Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

adetin bitince tampon veya pamuk tampon bence daha hijyenik rakıyı tompona döküyorsun onu malum yere yerleştiriyorsun dün ben bu şeklde yaptım dak bekeldim sırtüstü yatımm sonra çıkarttım hiçde canım acımadı genzinmmden kokusunu hissetimm eğer kokuyu hissedersen genzinden kanallrın açık ve kanallarda iltahap olabilrmiş bu o iltahabı söküyormuş akşam teyzeye gideceğim zaten ben böyle uyguladım bu sabah karnım ağrımaya başladı sancım var öğleden sonra iç çamaşırımı kontrol ettimm sapsarıı akıntıı ve şuan bile akıntım var teyzede öyle demişti iltahap varsa kanalrda spremi engellerr beyaz iç çamaşırı giyin ki akıntıyı takip edebilesin dedii

mısrammmmmmmmmmmmm niahlimm busecamnım fatoıözelimmm benim eşimde kız istiyor bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbimmm versin hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ewt kanallardaki iltihap hamile kalmayı engellermiş doğruu kız serpoşş inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

mısrammmmmmmmmmmmm niahlimm busecamnım fatoıözelimmm benim eşimde kız istiyor bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbimmm versin hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

amin canım allah hepimizin kalbıne göre versin ama tabıkı en önce sağlıklı hayırlı evlatlar versinnn inşşşşşşşşşşşşş

hamile tablosou yapabilsekk listemizde yok oldu nerlerdeysee bir arra sayfamızı süüsleyelim şöyle listeler yapalım hamile tabloloraı yapalım ben anlamıyorum anlasam yapıcamda buyrunnnnnnnnn

yani kızlar sonuçta ucucu birşey denemekte ben zarra görmedim ne varkii hemm varsa mikrobik olaylrıda yok eder rahimflmde ilaç sıkıyorlar içimize buda o gibi birşey galiba rahimflminde millet hamile kalıyor demkki bunun bir faydası var yılldır kadın doğurammaış bunla hamile kalmışş yani deneyelim sankii hiç rakı içmedik wiski içmedik içimce öldükmüü buda öyle birşey benceeeeeeee

katılıyorummmmmmmmmmmmmmmm inşş vesile olur sanada serpilcim :lepi:

katılıyorummmmmmmmmmmmmmmm inşş vesile olur sanada serpilcim :lepi:

:lepi::lepi::lepi::lepi:yerimsenibenyerimsenibenaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile hormonal kardeşimm ateşimiz aynı giidyor bugün . di benim :)))36.2 di

Bismillahirrahmanirrahım

allahım sen ol dersin oluverir aşağıda ismi yazılı arkadaşlarımız içinde ol deyiver. Amin

hamıle adaylarımız

beklenmeyen adet tarıhı

busecan......................15 temmuz

hamılelerimiz

mısra.......................5 hafta

gibi yaptım isterseniz herkes versin tamamlayalım

benim 36 bugun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…