Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar hepinize teşekkür ederim.... rabbim sizlerede göstersin inşallah... cimcimem allah analı babalı büyütmek nasip etsin... bahtı açık olsun.. öpüyorum seni... kuzunu kokla yerime....

Hoşbulduk nerelerdesin?Nasıl gidiyor hayat?

canım..bulamıyoruz bi türlü birbrimizi.....
burası bizim eski topik artık hareket kalmadı..yumurta rezervlerinde azalma...............,o topiğe yazıyorum arasıra.....
of hayat nasıl gitsin..işim çok yoğun,malum yılbaşı ya,bizim işler çuval çuval....
sen naptın, işe başladın mı...
önemli bi gelişme olursa özelden yazarım,sen de bi gelişme olursa yaz olur mu,malum topiklerde kaybediyoruz birbirimizi...
öpüyorum seni....

kızlar hepinize teşekkür ederim.... rabbim sizlerede göstersin inşallah... cimcimem allah analı babalı büyütmek nasip etsin... bahtı açık olsun.. öpüyorum seni... kuzunu kokla yerime....

kuzummmmm...
nasılsın bi tanem..çok özledim ama ben seni....
yavrunu öp benim için.......

slm kızlar size bimüjdem var ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm rabbim sonunda dualarımı kabul etti darısı isteyen ve dileyenherkese

cimcime allah analı babalı büyütsün canım

slmmm canlarımmm uuzn zaman kk girmedim malum durumumu biliyorsun bebek takıntımda uzak kalmam gerkiyordu ama tek sebepte bu değil babamı kaybettim nur içinde yatsın o nedenle hem iş hyataım hem özel haatım oldukça yoğun

gizem bbeğini kaybetmişsn ne demem nasıl teselli etsem kelime bulamıyorum rabbim sana ve sevdiklerine ömür versin .(

masalım aşk ve velik şuan o kadar uzak kavramkii artık eni dünyamda mutlu ve huzrluyum inna bana

fatoşun bebği olduu blu senide tebrik ederim ve hamilerimizede hayırlı doğumlar diliyorum hepinizi özledimmm

hayatttttttt en azından sen bir annsin o duygu ttadın sıkma canını herşeyde hayır vardır innan bana ben bugün diyorumkii oo şahıstan iyiki bebbeğğim olmmaış şükürrr rabbime diyorumm

kumsalımmmmmmmmmmmmm aklımdasın belanay nurayyy nazemir hepiniz çok değerlsiniz niklerini yazamadığım güzel dostlar hepiniz Alhaa emant olun

serpilim canım dostum güzel insan baban için allahtan rehmet diliorum mekanı cennet olsun tatlım başınız saolsun sen iyi ol canım gerisi boş rabbim vakti ve zamanı gelince herşeyi yoluna öle bi koyuyorki ibuna inanamıyoruz bile
bak bana okadartedavi falan oldum boş ama sonunda şükürler olsun ki rabbim bana bu duyguyu yaşattı dualarım kabul oldu ve hiçbir tedavi olmadan üstelik herşeyin vakti gelince rabbim öle güzel ki verio dileyen ve isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın allahım

serpil canım benim başın sağolsun.Allah rahmet etsin babana nur içinde yatsın Allah geride kalanlara uzun ömür versin.

slm kızlar size bimüjdem var ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm rabbim sonunda dualarımı kabul etti darısı isteyen ve dileyenherkese

aaa nuray çok sevindim canım rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin tebrik ederim
amin canım darısı bana inşallah

serpilim canım benim inan çok üzüldüm ama takdir ilahi rabbim geride kalanlara sabırlar versin başınız sağolsun bitanem
babacığının mekanı cennet olsun büyük allahım kabir rahatlığı versin inşallah
sende benim inan durup durp anımsıyorum seni bayadırda yazmıyordun iyice meraktaydım

fatoşcum senide çok tebrik ediyorum kucaklamışsın miniğini rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

canım kumsalım teşekkür ederim allah razı olsun darısı inşallah hayırlısıyla sizlere olsun canım benim dileyen ve isteyen herkese versin rabbim

fatoşcum allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına almışsın şükürler olsun

