kumasalım inşallah bayrama çok güğzel haberlerle gireceksin..dualarım seninle..Raabim inşaşşalh gönderecek meleğini..
Serpilim canım nasılsın?artık eskisi gibi uğramıyorsun buraya..
Fatoşum ne kadar az kalmış maşallah zaman su gibi geçiyor..
Yeterim sen nasılsın?Raabim en kısa zamanda inşallah sanada en güzelinden en sağlıklısından bir bebiş nasip etsin inşalllahhh.Amin..
bende yarın doktora gideceğim..inş..allahın izniyle inş..kalp atışlarını duyabilirim.Dua edin lütfen..
slmmmmmmmmmmmmmmmmm aşklarım sizleri okumak ne kadar güzel :))))
kızlar ben o kadar yoğunum kii innanın aklımdasınız ve şuda varkii okuyunca sizleri boynu bükük kalıyorum bu duygularımı aşmaya çalışıyorum birde hamile oolan arkadşların çoğu bizi ihmal eti onlarda kırgın değilim kumsalım inşallhh bayramdan önce hayırlı sonucunu alırız rarbbimin izniyle dualrımız seninle balım
gizem79 nasılsın kzumm lütfen kendine dikkat ettt sürpriz bbeğimiz o :))
masalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm canımm nasılsın??
nazemir bebğim sabır sabır sabır ama sende artık huzurlu ve sağlıklı bir şeklde çalışmalarına devam et ve ne yapılması gerekiyorsa yap canımm
belanyımmmmmmmmmm nerelerdesin unuttunmu bizi((
hayatkavuniçi hep aklımdasın görüşmesek bile bunu hiissediyorsun değilmöi??
fatoşummm sanada az kaldı balım sağ salim kucağına almayı rabbim nasip etsin bebeğimm bu aradad hamillek pek yakışıyor
yeterrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmm sen nasılsın kzum inan geçmişi çok fazla okuyamdım meleğim ama kalbimden çok sık sık geçiyorsun bilgin olsun
kızlar şuan müşterim karşımda oturken ben size yazıyorumm :)))))))))))))))
bütün annnelik arzuusu yaşayan arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerine kavuşmalarını yüce rabimden diliyorum hamillerimizede kolay doğumlar diliyor hepinizii kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepiniz kalbimdesiniz benim için herkes çok değerli iyisiyle kötüsyle çok şey yaşadık hepimize güzel günler versin Allah
kızlar ben o kadar yoğunum kii innanın aklımdasınız ve şuda varkii okuyunca sizleri boynu bükük kalıyorum bu duygularımı aşmaya çalışıyorum birde hamile oolan arkadşların çoğu bizi ihmal eti onlarda kırgın değilim kumsalım inşallhh bayramdan önce hayırlı sonucunu alırız rarbbimin izniyle dualrımız seninle balım
nazemir bebğim sabır sabır sabır ama sende artık huzurlu ve sağlıklı bir şeklde çalışmalarına devam et ve ne yapılması gerekiyorsa yap canımm
fatoşummm sanada az kaldı balım sağ salim kucağına almayı rabbim nasip etsin bebeğimm bu aradad hamillek pek yakışıyor
yeterrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmm sen nasılsın kzum inan geçmişi çok fazla okuyamdım meleğim ama kalbimden çok sık sık geçiyorsun bilgin olsun
bütün annnelik arzuusu yaşayan arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerine kavuşmalarını yüce rabimden diliyorum hamillerimizede kolay doğumlar diliyor hepinizii kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepiniz kalbimdesiniz benim için herkes çok değerli iyisiyle kötüsyle çok şey yaşadık hepimize güzel günler versin Allah
inceden yağmur yağıyor ankarada... karanlık,puslu
camın önünde sonbahar renginde yapraklarıyla koskoca iki çınar...
tam hazan mevsimi yani...
tam içimdeki mevsim...
şiir gibi olmuş...burasıda aynı puslu bir hava var... ama içim yer yer parçalı bulutlu yer yerde güneşli öyle idare ediyoruz...bende seni öpüyorum
sen de güzel devam etmişsin şiir gibi olan yazıma..teşekkür ederim.....
hayatın kendisi işte,bulutlu,güneşli,yağmurlu....
insanın yaşadığı duygularla ne kadar ilintili değil mi...
güneşli,cıvıl cıvıl mutluluk,
puslu hava,karamsarlık,yağmurlu hava gözyaşı belki.....
bugün bi garibim....ne zamandır içimde sonbahar yaşamıyordum...
bursaya selamlar.bayramda ordayım inşallah.....
bu dert bizi şair yapacakmı dersin, en güzel tarafıda o olur en azından bize kattığı bir güzellik olur...a.s bende şimdilik buralarda olacak gibiyim tabi son dakikada fikir değiştirmezsem beklerim
selam nasılsınız kızlar
bu ayda aşılamam tutmadı canlar adet oldum yine hayırlısı deyip rabbime sığınıyorum aralık ayına tekrar aşılama denicem inşalalh aralıkta gelir meleğim
selam nasılsınız kızlar
bu ayda aşılamam tutmadı canlar adet oldum yine hayırlısı deyip rabbime sığınıyorum aralık ayına tekrar aşılama denicem inşalalh aralıkta gelir meleğim
durmak yok yola devam canım rabbim biliyo vaktini saatini hayırlısıyla gelecektir o gün üzülme canım biliyorum kolay değil ama hakkımızda hayırlsı ....
güzel arkadaşım....
kalbinin bizimle olduğunu hepimiz biliyoruz...zor günler geçirdin...ama yılmadın,hayatla başbaşa,elele koşturup duruyorsun....
burda herkes herkesi çok özlüyor emin ol....hepimiz keşke eskisi gibi olsak diyoruz ama sanırım kimsenin gücü yok artık...
öööyyleeee okuyoruz,güzel haber alınca seviniyoruz...bundan öteye gidemioruz maalesef..
ben de hamilelerimize hayırlı,sağlııklı doğumlar diliyorum..
hala mücadele edenlere de, güç diliyorum....
inancımızı ve ümidimizi kaybetmeden.....
ben kaybetmiş durumdayım...allahtan başkası bilemez ama,sanırım artık inandırdım heralde kendimi...
inceden yağmur yağıyor ankarada...karanlık,puslu.... camın önünde sonbahar renginde yapraklarıyla koskoca iki çınar..tam hazan mevsimi yani....tam içimdeki mevsim.....
hepinizi çok öpüyorum...sağlıkla kalın.....
canlarım ciğerlerimm nazemirrrrrrrrrr tatalım benim aman da aman duygusala bağlanmışız sanada yakışmı .))))
yeter aklımdasınn tatlım benimmmmm
fatoşumm seninle zaten faccdenn görüşüyoruz mucuxxxxxxxxxxxx
mısarcımm canım yoğun ve sıkıcı günler yaşadımm aklımdasın ina boş kalamdım hiçç
masalımmm tatlı güzel annne nasılsın umarım herşey yolundadır
gizem79 canım benim dualrımdasın seni seviyorumm
şekerleblevbbi bayağıdır takip edemdim seni umarım iyiisndir son durumularından haberim yokk
ve d,iğerr bütün güzlller cumanız mübarek olsun allah gönlünüze göre versinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?