana ve nazemire inşallhh çok tatlı bir bebebk değilmi ???? aman burasıda cehhenem gibi sıcak
darısı sizlere kızlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin mevlam
buralarda çok sıcak helede nem var kiii sormayın gitsin
baktınız mı kızlarr
darısı sizlere kızlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin mevlam
buralarda çok sıcak helede nem var kiii sormayın gitsin
baktınız mı kızlarr
hoşbulduk canım ...aslında ben düğünleri pek sevmem mecburiyetten giderim 70 yaşıdaki nineler gibi kös kös otururumhoşgeldin canım.............
düğüncü seniiiiiiii
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
oneday,hayatkavunici,nazemir,
darııs sana ve nazemire inşallhh çok tatlı bir bebebk değilmi ???? aman burasıda cehhenem gibi sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?