çok canım sıkılıyor ama kimsecikler yok ...
çokmu sıkılıyor canım :)))
merhaba arkadaşlar...Eskiler beni hatırlar ama yeniler tanımıyordur...Bu haberi size vermeliyim..HA-Mİ-LE-YİM inanamıyorum hala...şoklardayım...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...Allahım okadar büyükki olmayacak artık dediğimiz anda geldi miniğimiz..İnşallah rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşturur bizi..
tebrik ederin cnm seni,Allah hepimize nasip etsin,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş. miniğini..
merhaba arkadaşlar...Eskiler beni hatırlar ama yeniler tanımıyordur...Bu haberi size vermeliyim..HA-Mİ-LE-YİM inanamıyorum hala...şoklardayım...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...Allahım okadar büyükki olmayacak artık dediğimiz anda geldi miniğimiz..İnşallah rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşturur bizi..
canım hayırlısı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. rabbim çok büyük işte hiç ummadığın anda veriyor müjdeyi çok sevindim inş. sağlıcakla alırsın kucağına ...
canım diğer tarafada yazdım çok sevindim sağlıcakla inşşşş kucakla büyüt inşşş
canım benim teşekkür ederim..Raabim isteyen herkese nasip etsin.inş..İnş..Sağlıkla kucağıma alabilirim..
merhaba arkadaşlar...eskiler beni hatırlar ama yeniler tanımıyordur...bu haberi size vermeliyim..ha-mi-le-yim inanamıyorum hala...şoklardayım...dualarınızı eksik etmeyin lütfen...allahım okadar büyükki olmayacak artık dediğimiz anda geldi miniğimiz..inşallah rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşturur bizi..
bu arada serpilim dönmüş...canım....çok özledim ya seni..nasılsın?
teşekkür ederim canım..inş.bu kez sağlıkla kucağıma alırım..Dün kahverengi lekelenmem oldu.düşük tehlikesi dedi doktor progeston verdi şimdi onu kullanıyorum..Çok korkuyorum lütfen dua edin..
bENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MUHTEŞEM BİR HABER VERDİN HARİKA ŞÜKÜR HERKES HAMİŞ OLDU BİR TEK KUMSALIM KALDI DEMKKİ O EN SONUNCUYMUŞ ARTIK :)) NE YAPALIM OLSUNDA EN SONUNCU OLSUN
canım benim bol bol dinlen buda bir sınavdıur sana bol bol dua et bizimde dualarımız seninle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. cümlemize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?