Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Dualrımız seninle gizemmmmmmmmmmmmmmmmmm seni seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm

canım benimmmm sağol kuzum hepinizden allah razı olsunnnnn dualrınız eksik etmeyin canımmm

güzel arkadaşım....
kalbinin bizimle olduğunu hepimiz biliyoruz...zor günler geçirdin...ama yılmadın,hayatla başbaşa,elele koşturup duruyorsun....
burda herkes herkesi çok özlüyor emin ol....hepimiz keşke eskisi gibi olsak diyoruz ama sanırım kimsenin gücü yok artık...
öööyyleeee okuyoruz,güzel haber alınca seviniyoruz...bundan öteye gidemioruz maalesef..
ben de hamilelerimize hayırlı,sağlııklı doğumlar diliyorum..
hala mücadele edenlere de, güç diliyorum....
inancımızı ve ümidimizi kaybetmeden.....
ben kaybetmiş durumdayım...allahtan başkası bilemez ama,sanırım artık inandırdım heralde kendimi...
inceden yağmur yağıyor ankarada...karanlık,puslu.... camın önünde sonbahar renginde yapraklarıyla koskoca iki çınar..tam hazan mevsimi yani....tam içimdeki mevsim.....
hepinizi çok öpüyorum...sağlıkla kalın.....

inceden yağmur yağıyor ankarada... karanlık,puslu
camın önünde sonbahar renginde yapraklarıyla koskoca iki çınar...
tam hazan mevsimi yani...
tam içimdeki mevsim...
şiir gibi olmuş...burasıda aynı puslu bir hava var... ama içim yer yer parçalı bulutlu yer yerde güneşli öyle idare ediyoruz...bende seni öpüyorum

sen de güzel devam etmişsin şiir gibi olan yazıma..teşekkür ederim.....
hayatın kendisi işte,bulutlu,güneşli,yağmurlu....
insanın yaşadığı duygularla ne kadar ilintili değil mi...
güneşli,cıvıl cıvıl mutluluk,
puslu hava,karamsarlık,yağmurlu hava gözyaşı belki.....

bugün bi garibim....ne zamandır içimde sonbahar yaşamıyordum...
bursaya selamlar.bayramda ordayım inşallah.....

bu dert bizi şair yapacakmı dersin, en güzel tarafıda o olur en azından bize kattığı bir güzellik olur...a.s bende şimdilik buralarda olacak gibiyim tabi son dakikada fikir değiştirmezsem beklerim

bu dert bizi şair yapacakmı dersin, en güzel tarafıda o olur en azından bize kattığı bir güzellik olur...a.s bende şimdilik buralarda olacak gibiyim tabi son dakikada fikir değiştirmezsem beklerim

allah allah...iki dakika yemeğe indim,çevrmdışı olmuşum..internet kesildi heralde...
sen de gtmişsin....
bu dert adamı ne eder bilmiyorum valla....
inşallah hayırlı bişeyler oluruz......

selam nasılsınız kızlar
bu ayda aşılamam tutmadı canlar adet oldum yine hayırlısı deyip rabbime sığınıyorum aralık ayına tekrar aşılama denicem inşalalh aralıkta gelir meleğim

selam nasılsınız kızlar
bu ayda aşılamam tutmadı canlar adet oldum yine hayırlısı deyip rabbime sığınıyorum aralık ayına tekrar aşılama denicem inşalalh aralıkta gelir meleğim

durmak yok yola devam canım rabbim biliyo vaktini saatini hayırlısıyla gelecektir o gün üzülme canım biliyorum kolay değil ama hakkımızda hayırlsı ....

selam nasılsınız kızlar

canım hayırlısı hakında rabbim en kolayından nasip etsin sanda inşş

durmak yok yola devam canım rabbim biliyo vaktini saatini hayırlısıyla gelecektir o gün üzülme canım biliyorum kolay değil ama hakkımızda hayırlsı ....