kızlar size yaptığım duayı yazmak istedim ben önce allahın sonrada bu dua sayesinde hamile kaldım inşl sizede faydası olur
dua-i şahmeran
Allahu la ilahe illa Hüvel Hayyul Kayyum
Allahu la ilahe illa Hüvel aliyul Hakim
Allahu la ilahe illa hüves Semiul Alim
Allahu la ilahe illa Hüver Rahmanürrahim
Allahu la ilahe illa Hüvel Vahidul Ehad
Allahu la ilahe illa Hüvel Ferdül Varid
Allahu la ilahe illa Hüve Raufur Rahim
Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ur Rahim
Allahu la ilahe illa hüvez Zahirul Batinu
Allahu la ilahe illa Hüvel Ahadus Samedu
Allahu la ilahe illa Hüvel Fetta'ul Alim
Allahu la ilahe illa Hüvel Aziz'ul Alim
Allahu la illa Hüvel Hannan'ul Mennan'ul Deyyan
Allahu la ilahe illa Hüvel Adir'ul Kahiru
Allahu la ilahe illa Hüver Rafiul Alim
Allahu la ilahe illa Hüver Rabbül arş'il Azim
Allahu la ilahe illa Hüvel Melikul Kudüs
Allahu la ilahe illa Hüvel Hamdul mubin
Allahu la ilahe illa Hüvel Bais''ul Varis
Allahu la ilahe illa Hüvel Esaul Hüsna

Huvel Hayy'u la ilahe illa Huve Fadi'u Muhlisine Lehuddiyn
Subhane birahmetike ya erhamerrahimin.Velhamdu-lillahi Rabbil alemin

ilk gün hacet namazı kılınacak. ilk gün okumadan niyet edilecek dua öle okunacak diğer günler niyet etmeye ve hacet namazına gerek yok ama hiç ara verilmemesi gerekiyor eğer ara verirseniz yeniden başlamanız gerekmekte
ben adetim biter bitmez başladım ve bidaha adet olmadan hamileliğimi öğrendim

iş için hergün 7 defa ikindi namazından sonra okunacak
satılmayan mal için 11 gün hergün 7 defa ikindi namazından sonra okunacak
nasip kısmet için 21 gün hergün 7 defa ikindi namazından sonra okunacak

canım başınız sağolsun...Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun babacığının....

çok üzüldüm....ben babamı kaybedeli 6 sene oluyor....babam benim herşeyimdi...dünyamdı canımdı....onsuz nefes alamam sanırdım ama 6 yıldır nefeste alıyorum gülüyorum da geziyorum da....

garip dünya....hayat devam ediyor işte....Allah size uzun sağlıklı ömürler versin....sabır versin...

çok öslemiştik seni.....öpüyorum serpilim

süper bi haber...kaybedilen bir yaşamla, yeni dünyaya gelecek bir bebek....iki gerçek olay....
canım sağlıkla büyüsün inşallah bebeğin...sağlıkla doğsun sağlıklı uzuuuuuuuuuuun bir ömür nasip etsin Rabbim.....

tebrik ederim.....darısı bekleyen, isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun....

duanı da alıp kopyaladım....lazım olur

Nuray hayırlı olsun .Allah tamamına erdirsin.Verdiğin dua için teşekkürler.Önce hacet namazı kılınıp sonra duamı okuncak.Sonra sadece dua mı okuyoruz?Birde İkindi namazından sonramı okunması gerekiyor?

allah razı olsun evet canım önce hacet namazı iki rekat niyet ettim allah rızası için hayırlısıyla hamile kalmaya diyip ilk gün iki rekat bu namazı kılıp sonrada ikindi vakti namazını kılıp ardından seccadeden kalkmadan bu duayı 7 kez okuyorsun

saol masalcım allah razı olsun rabbim dileyene nasip etsin hayırlısıyla inşallah
kaybedilen bi yaşam derken neyi kast ettin anlamadım canım hayırdır serpilin babasını kast ettin galiba evet canım iki gerçek olay

Son düzenleme:

Çoook teşekkürler.Zaten o duada Allahın esmaül hüsnalarıda geçiyor.Ben de okuyacağım.

kızlar nasılsınız canlarım
sizlere bir süprizim varr
2. yeğeniniz geliyo hamileyim dün öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin
canlarım nuray allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hayırlı olsun
sat nedir aynı zamanda mı doğuracağız
serpil canım başın sağolsun rabbim geride kalanlar sağlık bersin

masal kumsal sizler nasılsınız fatoş bebeğini doğurmuş sağlıkla büyütür inş.

ahsen canım sen nasılsın
mısra nasıl
ay unuttuğum varsa affola kızlar
öpüldünüz kocaman

canım allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tebrikler benim son adet tarihim 25 ekim seninki ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…