yeteerrrrrrrrrrrrrrrrr ıconların çok tatlı teknolojik karısın vesselam
selam güzelleeeeeeeeeeeeeeeer
hepinizi çok ama çok özledim ama kendimi haftalardır iyi hissetmediğim için gelemedim...
Rabbim size daha rahat gebelikler yaşatsın...
doktorun verdiği düşük engelleyici hap --progestan, aşılama yaptıranlar da bilir bu ilacı-- beni uzay boşluğunda yaşıyormuşum gibi yapıyor...
hissiz ruh gibi dolaşıyorum...şu an yazmakta bile zorlanıyorum....yine de şükürler olsun....
bir de bir öksürüyorum ki kızlar anlatamam...ciğerlerim dışarı çıkıyor sanki...eşim annem süt,karanfil,zencefil,bıldırcın yumurtası,ballar,ot böcek ne varsa yapıp içiriyorlar....
ha bi de grip oldum....burnumdan nefes alamıyorun tat alamıyorum....şükür tat almıyorum da bizimkiler ne getirirse bi yudumda içebiliyorum...bu sıcakta evin içinde hırkayla dolaşıyorum....öyle çok bunaldım ki :92:
Allah yardımcımız olsun...
hepinizi çooooooooooooooooook öptüm
6teşekür ederimmmmmmama ben teknoloji özürlüyüm kız
benden iyisin canım
selam kızlar ...kimse yok ama olsun bugünde ben yazayım yalnız kalmasın topik
kızlar günaydın :)))
zeytinim nasılsın canım o tatlı bal gibi oğlun nasıl??
kumsalım senden ne var ne yok havalar cehenem gibi ama ben gece deniz keyfi yapıyorum antalya ışıl ışıl ve bu yaz çok dolu ve güzel geçiyor
yeter canım demek yeğenlerle pc muhteşem .))
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm umarım iyisndir iyişşemişisndir
belanayy canım benim nasıl oldun bu yaz sana yaramadıama üzülme banada kaç yıl yaramamıştı kaç sendeden sonra şimdii tadını çıkartıyorum
nurayım keyfin nasıl dün uğramışsın ebbeğim kimsecikler yokmuşdövelim onları
nazemir senden ne var ne yok nasıl geçiyor yaşam
fatommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin hemşon tatillerde hahahhahah keyif tapıyor
folicasit kankiiii :)) patdonunu geberteceğimm
cimcimeeeeeeee seyahatlerde ohhhh sefası oolsunn :)))))))
şekerleblebim canımm bu ay es geçtik zaten değilmii işin garibi wen_har da kırmızlandıı onuda bu ay es geçtikk :)) önümüzdeki maçlara bakacağız
ya kızlar hamileler pek uğramıyor galiba seldayavuzgüray nihalle blu pek denk gelmedikhpt_honey zannediyorum kk fazla uğramıyorlar
nihal canım senin gitarınıda özledik gitar seranatlarını
kızlar günaydın :)))
kumsalım senden ne var ne yok havalar cehenem gibi ama ben gece deniz keyfi yapıyorum antalya ışıl ışıl ve bu yaz çok dolu ve güzel geçiyor
belanayy canım benim nasıl oldun bu yaz sana yaramadıama üzülme banada kaç yıl yaramamıştı kaç sendeden sonra şimdii tadını çıkartıyorum
fatommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin hemşon tatillerde hahahhahah keyif tapıyor
şekerleblebim canımm bu ay es geçtik zaten değilmii işin garibi wen_har da kırmızlandıı onuda bu ay es geçtikk :)) önümüzdeki maçlara bakacağız
ya kızlar hamileler pek uğramıyor galiba seldayavuzgüray nihalle blu pek denk gelmedikhpt_honey zannediyorum kk fazla uğramıyorlar
iyyim canım ben sen de iyisin anlaşılan rabbim daim etsin neşeni huzurunu tatlım bu aralar uğrayan pek olmuyo
hayat güzel sayılır herşeye rağmen her olumsuzluğa rağmen güzel geçiyor...bende adet oldum 5 gün erken ve 2 gün sürdü bende onun için biraz sonra dr gidecem neden böyle oldu diye hem prolaktinimi ölçtürecem ona göre ilacıma devam edecem ....çıkmadan sizlere bir bakayım dedimkızlar günaydın :)))
canım havalar sıcak ve tatil modunda herkes ondan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?