kumsalcım aşılama haberini aldığımızdan beri dua ediyoruz senin için. allahım emeklerini boşa çıkartmasın hayırlısı ile inşallah.
bebeğim gayet iyi teyzesi doğuma 1,5 ay kaldı bekliyoruz
evet canım yaaaaa zor günler geçiriyoruz
kuzummm hayırlı uğuğrlu olsun bebişin seninle olsun inşşşş [sıze=3][/sıze]
sağol yetercim amin allah razı olsun rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Selam kızlar nasılsınız
ben aşılamamı oldum kızlar şuan bekleme aşamasındayım rabbim inşalalh bu sefer hayırlı haberler almayı nsip ederAllahım hepimizin emeklerinin sabrının karşılığını hayırlısıyla versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Günaydın arkadaşlar
Oğlum çok rahatsızdı biraz olsun gözü açıldıöhareketlenmeye başladı şükür.
Serpillllll öz le ni yor sunnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmmmmmmmmmmmmmm aman da amannnnnnnnn aşılamada olmuş bizim arkadaşımız ee hadi hayırlıısı kumsalımm inşallhh o güzel haberini alırız balım dualrımız seninle canımm .))) güzel haber canım
çooook geçmiş olsun mısracım paşamıza iyi bak. topiğin ilk bebeği o
serpil naber ben geldimmmmmmmmm
gizem haberi aldım çok sevindim canım. allah tamamına erdirsin
canlar günaydın nasılsınız
kızlarrrr hepinize günaydın :) nasılsınız? umaım her şey yolundadır. mısra'cım uras umarım şimdi daha iyidir. hepinizi çok özledim. sizi çok seviyorum... bu arada biz iyiyiz. kızım ve ben hepinizi öpüyoruz
günadyın yetercim nasılsın
herkese günaydınnnnnn
canım benim bitanem çok sağol allah razı olsun dualarınıza gerçekten ihtiyacım var serpilim inşalalh kelebeğim bu sefer gelicek :)bitanem benim
hanımlar....
hepinize iyi günler...
nasılsınız.....
artık yoklama yapıcam...
serpil,fatoş, ne güzel sürpriz yapmışsınız..okudum....
ben iyiyim...deniyorummmmmm deniyorummmm deniyorummmmmmm olmuyo.........
ama hergün şu cümleyi tekrar ediyorum,
hamile kalıp sağlıklı bir bebek doğurabildiğim için şükrediyorum....bişeyi 40 kez söylersen olurmuş.....evrene direktif veriyorum,allahın izniyle tabii....
sonra kendimi biraz halsiz hissettiğim zaman yine şükrediyorum,
sağlıklı olduğum için şükrediyorum diyorum....
kıslarrrrrrrrr.................
hadi gelinnnnnnnnnnnnnnn.....
bütün arkadaşlarım burda olduğu için şükrediyorum
Canım arakadşlarım dünya tatlıları bayağıdır giremedim pek yoğundum hepinizin cuması mübarek olsun evvea şehitlerimizden dolayı hepimizn başı sağolsun acı günler yaşadık ve yaşıyoruz(
kumsalım ne güzel şeyler yazmışsın evet umutların biitiği ana yaşamın bitiiğiidr....
yeter canım biliyorum çok zor günler yaşdın yaşıyorsun ve yaşıyoruz bu mübarek gün hurmetine rabbim artık yüznü güldürsün canımm
masalım evet haklısn gizemin yaşdığı sorunları çok arkadş yaşıyoruz her zaman ki gibi önce dualar ve sonra tıbi destek rabbimin izniyle meleği karnında kalacak
hayatkavuniçi canımm seni özleidm kısada olsa msn görüşmmeiz bile yettii canımm
nurayımm canım sen nasılsın sesin soluğıun çıkmıyor moralin nasıl herşeyden önce moral lazım bizler lütfe mutlu ol
nazemir canım görüşemedik mesajlarını okudum ama cevap yazammıştım sevgili arkadşım umarım iyisndir bende bu ara fena yoğunum rabbim çeşit sınavlarıyla sınıyor işte bizi bakalım gecebilecekmiyiz ama bazan sıkılıyorum bu sınavlaradan
mısracım nasılsın bebbem uras paşamı öp kızkardeşimin meleği pek güzel eee oğlun bir ara görsün istresen :)))
gizem79 canım dünyanın en güzel haberlerini senden belanaydan masaldan ve diğer kızlardan aldık lütfen metaneti koru ve meleğini kucaağına alacağını hep düşün pozitif düşün korkma olurmu??
ve yazaamdığım diğer arkadaşilarım umarım herkes iyiidr geçmişi fazala okuyamadım ve çok acele yazıyorum dualarımzı birbirimizden eksik etmeyelim lütfen hepinizi öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sağol canım iyiyim sende iyi ol, iyi olmak için birçok sebebimiz var biz hayatımızdaki iyilerin farkında olalım, kötüleri bir kenara atalım bak ozaman sınavı geçmek daha kolay olacak...birgün kara bulutlar gidip yerini güneşe bırakacak aydınlık günler çok yakın unutma unutmayalım
hanımlar....
hepinize iyi günler...
nasılsınız.....
artık yoklama yapıcam...
serpil,fatoş, ne güzel sürpriz yapmışsınız..okudum....
ben iyiyim...deniyorummmmmm deniyorummmm deniyorummmmmmm olmuyo.........
ama hergün şu cümleyi tekrar ediyorum,
hamile kalıp sağlıklı bir bebek doğurabildiğim için şükrediyorum....bişeyi 40 kez söylersen olurmuş.....evrene direktif veriyorum,allahın izniyle tabii....
sonra kendimi biraz halsiz hissettiğim zaman yine şükrediyorum,
sağlıklı olduğum için şükrediyorum diyorum....
kıslarrrrrrrrr.................
hadi gelinnnnnnnnnnnnnnn.....
bütün arkadaşlarım burda olduğu için şükrediyorum
nazemir nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?