çok sağol canım çok iyiyim güzel annemiz ve bebeği nasıllar
bende geldim...canım bende her ay aynı umutla deniyorum dr anca tüple olur demesine inat tüpe gidene kadar doğal yolla denemeye devam edicem ALLAH büyüktür ben elimden geleni yapayımda gerisi ALLAH kerim... canım benim şükredecek okadar çok şeyimiz varki ALLAH bugünlerimizi aratmasın inşallah...bende senin yaptığını yapıyorum bakalım sürekli içimden söylüyorum 40 kez değil olana kadar 40bin kez bile söylerim...
çok şükür allaha bende bebekte iyiyiz canım sizleri sormalı görüşmeyeli epey bir zaman oldu. neler yapıyorsunuz
neden tüp bebek şansını denemiyorsun ısrarla normal yolları tercih ediyorsun nazemir. tüp bebek yaptırmakta ne gibi bir sakınca görüyorsunki anlamadım.ben keşke bir kaç yıl evvel tüp bebek yaptırsaymışım diye düşünüyorum. şayet normal yolla olmuyorsa zorlamanın ne gereği var diye düşünüyorum.
bende bu yaz hep gezdim kardeşlerimle yeğenlerimle bol bol zaman geçirdim... şu anda yeğenime bakıyorum dersleri falan öyle zaman geçiyor...kısmetse doğum ne zaman..
benim daha önce dr olmaz demiyordu ilaçla iğneyle denedik olmayınca 1 sene önce tüpe gönderdi aralık gibi tüp bebek merkezine gittik d.k.h. kullandım bir ay sonra tüp bebek tedavisi, yumurta takibine gittiğim gün dr yumurtamın erken çatladığını bu ayı boşa geçirmeyip aşılama yapalım dedi ve aşılama yapıldı ama tutmadı ama yumurtanın çatlamasıda dr hatasıydı çünkü bana baskılayıcı iğne verilmemişti ...aşılama tutmayınca bir sonraki ay devam edilekti bu seferde kist oldu sonrada ben bir daha gitmedim çünkü zaten paranın bir kısmını borç almıştık ve aşılamaydı ilaçtı derken paranın yarısıda bitti sonrada bir daha parayı tamamlayamadık bende en azından bu zaman zarfında boş geçmesin diye normal yoldan denemeye devam ediyorum..
allah izin verirse 1,5 ayımız kaldı
elbette boşa zaman geçirmemek adına iyi yapıyorsunuz ancak ssk yokmu sizde ssk tüp bebek konusunda 40 yaşından gün almamış bayanlara baya indirim yapıyor onları araştır. tüp bebekte elbette ciddi bir bütçe ayırmak lazım. ama bu işi yapan hastaneler sürekli kampanya yapıyor onları takip et canım. bende senin gibi para konusu ile ilgili nerdeyse 2 yıl bekledim. allah yar ve yardımcın olsun inşallah. seni çok iyi anlıyorum
ssk varda benim ssk dan yararlanmam için 3 kez aşılama yaptırmam gerekiyor ve erkekte sorun yoksa rapor almam zormuş ne kadar doğru bilmiyorum bende kk dan okudum...ben bursadayım ve burada çokta kampanyalar falan olmuyor daha çok istanbulda oluyor
BENDE İYİYİM HAMD OLSUN YETERCİMMçok şükür canım sen nasılsınnn
HAYAT HOŞGELDİN NASILSIN BAYADIR UĞRAMADIN SENDE YOĞUN GALİA İŞLER RABBİM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM HEPİMİZE İSTEYEN HERKESEhanımlar....
hepinize iyi günler...
nasılsınız.....
artık yoklama yapıcam...
serpil,fatoş, ne güzel sürpriz yapmışsınız..okudum....
ben iyiyim...deniyorummmmmm deniyorummmm deniyorummmmmmm olmuyo.........
ama hergün şu cümleyi tekrar ediyorum,
hamile kalıp sağlıklı bir bebek doğurabildiğim için şükrediyorum....bişeyi 40 kez söylersen olurmuş.....evrene direktif veriyorum,allahın izniyle tabii....