KUMSAL HAYIRLISI OLSUN BEBEĞİM SALLA GİTSİN AMAN OLURSA OLUR OLMASSA NE YAPALIM VARDIR RABBİMİN BİR BİLİDĞİİ BEN CANLI BİR ÖRNEĞİM BUGÜN aLALHA ŞÜKREDİYORUM Kİİ BEBEĞİM OLMAMIŞ YOKSA HAYATIM KABUS OLACAKMIŞ ŞUAN BİLE O PİSLKLERDEN TAM KURTULMUŞ DEĞİLİM İYİKİ O ŞERFSİZDEN ÇOCUK SAHİBİ OLMAMIŞIM BENİM HAKIMDAN HAYIRLIIS BUYMUŞ O YÜZDEN HİÇ ÜZÜLME VARDIR RABİMİN BİR BİLDİĞİ

canım benim melnkolik takılmışsın ama bu hava bile sana yakıştı canım benim ne olur üüzlme bak dünya tatlıısı bir kzın var bbeek dünyada herşey değil ben bunu artık böyle görüyorumm eskiden kloa kaybedip çirkinleşmiştim şimdii yaşlanmam rağmen güzlleşiuorum benden kıymetli değilmiş hiç bir şey kulların nelere yaşayacağını inaın bilemiyoruz rabbimm en doğruusnu biliyor ve biz hep ondan hayırlısysa ver demiyormuyuz lütfen moralinizi bozmayın bana şimdii serpil ne diyorsun diye bilirsiniz ben sizin geçtiğiniz yolardan geçtim ve daha çok şey yaşadım zaman insanlara çok şeyi gösteriyor ve öğretiyor emin olun buna herşeye rağmen hayat o kadar güzel kii nefes almak bile güzel kızlar lütfenn sıkmayın canını bu güzel günde rabbim gönlünüüzn muradını versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canlarım ciğerlerimm nazemirrrrrrrrrr tatalım benim aman da aman duygusala bağlanmışız sanada yakışmı .))))

yeter aklımdasınn tatlım benimmmmm

fatoşumm seninle zaten faccdenn görüşüyoruz mucuxxxxxxxxxxxx

mısarcımm canım yoğun ve sıkıcı günler yaşadımm aklımdasın ina boş kalamdım hiçç

masalımmm tatlı güzel annne nasılsın umarım herşey yolundadır

gizem79 canım benim dualrımdasın seni seviyorumm

şekerleblevbbi bayağıdır takip edemdim seni umarım iyiisndir son durumularından haberim yokk

ve d,iğerr bütün güzlller cumanız mübarek olsun allah gönlünüze göre versinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hamile arkadşlrımız rabbim sağ salim kucaklarına almayı kolay doğumları nasip etsin inşallhhh aminnnnnn hamişler fatoşş belenay gizem masal cimcime başka varmı??

hayırlı cumalar...canım dün ablamla konuşuyoruz bana diyorki bırakın kendi halinize olur... zaten kaçsene olduki daha evleneli diyor ...bende dedim bir hafta sonra 14 sene olacak oo dedi okadar oldumu ben daha okadar beklemiyodum 10 sene bile olmadı sanıyormuş bende onun için boşverin diyordum dedi amcamın 12 sene sonra olmuş çocuğu ozamanlarda dr gitmekmi vardı zamanı gelince olur dedi...zamanı gelince hayırlısıyla olsun... ben elimden geleni yapacam tabiki...
serpilcim hayatının geri kalanında mutlu ol geçenlerde bir yazı okudum MUTLU OLMAK İSTİYORSAN GEÇMİŞE TAKILMA geleceğe bak

Arkadaslar merhaba

Ben 24 yasindayim. 2 sene önce erken yumurta yetmezligim oldugnu ögrendim. Hic bir tedaviye cvp vermiyorum. Erken menopoz diyor doktorlar. iki basariniz tüp bebek tedavisi gördüm. tedavim bittignde hormonlarim tavan yapti ve fsh 20 den 106 cikti. tedaviyi birakali nerdeyse 1 sene oldu ama fsh 51 asaga düsmedi. bu durumda yine de dogal yollarla hamile kalan varmi?? varsa nolur burda paylassin. paylassinki bizede morel olsun.

iyi günler

Arkadaslar merhaba

Ben 24 yasindayim. 2 sene önce erken yumurta yetmezligim oldugnu ögrendim. Hic bir tedaviye cvp vermiyorum. Erken menopoz diyor doktorlar. iki basariniz tüp bebek tedavisi gördüm. tedavim bittignde hormonlarim tavan yapti ve fsh 20 den 106 cikti. tedaviyi birakali nerdeyse 1 sene oldu ama fsh 51 asaga düsmedi. bu durumda yine de dogal yollarla hamile kalan varmi?? varsa nolur burda paylassin. paylassinki bizede morel olsun. bize umut ol lütfen

iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…