cimcime canm nasılsın..
nasıl gidiyor hamilelik..merak ediyorum hepinizi....
hayırlısıyla kucaklayın inşallah bebeişlerinizi....
var mı yeni hamile..tuğba,nihal diğerleri.....kimse girmiyor artık kk'ya.sana sorayım..
öpüyorum seni...
Merhaba kızlar nasılsınız
gizecim tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucakla meleğini:)
serpilim canım naıslsın
hayatcım sen nasılsın canım
cimcime maşallah kocaman olmuşsunuz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kalmış canım nasılsın
ay evet serpilim bi ben kaldımmmYetercim darısı başımıza inşallah rabbim bizimde kucağımıza nasip edecek meleklerimizi aminnnnnnnnnnnnnnn.
canım yaaaaaaaaaaaaaaaa................
gel artık gell gel gel............................
ama ama birde ben varım nasıl unutrusun benii
Merhaba kızlar nasılsınız
gizecim tekrar tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucakla meleğini:)
serpilim canım naıslsın
hayatcım sen nasılsın canım
cimcime maşallah kocaman olmuşsunuz rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin az kalmış canım nasılsın
ay evet serpilim bi ben kaldımmmYetercim darısı başımıza inşallah rabbim bizimde kucağımıza nasip edecek meleklerimizi aminnnnnnnnnnnnnnn.
yetercimmmm seni unuturmuyum gülüm seninde inanıyorum bu çektiklerinin mükafatanı rabbim verecek çok çektin hemde çok((((( aklım seninle zaten zaman zaman seni kendime örnek alıyorum çok güçlü bir karaktersin ben o kadar değilim
yok be kuzummmm nerede güçlü olmak falan sadece bunlarla yaşmaya çalışıyorum yaşarkende hayatı zehir etmemeye (ne kadar başarıyorum bilmem)çalışıyorum hepsi bu..... bizim ailemiz kalabalıktı 8 kardeşiz çiftçilikle uğraştık hep babamız parkinson hassıydı 25 yıl uğraştı bu ilettle bize hiç bir zaman destek olamamdı has ilerledikçe iş yapamaz oldu bir süre sonrada kendisi anneme muhtaç hale geldi biz o zamanlardan kendi kendimize yetmeye çalışarak büyüdük işte bu sbebepten ben evlendiğimde 28 yaşımdaydımmm yaşıtlarım 2.3 çocuklarını doğururken biz ailemizle geçim derdindeydik evlendikten sonrada eşimin işleri bozuldu (iflas etti) ben yine çalıştımmmm evime eşime sahip çıkmaya çalıştımmm tabi bu arada çocuk sorunu vardııı (halada var )sonrada eşimin sağlık sorunu .... yani benim hayatım hep sıkıntılarla dolu geçtiiii bundan sonrada ne olur bilemiyorum ama hep rabbim bu günümüzü aratma diyorummmmmm
canım benimm inşallah allahın izniyle hepimiz anne olucaz umutsuzluk yok serpilcim hayat süprizlerle dolu yarın karşına ne çıkıcağı 1 ay sonra ne olacağı hiç belli değil yüzden umutsuzluk yok ben inanıyorum ben anne olucam bebğimi kucaklıcam er yada geç allah büyükcanım kumsalım ben biliyorum birgün sende gelip burya hamileyim yazacksın ve mutlu son la bitecek senin böyle bir şansın hep var bak kzılar umutlarını kaybetikleri anda bebeklerinin müjdesini aldılar bense haytımda kökten umtsuuzm benim içinse hayal ama olsun ne yapalım hayata bana bunu sunmuş zaman zaman içim geçsede itirfa edeyim boynum bükülsede yapacak bişi yok seninde yakın birgün bu haberi sende vereceksin ve eski arkadaşlar devrini tammalamış olacaklar geriye yeni arkadşlarımzıdan bir kaç kişi kaldı anne olmayı bekleyen onlarda olacak Allahın izniyle
yetercim canımm bak işte orda yanılıyorsun her geçen gün bebeğine bir adım yaklaşıyorsun uzaklaşmıyorsun bence birazda bu açıdan bak allahın izniyle anne olucaz canım olumsuzlukları at aklından sen nekadar olumlu olursan beklediklerimiz o kadar güzel olurinşş inşşşş canımmm her gün umudumu biraz daha yitiriyorummmm her geçen gün beni bebğimden uzaklaştıryor gib geliyor ama yinede bu düşüncelerden her şeyden rabbime sığınıyorummmmmmm allahım hiç birimizi çaresiz bırakmasınnn
gizem79 yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eskiledren bir tek kumsalım kaldı rabnbim onuda yakında sevindirsin geçenlerde kulaklarını çınlattık harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gizem ben serpil nikimi değiştirdimm harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canllarım dün doktora gittim.normalde bebğim 5+2 olması gerekiyor ama malesef karından ultrasonla görünmüyor..vajinal cumartesi bakıldığındada normalden küçüktü..:kahverengi lekelenmem devam ediyor..cumartesi 6 haftalık olacak ozaman tekrar bakacaklar.progestan kullanıyorum..İkinci bir kayıp yaşarsam bun u nasıl kaldıracağım bilmiyorum.Lütfen dua edin...