sonra kendimi biraz halsiz hissettiğim zaman yine şükrediyorum,
sağlıklı olduğum için şükrediyorum diyorum....
kıslarrrrrrrrr.................
hadi gelinnnnnnnnnnnnnnn.....
bütün arkadaşlarım burda olduğu için şükrediyorum
kumsalcım daha ne kadar bekliycen kaç gün oldu aşılama yaptıralı canım
kuzummm evet biraz zor ama veriyorlar rapor ÖNCELİKLE 2 DEFA (İĞNE İLE )AŞILAMA 24 YAŞDAN GÜN ALMAK 39 YAŞINDAN GÜN ALMAMAIŞ OLMAK (24 İLA 39 YAŞARASI )3 YILIK EVLİLİK 900 İŞ GÜNÜ PİRİM YATMIŞ OLMASI
NAZEMİR CANIMMM ÖNCELİKLE BİR TÜP BEBE MERKEZİNE BAŞ VURDUĞUNDA (RAPOR ALACAĞIN YERLE AYNI OLURSA TÜP BEBEK RAPORU ALIRKEN DAHA KOLAY OLUYOR)RAPOR İÇİN GERKLİ HER ŞEYİ SANA ANLATIRLAR (BAZI ÖZEL MERKEZLERDE VERİYOR BU RAPORLARI) VE EĞERKİ AŞILMA DERLERSE 2 AY ÜST ÜSTE AŞILAMA OLUR VE TÜP BEBK RAPORUNU HEMEN ALIRSINNN (BELKİDE AŞILAMAYLA BEBEĞİN GELİR) OŞUNA BAKLAMAMİŞ OLRUSUN (AŞILAMA İÇİN DEVLET HİÇ BİR ŞART İSTEMİYOR
SSK GÜN SAYISI YAŞ EVLİKLİK SÜRES VS )AYRICA AŞILAMA İÇİN RAPOR ÇIKARTILARMI HİÇ ÜCRET ÖDEMYORSUNUZ İLAÇLARIN YİZDESİ HARİÇ Kİ BUDA 100.150 TL GİBİ BİR ŞEY canım bence sen bir merkezle görüşşş
BENDE İYİYİM HAMD OLSUN YETERCİMM
HAYAT HOŞGELDİN NASILSIN BAYADIR UĞRAMADIN SENDE YOĞUN GALİA İŞLER RABBİM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM HEPİMİZE İSTEYEN HERKESE
CANIMM NASILSIN OĞLUŞUN NASILCANIM BENİM AYIN 22İNDE AŞILAMA OLDU KASIM 5TE KAN TAHLİLİ VERİCEM ADET OLMAZSAM TABİ HAYIRLISI MEVLAMDAN BEKLİYORUM İŞTE :18::18::18::18:
maşallah az kalmış sağ salim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer bir bakmışsın kucağında... sen çalışıyordun galiba
HAYAT HOŞGELDİN NASILSIN BAYADIR UĞRAMADIN SENDE YOĞUN GALİA İŞLER RABBİM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN CANIM HEPİMİZE İSTEYEN HERKESE
CANIMM NASILSIN OĞLUŞUN NASILCANIM BENİM AYIN 22İNDE AŞILAMA OLDU KASIM 5TE KAN TAHLİLİ VERİCEM ADET OLMAZSAM TABİ HAYIRLISI MEVLAMDAN BEKLİYORUM İŞTE :18::18::18::18:
nazemircim canım daha önce klomenle mi aşılama yapıldı sana öyleyse eğer evet biraz daha farklı adetin 2.günü doktora gidiyorsun ultrosanla muayene ediyor eğer bir problem yoksa iğne veriyor doktorun belirlediği dozajda iğneni göbekten vuruyorsun gün aşırı yumurtalrını kontrol etmek için çağrıyor yumurtan belli büyüklüğe ulaştığı zaman çatlatma iğnesi oluyorsun sonrada aşılama aslında çok farklı birşey yok klomen yerine iğne kullanıyorsun oda insülin iğnesi gibi aynı korkulcak bişi değil yani hakkında hayırlsıı olsun canım inşallah bunlara gerek kalmazçok sağol canım üşenmemiş yazmışın... Iğneyle aşılama demişsin nasıl oluyor bildiğimiz aşılamadan farklı birşeymi
aminn fatoşcum inşallah tutar hayırlısıyla sabırla bekliyorumm işteoğluşumda iyi teyzesi büyüyor. Dualarımız seninle kumsalcım inşallah daha fazla beklemezsin bu sefer tutar. Sağlıkla ve hayırla inşalllah
çalışıyorum tatlım. Evet zaman az kaldı allahın izni ile
