hayırlı cumalar...
Rabbim bu mübarek cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver allahımmmmm... Aminnnnnnn
[sıze=3][/sıze]
HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN
Canım arakadşlarım dünya tatlıları bayağıdır giremedim pek yoğundum hepinizin cuması mübarek olsun evvea şehitlerimizden dolayı hepimizn başı sağolsun acı günler yaşadık ve yaşıyoruz(
kumsalım ne güzel şeyler yazmışsın evet umutların biitiği ana yaşamın bitiiğiidr....
yeter canım biliyorum çok zor günler yaşdın yaşıyorsun ve yaşıyoruz bu mübarek gün hurmetine rabbim artık yüznü güldürsün canımm
masalım evet haklısn gizemin yaşdığı sorunları çok arkadş yaşıyoruz her zaman ki gibi önce dualar ve sonra tıbi destek rabbimin izniyle meleği karnında kalacak
hayatkavuniçi canımm seni özleidm kısada olsa msn görüşmmeiz bile yettii canımm
nurayımm canım sen nasılsın sesin soluğıun çıkmıyor moralin nasıl herşeyden önce moral lazım bizler lütfe mutlu ol
nazemir canım görüşemedik mesajlarını okudum ama cevap yazammıştım sevgili arkadşım umarım iyisndir bende bu ara fena yoğunum rabbim çeşit sınavlarıyla sınıyor işte bizi bakalım gecebilecekmiyiz ama bazan sıkılıyorum bu sınavlaradan
mısracım nasılsın bebbem uras paşamı öp kızkardeşimin meleği pek güzel eee oğlun bir ara görsün istresen :)))
gizem79 canım dünyanın en güzel haberlerini senden belanaydan masaldan ve diğer kızlardan aldık lütfen metaneti koru ve meleğini kucaağına alacağını hep düşün pozitif düşün korkma olurmu??
ve yazaamdığım diğer arkadaşilarım umarım herkes iyiidr geçmişi fazala okuyamadım ve çok acele yazıyorum dualarımzı birbirimizden eksik etmeyelim lütfen hepinizi öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn
amiiiiin...ne güzel dua etmişsin...
aminnn canım..rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş...
günaydın kızlarr nasılsınız hepinize hayırlı haftalar
Günaydın arkadaşlar
Oğlum çok rahatsızdı biraz olsun gözü açıldıöhareketlenmeye başladı şükür.
Serpillllll öz le ni yor sunnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın kızlar hepinize mutlu bir hafta diliyorum umarım herşey yolunda gider
mısracım ursa paşam pek nazlı erkek çocukları böyle oluyor benim kız kardeşimde bu konuda çok çile çekmişti .))) bu arada gelin adayını görsen yersinnn yersin pek tatlı :)
aminnn canım..rabbim hepimizin duasını kabul etsin inş...
amiiiiin...ne güzel dua etmişsin...
hayırlı cumalar kızlarrr
canlarım dualrınıza amnin diyorum inşş yapılan tüm dualr kabul olsunnn
kızlaaaaaaaaaaaar nasılsınız
sağol canımmmm ülke olarak sıkıntı günler yaşıyoruz hem terör hem depremmm allahım sabırlar versinn
topiğimizde çok sesizzz kimseler uğramıyorr
valla bende pek gelemiyorum izne ayrılıcam işyeri yoğun. Eşin nasıl oldu
sağol canımmmm ülke olarak sıkıntı günler yaşıyoruz hem terör hem depremmm allahım sabırlar versinn
topiğimizde çok sesizzz kimseler uğramıyorr[sıze=3][/sıze]
Selam kızlar nasılsınız
ben aşılamamı oldum kızlar şuan bekleme aşamasındayım rabbim inşalalh bu sefer hayırlı haberler almayı nsip ederAllahım hepimizin emeklerinin sabrının karşılığını hayırlısıyla versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
valla bende pek gelemiyorum izne ayrılıcam işyeri yoğun. eşin nasıl oldu
yetercim nasılısn evet malesef kötü günler geçiriyoruz rabbim başka zevaller vermesin inşallah allah hepsinin yardımcısı olsun sabır ve dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?