Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kumsalcım rabbim hepimizin duasını kabul etsin
iyi sayılırım test yaptım ama negatif ama hala kırmızılar ortaa yok

nuray

canım adetin gecikti ( keşke poztif olsaydı kaç gün gecikti bende bugün yarın adet olurum :))))) benimm malum olamması için herhangi bir sebebp yok.) stres yapıyuorsun ondanmı gecikti acaba nuray

kumasalım o güzel dualrın için sağol

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

serpilcim iki sene önce geldik antalyaya güzel şehir biz alanyada kaldık 10 gün tatil yaptım ohh sefam olsun görüp görebileceğim tatilde oydu zatenkızkardeşim her sene gidiyor antalyay valla gezenti bizim kız bu senede gidecek orda arkadaşı var önce antalyaya gidip ordanda muğlaya okula geçecekler banada gel diyor kızlar ama çalışıyorum eşimi ikna etmeye çalışıyorlar ama ben gelememki iznim yokneyse kısmet olurda gelirsem görüşürüz inşallah canım benim sende izmire yolun düşerse uğra mutlaka beklerim
kumsal güzel duana amin diyorum canım gönülden
nazemir sen nasılsın canım
fatosözel,şekerleblebi,yeter sizler nasılsınız

amin nuraycım inşallah iyi ol bitanem üzülmemeye çalış bundada vardır bir hayır rabbim önümüzdeki aya güldürür inşalalh yüzünü
normalde adetlerin düzenlimidir

serpilim canım nasılsın ya nasıl gidiyor bişideğil canım

hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzdekini hayırlısıyla versin...evet ramazanın 2.günü çıkacaz yola bir aksilik olmazsa bayramdan 2 gün önce de döneriz...bizde geçen sene canımız ne zaman isterse denize gittik bizimde deniz yakın sayılır yarım saat falan...oh sefan olsun seninde ben sana hep ne diyorum hiç birşey senden değerli değil yani hiç bişey bizden değerli değil biz kendi kıymetimizi bilelimki sonra başkaları bizim kıymetimizi bilsinler
iyiyim bugün tahlil sonuçlarımı alınca inşallah kötü çıkmaz daha iyi olucam...bu arada izmirde olduğunu bilmiyordum bende çok sık olmasada gelirim izmire

canım en azından adet olabiliyorsun yaşında genç bunların kıymetini bil inşallah RABBİM daha fazla bekletmez..... bak bana dr beni muane etti her ay düzenli adet oluyormusun diye sordu bende evet dedim biraz şaşkın bir şekilde çok iyi halan böyle düzenli oluyorsan dedi bakalım bugün ne çıkacak biraz kafam karışık

son iki aydır böle oluyobende anlamadım gerçi tedaviye ara verdiğim için olabilir

hayırlı sonuçlarla karşılaş inşallah canım

kızlar burda sela okunuyo rabbim tüm dualarımızı cuma günü ve okunan selalar hürmetine kabul etsin kimin kalbinden ne geçiyorsa allah onu ona yaşatsın hayırlısı ile

nazemir gelirsen senide beklerim oh ne güzel olur topikçe buluşuruz
kızlar bu mübarek günleri çok iyi değerlendirmek lazım kimin duasının nerede nasıl kabul olacağını bilemeyiz ayrıca müminin mümin kardeşi için yaptığıu duadan daha hayırlı bir dua yoktur o yüzden sizlere çok dua ediyorum rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah

inşallah dularımız bir gün kabul olacak ama hayırlısıyla kabul olsun... ben 2 hafta önce gitmek istemiştim izmire ama ramazanda köye gideceğimiz için vazgeçtim seninde yolun bursaya düşerse beklerim

slm kıslar
bende bir haftalık tatilden sonra işbaşı yaptım bugün

bildiğim tek şey tatil göz açıp kapayana kadar çabuk geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…