günaydın kızlr nasılsınız
hayatcım canım hayırlı uğurlu olsun rabbim gçnlüne göre versin inşalalh çok güzel sonuçlar alırsın
bende gün sayıyorum adetim gelince bene başlıcam aşılama tedavisine hakkımızda hayırlı olsun inşallah
allahın nerde isteyen varsa herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sonuç ne zaman belli olucak şimdik
serpilim canım benim rabbim herşeyi gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun bitanem
inşalalh çok ama çok mutlu olursun
ahh serpilim sorma bi ben kaldım herkes bebişlerini büyütüyor rabbim inşalalh banada nasip eder bebeğimi
yetercim canım hayırlsı olsun bu işler belli olmaz canım biliyorsun bir anda herşey değişir rabbim hayırlısıyla emeklerinin karşılığını versin inşallah nurtopu gibi hayırlı sağlıklı evlatların olur canım
günaydın tatlım..iyiyim valla nasıl olsun...sen ne alemdesin....
serpili ben de çok özledim ama görüşemiyoz maalesef.....
kızlar nasılsınızz canlarım ben çok yoğunum gelemiyorum sabah günaydın akşamda iyi akşamlar diye biliyorummm
çok yorgunummm ayakta durmaktan ayaklarım şiştiiii yemek yedim sizlere bir slm vereyim dedimmmm iyi bakın kendinize dualrım szilerle sizde beni unutmayın dualrınız da
ya ben seni nasıl özleidm bir bilsen hani bir şarkı var ferdi tayfurun gerçi tarzım değil dinlemem ama şarkı şöyle bir bilsen halimi bir görsen anlarsın güzelim sen anlarsın taş kalbin dile gelir ağlarsın :)))
hayat canım senin güzel haberlerini bekliyor olucam aşkım ya ben buralara takılıp takılmamma konusnda cidiidi ikilem yaşıyorum ama sizde çok özlüyorum ne /yapayımm :))))) yani ne burasız oluyor nede burayla işte anlayacağğın 7/24 çelikideyim :)))))
canım artık ağlamadağına çok ama çok sevindim zamanında bende ne ğalardım salya sümük ne bunalımlara girer ne acılar çekerdim o günleri hatırlmaka dahi istemiyorum inan canım belanay biliyorsun hamile oda çok uzun zaman uğraştı bir ara hasatalandı ve o arada kendi iardesi dışında zayıfladı malum klo bazan gebeliğe engel oluyormuş şükür şuan belanay hamile dur bakalım seninde vaktin zamanın gelecektir ama bu arad fazla kloların varsada vermeye çalışsan iyi olur meleğim
hayırlısı canım hakkımızda vakti gelince herşey yoluna girer ve rabbim verecekse bebişlerimizi bize verir artık kısmet ama zayıflayacağım kesin bu sefer azimliyim ve çalışmalara başladım dün di,yetisyenle görüşmem vardı görüştük durum değenlendirmesi yaptık tam tamına 15 kilo fazlam var bi liste verdi yemem ve yememem gerekenler hakkında konuştuk hayırlısı bakalım ne olacak
slm canlarım cumanız mübarek olsun hamiler sağ salim bebklerini büyütsün olmaynalarda en kısa zamanda rabbim nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınlarrrrrrrrr
nasılsınız kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin etsim isteyen
herkese hayılrı sağlıklı kuzucuklar nasip etsin inşallah
yetercim canım şu mübarek günün hürmetine rabbim tez zamanda hayırlısıyla mucizenle kavuştursun senii inşallahhh canım
hayatcım canım nasılsın işler karışmış ama :) bakarsın bu ay bir süpriz olur ne dersin rabbim büyük inşallahhh
serpilim canım zaten sabrediyorum ben elimden geleni yapıyorum inşallah kavuşucam inci taneme sanada hayırlı cumalar bitanem
nuray canım inşalalh herşey gönlünce olurrr
mısracım nasılsın minik paşamız nasıllarr
şu mübarek günün hürmetine büyük allahımm hepimizenasip etsin
yetercim dualarımızdasın ama bu ara nednse ben pek dualarla değilim(((( canım eşinin durumuna üzldüm ne yazacağımıda bilmiyorum insanoğlunun sınavaları işte sen çift taraflı sınavdasın ne diyeyim rabbim sınavının mükafatını bu yeryündede ahiretindede versin canım Alalhım yardımcın olsun yetercimm
Günaydınlarrrrrrrrr
nasılsınız kızlar hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımızı kabul etsin etsim isteyen
yetercim canım şu mübarek günün hürmetine rabbim tez zamanda hayırlısıyla mucizenle kavuştursun senii inşallahhh canım
hayatcım canım nasılsın işler karışmış ama :) bakarsın bu ay bir süpriz olur ne dersin rabbim büyük inşallahhh
serpilim canım zaten sabrediyorum ben elimden geleni yapıyorum inşallah kavuşucam inci taneme sanada hayırlı cumalar bitanem
Günaydınlarrrrrrrrr
kızlar mrhb nasılsınız ben bu gün evimi serdim önce temizlik yaptım camları sildim perdeleri indirdimm yıkadım tekrar taktımmm valla yeni bitti iş yoruldum ama değdi valla
canlarım benim bugün mübarek cuma inşallh şu güzel hurmetine rabbim arzu ve isteklerinizi yerine getirir inşallh hepiniz mutlu ve huzrlu olursunuz malum ben rahibe modeli yaşıyorum artık adet günlerimi bile bilmiyorum eskiden milim milim hesap yapardım şimid 2 aydır hazırlıksız yakalnıyorum çünkü tarih kavramını yitirdim uzak durmamaın sebebi içimdeki o bebek sevdasından uzaklaşmaktı ve gayet başarılıda oldum sizlerin mutlu haberlerini duyunca seviniyorum rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallhh ben zamanında çok acı çektim pskolojim arapsaçına döndü şükür rabbime sıkıntım yok hayatım devam ediyor bana acı yaşatanlar şuan inan çok büyük acılarla savaşıyorlar rabbimm bana altın tepsiyle sunuyor bunları bundan dolayı ne kadar şükretsem azdır kızlar inanın kimsenin ahı kimsede kalmıyor buna inaın bana yaşatılanların 1000 beterini şuan karşı tarafı yaşıyor eeeeeeee rabbimin büyüklüğünü aciz kullar unutuyor ama ben hep ona sığındım ve ıoda bana altın tepsiyle sunuyor...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?