Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsalcım aşılama haberini aldığımızdan beri dua ediyoruz senin için. allahım emeklerini boşa çıkartmasın hayırlısı ile inşallah.

bebeğim gayet iyi teyzesi doğuma 1,5 ay kaldı bekliyoruz

CANLARIM BENİM RABBİM TEKER TEKER HEPİNİZDEN RAZI OLSUN NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞALLAH ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL DULARINIZ İÇİN AMİNN FATOŞCUM UMARIM BU SEFER GELİR ANNESİNE :)
MAŞALLAH COK AZ KALMIŞ KAVUŞMAYA HAYIRLI SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN MEVLAM BİR AVAZDA İNŞALLAH

canımmmmmmmmmmmmmmmm aman da amannnnnnnnn aşılamada olmuş bizim arkadaşımız ee hadi hayırlıısı kumsalımm inşallhh o güzel haberini alırız balım dualrımız seninle canımm .))) güzel haber canım

Günaydın arkadaşlar
Oğlum çok rahatsızdı biraz olsun gözü açıldıöhareketlenmeye başladı şükür.

Serpillllll öz le ni yor sunnnnnnnnnnnnnnnnn

canım seni özlüyorumm bebeğim ha bu arada dün kankamlaydım burda görevli tayin falan yok canım bilgin olssun

fatoşşşşşşşşş hoşgeldin canım :))))) hasret kaldık birbirimize

kızlar ben biraz fazala yoğunum inanın ara ara geliyorum yaşam öyle yada böyle devam ediyor hepinizi öpüyor güzel haberlerinizi bekliyorum

canım benim bitanem çok sağol allah razı olsun dualarınıza gerçekten ihtiyacım var serpilim inşalalh kelebeğim bu sefer gelicek :)bitanem benim

kızlarrrr hepinize günaydın :) nasılsınız? umaım her şey yolundadır. mısra'cım uras umarım şimdi daha iyidir. hepinizi çok özledim. sizi çok seviyorum... bu arada biz iyiyiz. kızım ve ben hepinizi öpüyoruz

hanımlar....
hepinize iyi günler...
nasılsınız.....

artık yoklama yapıcam...
serpil,fatoş, ne güzel sürpriz yapmışsınız..okudum....
ben iyiyim...deniyorummmmmm deniyorummmm deniyorummmmmmm olmuyo.........
ama hergün şu cümleyi tekrar ediyorum,
hamile kalıp sağlıklı bir bebek doğurabildiğim için şükrediyorum....bişeyi 40 kez söylersen olurmuş.....evrene direktif veriyorum,allahın izniyle tabii....
sonra kendimi biraz halsiz hissettiğim zaman yine şükrediyorum,
sağlıklı olduğum için şükrediyorum diyorum....

kıslarrrrrrrrr.................
hadi gelinnnnnnnnnnnnnnn.....
bütün arkadaşlarım burda olduğu için şükrediyorum

yoklamaya yanıt veriyorum
burdaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok sağol canım iyiyim sende iyi ol, iyi olmak için birçok sebebimiz var biz hayatımızdaki iyilerin farkında olalım, kötüleri bir kenara atalım bak ozaman sınavı geçmek daha kolay olacak...birgün kara bulutlar gidip yerini güneşe bırakacak aydınlık günler çok yakın unutma unutmayalım

nazemir nasılsın tatlım

bende geldim...canım bende her ay aynı umutla deniyorum dr anca tüple olur demesine inat tüpe gidene kadar doğal yolla denemeye devam edicem ALLAH büyüktür ben elimden geleni yapayımda gerisi ALLAH kerim... canım benim şükredecek okadar çok şeyimiz varki ALLAH bugünlerimizi aratmasın inşallah...bende senin yaptığını yapıyorum bakalım sürekli içimden söylüyorum 40 kez değil olana kadar 40bin kez bile söylerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…