Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet belanay o günler bendede cidii yumurtla sendurumu vardı hormonlarım alt üst olmuştu stres diz boyu her ay bir umut beklemeler vs vs neler yaşamışız ve her hamilerde sevinmiş ağlamış ve tahminlerde bulunmuşuz hayal kırıklıkları yaşamız sevinlerlede süslemişz şimdi çoğu arakadşımız bebklerini büyütüyor bu çok hoş birşey evet sizlerde anne olacaksınız rarbim izn verdiği sürece ben deli divane anne olamyı arzu ederken böyle vedalşacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu velakin zaman herşeyin ilacı olduğu gibi bende çok şeyi aştım buna olgunlaşmammaı diyorlar kabuk değiştirmek mi bilemiyorum ama burda şakamaka hepimizn çok güzel paylaşımları oldu ve olacakta

canım.....o güzel bebeğini iyice bi mıncık mıncık mıncıkla benim için.....
bahsettiğin şey face ile ilgiliyse benim facem yok canım ya...hiç olmadı

zeytincim evet bu yeni nic o yüzden göereblmem için arkadş olmalıyız kuuzm benim tatalım lütfen bu aşırı sıcakalrda dikket et siizn hayatayda yanıyordur bizim antalya gibi bu arada eşin buradamı canım yine yurtdışındamı**

4 kere maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne kadar güzell bir bebek o maşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh anası kılıklıı ansınamı çektii güzelliği sendenmi aldı binkere maşallhh canımmm

hayat zeytin sana arkadşlık gönderdimi profilnden onu kabul edeceksin arkadşlık listende olunca resimleri görebilrsin yani bunlar kk da oluyor facc yada msn gerek yok canım arkadşılk talep edeck zeytin sen kabul edeceksin ok

haa..anladım canım......
tamam o zaman arkadaşlık teklif etsin kabul ediyim......
nerden bakıcam fotolara peki....

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir
hayatkavunici
oneday

selam güzeller keyifler yerinde maşallah

becerdim sonunda.....

anam zeytin o ne güzel bebek öyle......maaşallah,çok güzelmiş çok, nazar değmesin.......

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

oneday,hayatkavunici,nazemir,

darııs sana ve nazemire inşallhh çok tatlı bir bebebk değilmi ???? aman burasıda cehhenem gibi sıcak

darısı sizlere kızlar hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin mevlam
buralarda çok sıcak helede nem var kiii sormayın gitsin
baktınız mı kızlarr

darııs sana ve nazemire inşallhh çok tatlı bir bebebk değilmi ???? aman burasıda cehhenem gibi sıcak

baktınız mı kızlarr

inşallah darısı bütün isteyenlere.....

baktınız mı kızlarr

canımm afiyet olsun baktık hatta sayfalarda yazdık rabbim nazarlardan korusn 41 nazar boncuğumuuzuda ekledik çok ama çok tattlıııııııııııııııııııı çek yakışıklı çok maşallhhhhhhhhhhhhh

kızlar cuma günü kandil yürekten dua edelim duaarımız kabul olsun rarbbimistyen herkesin kucağını doldursun aminnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım.............
düğüncü seniiiiiiii
hoşbulduk canım ...aslında ben düğünleri pek sevmem mecburiyetten giderim 70 yaşıdaki nineler gibi kös kös otururum

amin canım isteyen annelik yapabilecek herkese nasip etsin RABBİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…