canımm harikamı daha bilmiyorum malesef kötü günler geçiriyorum.İnşallah rabbim sonunu hayırlı eyler..karından bebk görünmüyor.vajinaldan çok küçük..kahverengi lekelenmem var..dua et lütfen..
canımmm benim ne yazıkki yaşamda şöyle bir kavram var arabanın ön tekeri nerye gidyorsa arakda oraya yaşdıklarını ve sana yaşam nasıl bir rol tayin etmiş gözümün önünden geçirdim yaşam bazılarına çok cömerce davarnıyor bazılarında böyle okullu yıllarda yazdığımzı gibbi dikenli yolları seriyor .... yinede yeterim rabime sığınrak herşeyin ondan geldiğini düşünerek ve ona teslim olarak yaşamak zorundayız buda bir sınavdır bilemyizki hayat ne diyelim ben itiraf edeyim arkadşlarımın anne olmalırı beni çok mutlu ediyor dedim ya zaman zaman bana sunulan hayata baktığım zamanda boynum bükülüyor biraz ağlıyorum biraz susuyorum ve buralardan uzak olunca kendimi buluyorum sizlerin yine bir ümidi var benimse o yok ve garipki içimnde annelk duygusu öldü derken burda ve kzıkardeşimön minik meleğini görünce faccden tekarar annelik duygularımın ölmedğini keşfettim ve buda benim için oldukça acı eee ne yapalım buda benim kaderim yapacak bişi yok ama yetercim rabbimm en kısa zamanda değil en uygun zamanda meleğini versin kucağına aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benimm inşallah allahın izniyle hepimiz anne olucaz umutsuzluk yok serpilcim hayat süprizlerle dolu yarın karşına ne çıkıcağı 1 ay sonra ne olacağı hiç belli değil yüzden umutsuzluk yok ben inanıyorum ben anne olucam bebğimi kucaklıcam er yada geç allah büyük
bi bakmışsın sende yeniden yuva kurmuşsun meleğin kollarında herşey kısmet rabbim hepimizin hakkında hayılrısını versin boyunun bükülmesin bitanemm sen hep dik dur bu arada kız kardeşini tebrik ederim allah analı babalı büytsün hayırlı evlat olsun inşalalh darısı başımıza kuzummmmmmmm
yetercim canımm bak işte orda yanılıyorsun her geçen gün bebeğine bir adım yaklaşıyorsun uzaklaşmıyorsun bence birazda bu açıdan bak allahın izniyle anne olucaz canım olumsuzlukları at aklından sen nekadar olumlu olursan beklediklerimiz o kadar güzel olur
bizim savasımız zor yollar sıkıntılı ama sonunda ulaşıcağımız varlık o kadar muhteşemki hepsini unutturucak unutturucak rabbim bize inşallah aminnnnnnnnn
canllarım dün doktora gittim.normalde bebğim 5+2 olması gerekiyor ama malesef karından ultrasonla görünmüyor..vajinal cumartesi bakıldığındada normalden küçüktü..:kahverengi lekelenmem devam ediyor..cumartesi 6 haftalık olacak ozaman tekrar bakacaklar.progestan kullanıyorum..İkinci bir kayıp yaşarsam bun u nasıl kaldıracağım bilmiyorum.Lütfen dua edin...
gizemcim canım tebrik ediyorum....
biz ne kadar sana içini ferah tut desekte boştur biliyorum....aynı şeyleri yaşayan çok kişi var biliyorsun bizim topikte....
bol bol dua et....çok iyi geliyor....eşin her gece elini karnına koyup Allah'ın adlarından olan "YA MÜBDİ" adını 99 kere okusun....Allahın izniyle bişeycik olmaz....
herkese de iyi geceler
ediyorum canım...Rabbim inş.kabul eder dualarımızı.Eşimde Ya mübdi adını 99 kez söylüyor..Raabim neylerse güzel eyler...yarın 3.30 da doktor randevum var inşşş güzel şeyler söyler.Dua edin lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?