Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kesinlikle haber vereceğim fatoşcum
sonucu alır almaz
eşimden önce siz öğreneceksiniz
eğer bebiş varsa o evlilik yıldönümümüzde yani salı günü öğrenecek

canım benim de silik çizgim vardı hadi hakkında hayırlısı olsun inş. p.tesi müjdeyi verirsin .... inş. yıldönümü hediyeniz olur canım benim ....

kızlar buarada ben yarın karadenize doğru yola çıkıyorum haberiniz ola :))))

fatoş bana telde haber verin tamammı :))))))

ohhh ne güzel tatil ohhh yarsın dikkatli ol prensesimize tamamıı ??? canım güzelce keyfini çıkart güle güle git güle güle gel cnmm

kızlar burası çok sıcak yanıyoruzzzzzzzzz:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
100 derece falan sanırım

Son düzenleme:
slm arkadaşlar
biliyorum benden haber bekliyordunuz
şimdiden haber vereyim dedim

ben bugün adet oldum
zaten bu sabah ateşim düştü tahmin etmiştim
düşük değerler ve bir kez birliktelikle bu ay beklemem saçmaydı zaten
ama bir umut işte, lekelenme falanda olunca, mucizemiz geldi zannettim
birde testte silik çıkmıştı, o çizgi neyin nesiydi bilmiyorum

hayırlısı değilmiş, rabbim en iyisini bilir
Allaha Emanet Olun,

evet canım senden haber bekliyorduk üzme canını demekkii hayırlısı böyleymiş neyse yeni aylara bakarız inan beklemekte güzel birşey o heyecanı yaşamkta güzel silik çizgi lh hormonun yükseliş anlamında olduğunbu biliyorum yani olabiliyor demekki :)) zaten bu ay çalışmanda yoktu 1 çalışmayla mucize bekledik oda gerçekleşmedi ne yaplım sıkma canını tatlımm

hepinize günaydın antalyada cehennem gibi yanıyor kızlar dün pasooo havuza girdim yedim içtim uyudum uyandım tekrar havuz bütün pazarım böyle geçti sulu bir pazardı anlayacğınız :)))

kızlar ben tatilden döndüm varmı yeni havadislerr özet geçin bana

günaydın arkadaşlar nasılsınız güzel bir hafta diliyorum hepinize
şeker leblebi hayırlısı olsun canım bundada vardır bir hayır sıkma canını vakti saati var gelecek inşallah
serpil oh sefan olsu bu sıcakta yapılacak en güzel şeyi yapmışsın
herkes iyidir umarım
biz dün pikniğe gittik tabi orda tuzu biraz fala kaçırdım bişey olmaz dedim cumarteside dikkat etmemiştim sonuç şiş ve ağrılı bir vücut oldu heryerim ağrıyor şiştim davul gibi inşallah kortizonu keser doktorda bende rahat ederim fazla tuzu sevmeyen ben yasak ya sevesim tuttu tuzsuz bişeyde yenmiyor ya midem bulanıyor ama sağlık için ne yapalım iki günlük sefanın hediyesi şiş ve ağrı bugünden itibaren tekrar diyete devam

kızlar size bişey danışayım doktora gittim cuma günü mantar için ilaç vermişti kullanmıştım kontrole gittim henüz tam geçmemiş tekrar krem ve fitil verdi bide yara var dedi zaten olduğunu biliyordum da bu güne kadar hiç bi doktor yakalım dememişti bu doktor 15 gün sonra gel smear yapalım ve yarayı yakalım diyor yaksanda yine oluşuyor diyor kimisi kararsız kaldım ne yapayım ben şimdi

belanycım önce piknikte eğlendiğin için çok mutlu oldum ikincisi canım keşke tuzu tüketmeseydin ( canın acıyormu ?? 3cüsü bebğim rahimdeki yarayı yaktırmadığın sürece mantar denen illetle başın kolay koılay kurtulmaz yarnı yaktırman zor değil ve yedine oluşmuyor bu konuda rahat ol canım zaten küçük bir operasyon bence hemen yaptırt sonrada zaten ilaçlarını kullanırsın mantardan kurtulursun birde mantar için en etkili çözüm sirkeyle yada sirkeli suyla kuku yu yıkamak canım yani bayağı etkilii

