Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoözel yoğunluktan geçmişi okummaşısın canım diğer topicden arkadşaklarl efnananimin onlarıda duaya ekledik tatalım yasin duasına

bu ne kadar güzel bir sayfaaaaaa

Lısteyı ılk bulanlar bebıŞıne kavuŞsun ınŞallah dıye dılek tuttum Önce buse sonra serpıl ım lısteyı ekledı :))))))))))

bENıM ÇOK BELıM AĞRIYOR KIZLAR ŞıMDı DıNLENME ODASINA ÇIKACAĞIM.HEPıNıZı ÇOKKK ÖPÜYORUM

olumunekankayizsmile iyi dinlenmeler canımmolumunekankayizsmile

canım eğer uyarsa sana hani yeni lisye yapıyonuzya onun başına koyun ve sizde bunun gibi olsun hatta aynı resimleride ekleyebilirsiniz çok hoş olur

efnanaim ben hiç pc den anlamam kızlarda galiba pek beceremiyorlar senden rica etsek sen galiba bizden iyiisn hani şöyle bir liste yapsakk yani en azından başına koyabilsek

eğer yapmak isterseniz alıntı yaın gereksiz yerleri silin istediğiniz yerleri işaretleyin ve kopyala yapıştırdan hızlı cevap kısmına yapıştırın

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamalr iyi tatiller çok öpüyorum sizi allaha emnaet olun
nihal fatoş honey inşallah bebişleriniz sizinledir kzıalr

ALLAH'IM SEN OL DERSİN OLUVERİR AŞAĞIDA İSİMLERİ YAZILI ARKADAŞLARIMIZ İÇİNDE OL DEYİVER

hihoyyytHAMİLE ADAYLARIMIZhihoyyyt

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ

BUSECAN------------------------------15 TEMMUZhihoyyyt

SERPİL02507------------------------17 TEMMUZhihoyyyt

:CüvCüv:HAMİLELERİMİZ:CüvCüv:

MISRA-----------------------------------5 HAFTALIK:teytey::teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…