Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çokmu sıkılıyor canım :)))

DÜN ÇOK İÇİM SIKILMIŞTI KARDEŞİM VARDI BİR SÜREDİR BERABER VAKİT GEÇİRMEYE ÇOK ALIŞTIM, ONLAR GİDİNCE ZOR GELDİ BİRDE ÇOK TATLI BİR OĞLU VAR 17 AYLIK, ÇOK ALIŞTIM HERGÜN ONUNLA VAKİT GEÇİRMEYE, YURT DIŞINDA YAŞADIKLARI İÇİNDE SÜREKLİ GÖRÜŞEMİYOUZ...AMA BUGÜN DAHA İYİYİM....

canım sende iyisin maşallah ALLAH bozmasın...

merhaba arkadaşlar...Eskiler beni hatırlar ama yeniler tanımıyordur...Bu haberi size vermeliyim..HA-Mİ-LE-YİM inanamıyorum hala...şoklardayım...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...Allahım okadar büyükki olmayacak artık dediğimiz anda geldi miniğimiz..İnşallah rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşturur bizi..

tebrik ederin cnm seni,Allah hepimize nasip etsin,hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş. miniğini..

canım hayırlısı olsun allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. rabbim çok büyük işte hiç ummadığın anda veriyor müjdeyi çok sevindim inş. sağlıcakla alırsın kucağına ...

canım diğer tarafada yazdım çok sevindim sağlıcakla inşşşş kucakla büyüt inşşş

teşekkür ederim canım..inş.bu kez sağlıkla kucağıma alırım..Dün kahverengi lekelenmem oldu.düşük tehlikesi dedi doktor progeston verdi şimdi onu kullanıyorum..Çok korkuyorum lütfen dua edin..

gizem79 yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eskiledren bir tek kumsalım kaldı rabnbim onuda yakında sevindirsin geçenlerde kulaklarını çınlattık harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gizem ben serpil nikimi değiştirdimm harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada serpilim dönmüş...canım....çok özledim ya seni..nasılsın?

bENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MUHTEŞEM BİR HABER VERDİN HARİKA ŞÜKÜR HERKES HAMİŞ OLDU BİR TEK KUMSALIM KALDI DEMKKİ O EN SONUNCUYMUŞ ARTIK :)) NE YAPALIM OLSUNDA EN SONUNCU OLSUN

canım çok sevindim,hem de nasıl sevindim anlatamam...allah tamamına erdirsin canım...dualarımız seninle canım....allahın izniyle
sağlıcakala kavuşacaksın bebeğine inşallah....

teşekkür ederim canım..inş.bu kez sağlıkla kucağıma alırım..Dün kahverengi lekelenmem oldu.düşük tehlikesi dedi doktor progeston verdi şimdi onu kullanıyorum..Çok korkuyorum lütfen dua edin..

canım benim bol bol dinlen buda bir sınavdıur sana bol bol dua et bizimde dualarımız seninle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. cümlemize....

ama ama birde ben varım nasıl unutrusun benii

canım benim bol bol dinlen buda bir sınavdıur sana bol bol dua et bizimde dualarımız seninle allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. cümlemize....

cimcime canm nasılsın..
nasıl gidiyor hamilelik..merak ediyorum hepinizi....
hayırlısıyla kucaklayın inşallah bebeişlerinizi....

var mı yeni hamile..tuğba,nihal diğerleri.....kimse girmiyor artık kk'ya.sana sorayım..
öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…