serpilim nasılsın canım döndüm bile kuzu işbaşı yaptım bugün

canım iyim ben tatil şehrinde yaşmanın ayrıcalığını yaşıyoruz günlerim güzel geçiyor bol bol yüzüyorum bu arada cehenem sıcaklarını yaşıyoruz canım işlerde bir tarftan öyle işte pzt sııcı birgün :)))

selam güzeller nasılsınız... herkesler tatildeler ne güzel darısı bizim başımıza

oyy serpilim benim sağol ahh ahhh can boğazdan gelir derler ordanda gidiyor işte aman bir dahamı tövbe ağrılarım azaldı şükür ne güzel bi düzene sokmuştum pis boğaz ne versen gidiyor işte mantar illeti de başımda daha önce bilmezdim böle şöyler ne zormuş ya şükür azaldı yara yaktırmaya gelince hamile kalmaya engel oluyormuş yara yaktırmak yani hiç doğum yapmamış kadınlarda öle duydum ama yaktırayım napim kısmetimde bebek varsa öle böle gelir hayırlısı sağlığımdan olmaktansa bak sirkeli suyu duymamıştım deniyeyim bari

can boğzadan gelir can boüğazdan çıkar

belanay canım yara yaktırma gebeliğe engel değil bilkas yara engeldir sık sık mikrobikk olaya maruz bıraktığı için canım ne alakymışşş engel mengel değil kulaktan dolma bilgiidr o canım yaktır kurtul bebğim hiç öyle engel olunmasıı yok rahat ol mantar zaman zaman bizddede oluyor bağışıklık siistemiyle alaklı birde deniz havuz muhabettii rahimde yarda tetikleyicisii olarak bilinir lütfen önce yarayı tedavi etir sonra mantar kendlğinden ilaçlarla kaybolacak canım sonra sağlıklı olunca meleğinde gelecekk zamanı gelince canımm

selam güzelleeeeeeeeeeeeeeeer
hepinizi çok ama çok özledim ama kendimi haftalardır iyi hissetmediğim için gelemedim...

Rabbim size daha rahat gebelikler yaşatsın...

doktorun verdiği düşük engelleyici hap --progestan, aşılama yaptıranlar da bilir bu ilacı-- beni uzay boşluğunda yaşıyormuşum gibi yapıyor...

hissiz ruh gibi dolaşıyorum...şu an yazmakta bile zorlanıyorum....yine de şükürler olsun....

bir de bir öksürüyorum ki kızlar anlatamam...ciğerlerim dışarı çıkıyor sanki...eşim annem süt,karanfil,zencefil,bıldırcın yumurtası,ballar,ot böcek ne varsa yapıp içiriyorlar....

ha bi de grip oldum....burnumdan nefes alamıyorun tat alamıyorum....şükür tat almıyorum da bizimkiler ne getirirse bi yudumda içebiliyorum...bu sıcakta evin içinde hırkayla dolaşıyorum....öyle çok bunaldım ki :92:

Allah yardımcımız olsun...

hepinizi çooooooooooooooooook öptüm

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım çok ama çok geçmiş olsun belanayda senin gibi hasta size nazarlarmı değidii canım benim evet kullandığın ilaçlar özellkle progestan sarhoş gibi yapıyor insanı hatat salaklaştırıyor aman olsun meleğpim senin bebğin sağlıklı kalsında biraz sarhoş gez canım masalım bilirsin kızkardeşimde hamile oda bayağı sıkıntılı geçirdi ve geçiriyor sabır az kaldı ona eylülde kısmetse doğumunu bekliyoruz ve birde bakacaksın ki senin doğumunu bekler olmuşuz acil şifalar diliyorum sana haaa bu arada bizlerde seni çok ama çok özledik canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…