Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çok şükür bende iyiyim kırmızıların gelmemesini bekliyorum. asıl sen nasılsın güzel hamilemiz. doktora gittinmi

yok canım yarın inşlhh kaydirigubbakcemile3 suanda bı belırtım yok sabah bulantım var gıbıydı 1 saate kalmaz oda gıttıı:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

seni seniii azcık pıtığa azcık sanamı :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gercı doktorum 10 gun sonra gel dedı ama ben genede yarın kan testı yaprırıp yanına gıtcemm:dance:

ahadaaaaaaaaaaaaaaaa hamiş zeytin mısra ua27 dua edinn kızlarr hadiii yakında hamiş alalım bekleyenler var

ay ınşlh canım dua edıyorum hepınıze burdakı kızlarada dıger topiçdekı teyzelerınedee :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Canım 2 gündür tatlı yiyince bulantım oluyor çok değil.

ua27 sen kan testi yaptırmadınmı ki cnm?

ınşallahhhhhhhhhhhh en kısa sürede 3.hamişimiz aramıza katılacak .Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu arada kızlar nihayet bir dr buldum yarın 14:30 da muayeneye gidiyorum.

serpil02507+, Mısra+, busecan35, ua27, kumsal+, fatosozel, belenay
slm canlarrr
ben biraz daha iyiyim ama işlerim çok yoğun şöyle üstün
körü okuyorum gelişmeleri
iş çıkıyo yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum
adet belirtilerine takılmayın kızlarr

allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
her zaman ediyorum dua kızlarr sabah ezanı okunurkende ediyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…