Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yüreği güzel arkadaşım (arkadaşlarım) sizlerin dualrı benim için ne kadar önemli bilemesiniz

Sayafanın prensesleri hepinize günaydın aynı zamanda geçmiş bayramınızda mübarek olsun sevine sevine geldiğim ofiisimde sekreterimin hamile haberini aldım:))) sabah sabah çok güzel bir haberdi darıısı sizlerin olsun canlarımm aminnnnnnn

evet canım çok ama çok haklısın geçmişyle yaşayanın geleceği olmazmış:))) seni seviyorum kuzummm mucuxxxxxxxxx

selam nasılsınız kızlar
bu ayda aşılamam tutmadı canlar adet oldum yine hayırlısı deyip rabbime sığınıyorum aralık ayına tekrar aşılama denicem inşalalh aralıkta gelir meleğim

canım umarım iyiisndir ttalım yılmak ve bıkmak yok tekrra tekra tekrar dene aşılamyı bbeeğim .)))) eninde sonunda gelecekk meleğin

hayırlı cumalar rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşş

rabbim bu gün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin kızlar gönlümüze göre hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhh

geçmiş bayramınızı kutlarım umarım birdahaki bayramda gönlümüzdekilere hayırlısıyla kavuşuruz...

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

güzel bir hikaye daha....

bizim sınırımız da 55 zaten bu sitede...
herkese yeniden umut oldu yazın teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için emuttu

serpilim ve diğer fıstıklar...
çok öslemişim sizi...sık giremiyorum zaten...okulada gitmiyorum heyet raporu verdi doktor....internette kalamıyorum fazla....

özledim dayanamadım...

biz iyiyiz...serpilim yukaardaki yazıyı okumuşsundur.....seni de evliler ve çoocuklular kervanında göreceğiz....
bu da bizim reikimiz....hepimizin

hepinizi yürekten öpüyorum

merhaba canlarım.malesef bebeğimi kaybettim.kalp atışları durdu.2.kez aynı şeyi yaşadım..Raabim böylesini nasip etti demekki.(

merhaba canlarım.malesef bebeğimi kaybettim.kalp atışları durdu.2.kez aynı şeyi yaşadım..Raabim böylesini nasip etti demekki.(

canımmm yaaaaaa geçmiş olsun çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedimmmm :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…