Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın kızlar yeni hafta yeni süprizlerle gelir inşşşşşşş

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

amin amin aminnnnn

kızlar ben doğum yaptım.. kızıma kavuştum.. haber vereyim dedim.... hepinizi çok öpüyorum...

gözün aydın canımmmmmm sağlıkla büyüt inşşşşş rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin kızınaaa

kızlar ben doğum yaptım.. kızıma kavuştum.. haber vereyim dedim.... hepinizi çok öpüyorum...

gözün aydın canım bi topikde doğum iznine ayrıldığını yazmıştın bende merak ediyordum acaba ne oldu diye ALLAH sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin

slm günaydın kızlar epeydir görüşemiyoruz umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır
cimcime allah analı babalı büyütsün bebişinle kvuşmuşsunuz sonunda rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin bebişine inşallah
blue sende almışsın bebişi kucağına rabbim senin bebişinede hayırlı ve sağlıklı ömür versin allah analı babalı büyütsün
beni sorarsanız canlar bende değişiklik yok umudumuzu yitirmeden bekliyoruz rabbim hepimizin gönlüne göre versin hepinizi öptüm allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…