kumsalım ya şimdi takvime baktım bayramdan önce alıcaksın haberi allahım inşallah bayram hediyesi gelir sana
çok sağol canım üşenmemiş yazmışın... iğneyle aşılama demişsin nasıl oluyor bildiğimiz aşılamadan farklı birşeymi
nazemircim canım daha önce klomenle mi aşılama yapıldı sana öyleyse eğer evet biraz daha farklı adetin 2.günü doktora gidiyorsun ultrosanla muayene ediyor eğer bir problem yoksa iğne veriyor doktorun belirlediği dozajda iğneni göbekten vuruyorsun gün aşırı yumurtalrını kontrol etmek için çağrıyor yumurtan belli büyüklüğe ulaştığı zaman çatlatma iğnesi oluyorsun sonrada aşılama aslında çok farklı birşey yok klomen yerine iğne kullanıyorsun oda insülin iğnesi gibi aynı korkulcak bişi değil yani hakkında hayırlsıı olsun canım inşallah bunlara gerek kalmaz
aminn fatoşcum inşallah tutar hayırlısıyla sabırla bekliyorumm işte
eveeeeeeet inşallah allahımın izniyle bayram şekerim olup gelir miniğimmm inşallah aminnn
hımmm şöyle canım senin ki tam olarak aşılama sayılmıyor aşılamada son işlem olarak eşinin spermleri özel bir yöntemle yıkanarak içlerinden em iyi en hızlı spermler şeçiliyor ve kanül ile vajinadan girilerek rahme bırakılıyor canım az olsa yumurtanın döllenme şanşı artıyor yaniben 1 ay klomen 2 ayda menogon iğne kullandım yumurtalarım istenilen büyüklüğe gelince söylediğin gibi çatlatma iğnesi oldum ve kendimiz çalıştık dr aşılama yapmadı ona damı aşılama deniyor.... Onlardan sonuç alınamayınca tüp bebeğe başlamıştım yumurtamın erken çatlaması yüzünden dr aşılama yaptı merkezde.. Ama bana sizde evde çalışmaya devam edin şansınızı yükseltin demedi buradan okuyorum aşılamadan sonra bile dr çalışmalara devam edin diyormuş...canım inşallah bayram hediyen olur sağlıkla hayırlısıyla
inşş daha iyi olacaksın canımmm[sıze=3][/sıze]
hımmm şöyle canım senin ki tam olarak aşılama sayılmıyor aşılamada son işlem olarak eşinin spermleri özel bir yöntemle yıkanarak içlerinden em iyi en hızlı spermler şeçiliyor ve kanül ile vajinadan girilerek rahme bırakılıyor canım az olsa yumurtanın döllenme şanşı artıyor yani
bende yeni aşılama oldum canım aşılamadan sonraki 2 gün ilişki öneriyorlar ne olur ne olmaz diye
sağol canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kavuşalım kuzularımıza
inşallah yetercim inşallah bu kadar bekledim inşallah daha fazla beklemem
hımmm şöyle canım senin ki tam olarak aşılama sayılmıyor aşılamada son işlem olarak eşinin spermleri özel bir yöntemle yıkanarak içlerinden em iyi en hızlı spermler şeçiliyor ve kanül ile vajinadan girilerek rahme bırakılıyor canım az olsa yumurtanın döllenme şanşı artıyor yani
bende yeni aşılama oldum canım aşılamadan sonraki 2 gün ilişki öneriyorlar ne olur ne olmaz diye
sağol canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kavuşalım kuzularımıza
inşallah yetercim inşallah bu kadar bekledim inşallah daha fazla beklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?