Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Honeycim sancılarım var dün gecede mide bulantım başladı biraz.Gün içinde otuz kezyatıp uyuyorum sonrada böyle sabahın köründe kalkıyorum cnm.
ınşallah gelmez kırmızılar

selam kızlar...hayırlı pazarlar hepinize...benim kırmızılardan ses yok :) normalde gelmesi gerekirdi şimdiye..inşallah meleği benimledir :)))

merahaba kızlar nasılsınız bir girdim güzel haberler aldım
mısra canım tebrik ederim çok çok çok sevindim bu aralar morale ihtiyacım varı bu güzel oldu rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
tualina nazlı kelebeğim dualarım seninle inşallah meleğin gwelmiştir kader arkadaşım canım benim
serpil sen nasılsın neşe kaynağı özledim sizleri ama işyerinden giremiyorum zaten pek giresimde yok çok moralim bozuluyor ama sırf sizer için giriyorum iyikide girmişim bak mısranın güzel haberini adlım
bu arada çok sıkıldım bu aralar sinirlerimde bozuk bi hayli kilo aldım bende inanamadım tartıya çıkınca zaten görünen köyde kendini belli ediyor ne zaman düzelecek bu ruh halim bilmem ama şunu bilin hep aklımdasınız sizleri çok seviyorum hoşçakalın umarım bir dahaki girişimde hepinizin güzel haberlerini alırım

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
serpil02507 kullanıcısından alıntı mesajı göster
belenay...............16
nihal....................53
serpil.................143
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............30
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................1
evhan......................1
efnan......................
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

toplam..............352saru boceq:

kızlar bence azcık kahveler göründü böhüüüüüüüüüüüüüüüüü:a015::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:
ahhhh canım tühhhh umarım yoğunşalmaz
Oyyy kıyamam honeyciğime:teselli:
bende olumunekankayizsmile merakla belkliyorum canım
selam kızlar...hayırlı pazarlar hepinize...benim kırmızılardan ses yok :) normalde gelmesi gerekirdi şimdiye..inşallah meleği benimledir :)))
aman aman inşallhhh kırmıızlar gelmez meleğin göbüşne konmuştur inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım seni hep düşünüyorum ara ara görüyorum mıçımı yırtıyorum cevap vermiyorsun anlıyorumkii belany henüz iyi değil birtanemmm kendini iyi hiisettiğinde bebek konusuu olmadan geyiğine takılamam olmazmıı :))) ne olursa olsun senden önemli hiç birşey yok bunu asla unutma yemnişim bebebği gelirse gelir gelmesse paşa keyfi bilrr canım kloların sana yakıştığına inanıyorum arad gir bak ne mutlu haberşllerimiz oluyor aaaaaaa kırmıızlara bile halaly çeken biz delileriz mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

belenay...............16
serpil.................143
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............30
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
efnan......................
masum_pisi06........
Reyyan................

toplam..............352saru boceq:

kızlar yurdışından minik bir misafirimiz var onu havalanından alıp kardeşime getirdik bu arad hemen pc açtımm yarın sizlerer yazamam telaşıyla bakındım mısracım daha yeni başlıyorsun 3 ay böyle öööö lüü böööö lü gecececk idare et aşıl birtanemm aman b,izde ham,iş olsakta bizdee öööööö lü bööölüüü gitsek bol bol d,inlen canım zor bir süreçtesinn

fatoözel aklım sende ara ara elim tlf giitii şükür bugünde kırmıların gellemmeiş buna sevindim ayrın 3 test yapılmalı hpt_honey tualina ve sen hayırlı haberşerinizii bekliyorummm

:lepi::dance::teytey::sm_cool:delikafaduldenalkisalkisalkislülülülülülüzemuszemushihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:serpil dün gece sinirden uyamamıştım bugün eşimlede biraz papaz oldum gittim teyzeye ağladım altta dangalak bi kadın var piyasada görünmüyosun dedi off bi sürü laff sokmaca sinir oldum uyku tutmadı ondan teyzede bi güzel uykum geldi bide sancı off sorma bel kasık öldüm öldüm bacaklarım dondu geldim eve uzandım 5 dk uyudum karşınız çcukları yerimden sıçrattı ağrıyı merak ediyosan yok kırmızı :lepi:yarın gelir herhalde ay kesin geldi dedim yok yaşasın nolur dua edin gelmesin kıştttttt kıştttttttt yallah kırmızı yallahhhhhhh zaten kılcal şekilde kahveydi sabah bakalım yarın sabah oldum oıldum ıolmadım belki biraz ümidim olur

cokacimcoookceza olsun die aç bıraktım kocayı gitim deniz kenarın arkadaşla oda evde kuru ekmekleri kemirmiş oh olsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Serpıl canım 6 yasın ekle bana ve kırmızılarım geldııı bu ara okuyamam heralde BıDE EFNAN VE EFNANıM AYNI KıŞLER YANıı BEN

Son düzenleme:

Canım benim çokkk teşekkür ederim.Allah sanada en kısa sürede nasip etsin inşallah.
Kilo konusunda bende çok muzdaribim ama artık yapcak bişey yok.65 kg olmuşum,dr tarttı şokkk oldum.Hamilelik süresince çokkk dikkat edeceksin diyede uyardı.
Resmen diyet yapıyorum ekmek-pasta börek...vs kestim.Bol süt yoğurt,sabah yumurta yiyorum bu kadar.

Serpilcim minik misafir kim kuzum?
Yarın gezdireceksin sanırım kolay gelsin.

Alemsin sen valla honeycim beni çokkk güldürüyorsun:)))))
Kırmızılarda gelmeyecek inş senin :teytey::teytey:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim oyyy kıymama demek sinirinden ağldın birtanem ağlamak bazn iyiidr en azından içindeki zehiri dışarıya atıyorsun bende çokkk ağladım çokkk canım benide şimidi yumurtllama döneminin stresi tutuyor eşim burda olacakmı olmyacakmı busefere bir akislk çoıkacakmı çıkmayacakmıı yaşım ilreliyor zaman daralıyor modundayım alalhtan dün aşırı yoğundum pek aklıma gelmedi ama ne zaman yatağıma girsem yine aklımda ne olacak bu hallerimiz bilmiyorumm tabii benim eşimin hiçç kılı kıpırdamıyor yanii onda stres falan yok pek rahattt eee nede olsa o bir baba ama ben bir anne değilim

erpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
belenay...............16
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan..............26
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
masum_pisi06........
Reyyan................

toplam..............361saru boceq:

Serpİl canım 6 yasİn ekle bana ve kırmızılarım geldİİİ bu ara okuyamam heralde BİDE EFNAN VE EFNANİM AYNI KİŞLER YANİİ BEN

canımmm ekledim 6 yasin ve diğerini sildim demekkii kırmızıların geldiii hadii helen kırmıızıların şerefine halayaa hopaaaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenvereliniortak hoşhelmş sefa gelmişlre kırmızılar önümüzdekii ayyy gelemsinler inşallhhholumunekankayizsmile

mısracım almanyadan minik bir misafirimiz var bu akşam onu gezdireceğimm yarın mersine yolcu edeceğiz canım kızkardeşimin eşinin akrabasıı bu arad klo konusunda dikkate edeceksin yani pasta börek yok anladığım kadarıyla .)))) canım benim dr nu dinle tabbikii yani rejim işide zor değilmii sen başarısrrsın bunu bundan eminimm ben

rpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
belenay...............16
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............30
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
masum_pisi06........
Reyyan................

toplam..............365saru boceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…