canlarım ciğerlerimm nazemirrrrrrrrrr tatalım benim aman da aman duygusala bağlanmışız sanada yakışmı .))))
yeter aklımdasınn tatlım benimmmmm
fatoşumm seninle zaten faccdenn görüşüyoruz mucuxxxxxxxxxxxx
mısarcımm canım yoğun ve sıkıcı günler yaşadımm aklımdasın ina boş kalamdım hiçç
masalımmm tatlı güzel annne nasılsın umarım herşey yolundadır
gizem79 canım benim dualrımdasın seni seviyorumm
şekerleblevbbi bayağıdır takip edemdim seni umarım iyiisndir son durumularından haberim yokk
ve d,iğerr bütün güzlller cumanız mübarek olsun allah gönlünüze göre versinn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar...canım dün ablamla konuşuyoruz bana diyorki bırakın kendi halinize olur... zaten kaçsene olduki daha evleneli diyor ...bende dedim bir hafta sonra 14 sene olacak oo dedi okadar oldumu ben daha okadar beklemiyodum 10 sene bile olmadı sanıyormuş bende onun için boşverin diyordum dedi amcamın 12 sene sonra olmuş çocuğu ozamanlarda dr gitmekmi vardı zamanı gelince olur dedi...zamanı gelince hayırlısıyla olsun... ben elimden geleni yapacam tabiki...
serpilcim hayatının geri kalanında mutlu ol geçenlerde bir yazı okudum MUTLU OLMAK İSTİYORSAN GEÇMİŞE TAKILMA geleceğe bak
selam nasılsınız kızlar
bu ayda aşılamam tutmadı canlar adet oldum yine hayırlısı deyip rabbime sığınıyorum aralık ayına tekrar aşılama denicem inşalalh aralıkta gelir meleğim
rabbim bu gün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin kızlar gönlümüze göre hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhhhh
nuraycım nasılsın canım..nerelerdesin...neler yapıyorsun....
ne haber canlarım nasılsınız
Merhaba,
yeni üye oldum ama yıllardır misafir üye olarak önce kısırlık sonra tüp bebek, alternatif tıp vs bütün bölümleri takip ettim. Sizlere kendi hikayemi anlatmak istiyorum. 40 yaşında evlendim. Öyle bir özgüvene sahiptim ki hemen hamile kalacağımı sanıyordum. İlk adetimde büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Sonraki ay olmadı bir sonraki ay da.. Gittikçe moralim bozulmaya başlamıştı. Doktor kontrolümde birşey çıkmadı. Yumurtlama takibi yapıldı ve gene olmadı. Başka bir doktora gittim. 6 ay denememizi olmazsa yaşımdan dolayı tüp bebek denememizi önerdi. 5 ay boyunca bu ay olacak diye ümit etmeler ve sonrası hüsran... Bu arada çevremde hemencecik hamile kalanlar oluyordu ve ben için için sinir olamaya başlamıştım. Soğan kürü, incir kürü ...vs içmediğim ot kalmadı.6 .ayı beklemeden tüp bebek yapmak istedim. Ve başarısız bir denemeden sonra vazgeçtim. İşim çok stresliydi. Birşeyler yolunda gitmiyordu ve ben ne yapacağımı bilmiyordum. İnternette gezinirken bioenerji ile ilgili bir site gördüm. Uzaktan seans yapıyorlardı. Biraz süphe duymama rağmen başvurdum. 10 seans aldım. Bu benim vücudun enerji dengesiyle ilgilenmeme neden oldu. Sanırım çekim yasasını çalıştırdım ve tesadüfen reiki hocamla tanıştım. Reiki ile ilgilenmeye başladım. Vücudum kendni dengelemeye başlamıştı ve artık daha huzurluydum. Çocuk konusunda da kendimi rahatlamış hissediyordum. Eşimle mutluyduk. Çocuk konusunu kafama takıp onu ve kendimi mutsuz eden bendim. Bunun farkına vardım ve evliliğimin keyfini çıkarmaya başladım. Geçen yıl temmuz ayında adetim gecikti. Aman nasıl olsa gelir diye 10 gün bekledim ve sonunda gebelik testi yaptığımda göreceğime inanmadığım + sonuc gördüm. Elimde çubukla eşimin yanına koşmuşum. İnanamadığım için iki gün sonra testi tekrarladım. Yine pozitif sonuç. Şimdi 7 aylık bir oğlum var...Bunu sizlere umut olsun diye anlattım. Umarım hepiniz meleklerinize kavuşursunuz.
merhaba canlarım.malesef bebeğimi kaybettim.kalp atışları durdu.2.kez aynı şeyi yaşadım..Raabim böylesini nasip etti demekki.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?