Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım git iki defa aşılama yapıldı dersin tüp bebek yapılır demekle olmaz çünki tüp bebek raporu için (bu yazdıklarım rapor için gerekli eğerki ücretli yatıracak olursan hiç bir şey sormuyorlar)senden aşılama yaptırdığın merkezden has burada şu şu tarihlerde aşılamam yaptımıştır diye kaşeli imzalı evrak istiyorlar ve yaa aşılamada kulandığın ilaçları aldığına dair eczaneden evrak isityorlar canımmm dr sana neden öyle demiş anlamdımm
aşılamadan sonra ilşkide her merkez veya her dr önermiyor (sebebini bilmiyorum )

Son düzenleme:
canlarımmmmmmmm
ben geldim......

kumsalcım,inşallah güzel bir haber verirzin canım...gizemden sonra senden de alırız hayırlı haberi...

fatoşummmmmmmmm yazdım seni yoklamaya..canım benim....

nazemir, merak etme biz de şişman göbek olacağız......

serpilimmmmmmm,nerdesin bübeeeeeemmmmmmmmmm

yeterim,nasıl yetiyosun heryere,herkese...çok çok öpüyorum seni....

bu arada rapor için 40 yaştan gün almamk gerekiyor diye biliyorum ben...yanlış mı.....burda başkentin tüp bebek sitesinde okumuştum....

blue gelmiş bir ara çıkmış.....

başka başka,unuttuğum varsa,onları da çok çok öpüyorum....

benim süpürgem var kız atılıyummm hoppppppppppp sizi

ben zaten hep şişman göbeğim şöyle çıtı pıtı olamadım hiç ama bebek için varsın koca göbişli olalım

canım ben o resmi çektirdiğimde 52 kiloydum şimdi 57 yim ama kararlıyım tekrar o kiloma düşecem

ben de başlıycam biraz boğazımı tutmam lazım...
bi de benim iş gereği hep masa başı....bi 6 ay spor yapmıştım,kendimi çok iyi hissediyodum...
kilom yok ama,bel bölgesi yavaş yavaş sinyal veriyor....anlıyorum yani,fazla geliyo oralar,tutup kesesim geliyor.....
am aben biliyorum beni hamura acayip bi düşkünlüğüm var, bi de hep sışardan hazır yiyoduk şimdiye kadar her öğlen uyduruk uyduruk fastfood şu bu......
neyse şimdi yeni yerimizde ev yemeği yiyoruz,belki biraz farkeder....

sana kesinlikle katılıyorum daha önce klomen hap takibi ile 2 kerede ben aşılama yaptırmıştım zamanımı ve paramı boşuna harcamışım. ssk daki doktor bana demiştiki aşılamaya vereceğiniz paranızla gidin alışveriş yapın moraliniz düzelsin. aşılama yerinede akşamları sabaha kadar eşinizle birlikte olun hemde para ödemeden çok gülmüştüm adama ama çok haklıymış

ona genelde yumurta takibi deniyor benim en küçük kızkardeşim o yolla hamile kalmıştı ilk bebeğine

ben özelde yaptırdığım için bu prosedürlere girmedim ama sanırım senin dediğin gibidir. resmi yerler sözle değil evrakla iş yaparlar

evet spor yaparken bende kendimi çok iyi hissediyordum hem spor hamile kalmayıda kolaylaştırıyormuş...benimde kalça ve göbek var üstlerde kilo yok göğüste yok ondanda fazla kilom varmış gibi durmuyor keşke o fazlalıkları kesme imkanımız olsa...bende çok severim hamur işini ama misafir gelmedikçe yapmıyorum yaptığımın bir kısmınıda atıyorum dondurucuya gidip gelip yememek için kendimce çözümler...ev yemekleri evet daha iyi ...akşamları bende yalnız olduğum halde muhakkak yemek yaparım atıştırmalar farketmeden kilo aldırıyor ...

ben çıkıyorum yeğenime ders çalıştırıyorum 1. sınıf üstelik kafayı yediriyor insana

kumasalım inşallah bayrama çok güğzel haberlerle gireceksin..dualarım seninle..Raabim inşaşşalh gönderecek meleğini..
Serpilim canım nasılsın?artık eskisi gibi uğramıyorsun buraya..
Fatoşum ne kadar az kalmış maşallah zaman su gibi geçiyor..
Yeterim sen nasılsın?Raabim en kısa zamanda inşallah sanada en güzelinden en sağlıklısından bir bebiş nasip etsin inşalllahhh.Amin..
bende yarın doktora gideceğim..inş..allahın izniyle inş..kalp atışlarını duyabilirim.Dua edin lütfen..

canım inşşşş inşşşş rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma anneliği nasip etsin onlarla beraber banada inşşş

slmmmmmmmmmmmmmmmmm aşklarım sizleri okumak ne kadar güzel :))))

kızlar ben o kadar yoğunum kii innanın aklımdasınız ve şuda varkii okuyunca sizleri boynu bükük kalıyorum bu duygularımı aşmaya çalışıyorum birde hamile oolan arkadşların çoğu bizi ihmal eti onlarda kırgın değilim kumsalım inşallhh bayramdan önce hayırlı sonucunu alırız rarbbimin izniyle dualrımız seninle balım

gizem79 nasılsın kzumm lütfen kendine dikkat ettt sürpriz bbeğimiz o :))

masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımm nasılsın??

nazemir bebğim sabır sabır sabır ama sende artık huzurlu ve sağlıklı bir şeklde çalışmalarına devam et ve ne yapılması gerekiyorsa yap canımm

belanyımmmmmmmmmm nerelerdesin unuttunmu bizi ((

hayatkavuniçi hep aklımdasın görüşmesek bile bunu hiissediyorsun değilmöi??

fatoşummm sanada az kaldı balım sağ salim kucağına almayı rabbim nasip etsin bebeğimm bu aradad hamillek pek yakışıyor

yeterrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmm sen nasılsın kzum inan geçmişi çok fazla okuyamdım meleğim ama kalbimden çok sık sık geçiyorsun bilgin olsun

kızlar şuan müşterim karşımda oturken ben size yazıyorumm :)))))))))))))))

bütün annnelik arzuusu yaşayan arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerine kavuşmalarını yüce rabimden diliyorum hamillerimizede kolay doğumlar diliyor hepinizii kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hepiniz kalbimdesiniz benim için herkes çok değerli iyisiyle kötüsyle çok şey yaşadık hepimize güzel günler versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…