Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

geçmiş olsun balım diat et kendine

selam kızlar ...kimse yok ama olsun bugünde ben yazayım yalnız kalmasın topik

kızlar günaydın :)))

zeytinim nasılsın canım o tatlı bal gibi oğlun nasıl??

kumsalım senden ne var ne yok havalar cehenem gibi ama ben gece deniz keyfi yapıyorum antalya ışıl ışıl ve bu yaz çok dolu ve güzel geçiyor

yeter canım demek yeğenlerle pc muhteşem .))

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm umarım iyisndir iyişşemişisndir

belanayy canım benim nasıl oldun bu yaz sana yaramadı ama üzülme banada kaç yıl yaramamıştı kaç sendeden sonra şimdii tadını çıkartıyorum

nurayım keyfin nasıl dün uğramışsın ebbeğim kimsecikler yokmuş dövelim onları

nazemir senden ne var ne yok nasıl geçiyor yaşam

fatommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm senin hemşon tatillerde hahahhahah keyif tapıyor

folicasit kankiiii :)) patdonunu geberteceğimm

cimcimeeeeeeee seyahatlerde ohhhh sefası oolsunn :)))))))

şekerleblebim canımm bu ay es geçtik zaten değilmii işin garibi wen_har da kırmızlandıı onuda bu ay es geçtikk :)) önümüzdeki maçlara bakacağız

ya kızlar hamileler pek uğramıyor galiba seldayavuzgüray nihalle blu pek denk gelmedik hpt_honey zannediyorum kk fazla uğramıyorlar

nihal canım senin gitarınıda özledik gitar seranatlarını

evet canım hepside pc kurdu

günaydın kızlar nasılsınız iyiyiz bizler
serpoş nasılsın canım antalya yanıyodur bizim buralarda öyle
çok sıcak hava

iyyim canım ben sen de iyisin anlaşılan rabbim daim etsin neşeni huzurunu tatlım bu aralar uğrayan pek olmuyo

hayat güzel sayılır herşeye rağmen her olumsuzluğa rağmen güzel geçiyor...bende adet oldum 5 gün erken ve 2 gün sürdü bende onun için biraz sonra dr gidecem neden böyle oldu diye hem prolaktinimi ölçtürecem ona göre ilacıma devam edecem ....çıkmadan sizlere bir bakayım dedim
canım havalar sıcak ve tatil modunda herkes ondan :)))

tatile gidenler tatil modunda biz gibi gidemeyenlerde pc başında... bizimde az kaldı ramazanda memleketdeyiz bizde köyümüzde yapacaz tatilimizi arada bi denizede gideriz gezeriz tozarız tüp bebek öncesi moraller tavan yapar artık

nasılsınız kızlar sıcak çok sıcak nasıl bir uyku hali anlatamam yataktan sürünerek kalkıyorum valla serpilcim haklısın bu yaz bana iyi gelmedi napalım bugünümüze şükür kışın coşarız bizde ne yapalımkışında çok soğuk oluyor yaaaaaaaaa offf ne yapsanız yaranılmaz banaamma havadan sudan bir yazı oldu

nasılsınız kızlarrrrr eşim raporu için has gittim geldim

günaydın hayırlı cumalar kızlar

nazemir ramazanda köyünde ne güzel kafa tatili yapacaksın süperr ben hava atmak gibi olmasında gündüz iş gece deniz keyfii sanki bu yaz bana yaradı uzn ama çok uzn bir tatildeymişim gibi dün gece yine denize gittim su harikaydı gece 2 de eve döndük muhteşemdii ya bayılıyorum antalyayaya bu yaz bana yaradıı :))))))))))))))))) yazın ant misafir eksik olmaz geceleri msafirlerle arkadşlarımla muhteşem geçiriyorum sanki yıllara meydan okurcasına :))))))

belanay canım bu yaz senin sınavın biz neleri attltık balım elbet bunlarıda atalatacğız kuuz hadi seneye çık gel antlayayaya :))))

yeterrrr canım eşinin sağlık durumu nasıl zaten sana bu sene hiç yaraamıştı ama bak bubnlarda geçiyor canımmm

zeytinimmmmmmmmmmmmm canım ant cehenenm malum Allhtan çok şanslıyız deniz havuz var birde klmalar :)))))))

günaydın kızlar nsaılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim dularımızı kabul etsin hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin şu

allahım mübarek günlerin hürmetine sesimizi duy dualarımızı kabul et aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…