ahhhh canım tühhhhkızlar bence azcık kahveler göründü böhüüüüüüüüüüüüüüüüü:a015::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:
bende olumunekankayizsmile merakla belkliyorum canımOyyy kıyamam honeyciğime:teselli:
aman aman inşallhhh kırmıızlar gelmez meleğin göbüşne konmuştur inşallhhhhhhhhhhhhhhhhhhselam kızlar...hayırlı pazarlar hepinize...benim kırmızılardan ses yok :) normalde gelmesi gerekirdi şimdiye..inşallah meleği benimledir :)))
merahaba kızlar nasılsınız bir girdim güzel haberler aldım
mısra canım tebrik ederim çok çok çok sevindim bu aralar morale ihtiyacım varı bu güzel oldu rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
tualina nazlı kelebeğim dualarım seninle inşallah meleğin gwelmiştir kader arkadaşım canım benim
serpil sen nasılsın neşe kaynağı özledim sizleri ama işyerinden giremiyorum zaten pek giresimde yok çok moralim bozuluyor ama sırf sizer için giriyorum iyikide girmişim bak mısranın güzel haberini adlım
bu arada çok sıkıldım bu aralar sinirlerimde bozuk bi hayli kilo aldım bende inanamadım tartıya çıkınca zaten görünen köyde kendini belli ediyor ne zaman düzelecek bu ruh halim bilmem ama şunu bilin hep aklımdasınız sizleri çok seviyorum hoşçakalın umarım bir dahaki girişimde hepinizin güzel haberlerini alırım
Serpİl lİsteye ekle canım bİzİm lİtenİn son halİİ
merahaba kızlar nasılsınız bir girdim güzel haberler aldım
mısra canım tebrik ederim çok çok çok sevindim bu aralar morale ihtiyacım varı bu güzel oldu rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah
tualina nazlı kelebeğim dualarım seninle inşallah meleğin gwelmiştir kader arkadaşım canım benim
serpil sen nasılsın neşe kaynağı özledim sizleri ama işyerinden giremiyorum zaten pek giresimde yok çok moralim bozuluyor ama sırf sizer için giriyorum iyikide girmişim bak mısranın güzel haberini adlım
bu arada çok sıkıldım bu aralar sinirlerimde bozuk bi hayli kilo aldım bende inanamadım tartıya çıkınca zaten görünen köyde kendini belli ediyor ne zaman düzelecek bu ruh halim bilmem ama şunu bilin hep aklımdasınız sizleri çok seviyorum hoşçakalın umarım bir dahaki girişimde hepinizin güzel haberlerini alırım
kızlar yurdışından minik bir misafirimiz var onu havalanından alıp kardeşime getirdik bu arad hemen pc açtımm yarın sizlerer yazamam telaşıyla bakındım mısracım daha yeni başlıyorsun 3 ay böyle öööö lüü böööö lü gecececk idare et aşıl birtanemm aman b,izde ham,iş olsakta bizdee öööööö lü bööölüüü gitsek bol bol d,inlen canım zor bir süreçtesinn
fatoözel aklım sende ara ara elim tlf giitii şükür bugünde kırmıların gellemmeiş buna sevindim ayrın 3 test yapılmalı hpt_honey tualina ve sen hayırlı haberşerinizii bekliyorummm
:lepi::dance::teytey::sm_cool:delikafaduldenalkisalkisalkislülülülülülüzemuszemushihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:serpil dün gece sinirden uyamamıştım bugün eşimlede biraz papaz oldum gittim teyzeye ağladım altta dangalak bi kadın var piyasada görünmüyosun dedi off bi sürü laff sokmaca sinir oldum uyku tutmadı ondan teyzede bi güzel uykum geldi bide sancı off sorma bel kasık öldüm öldüm bacaklarım dondu geldim eve uzandım 5 dk uyudum karşınız çcukları yerimden sıçrattı ağrıyı merak ediyosan yok kırmızı :lepi:yarın gelir herhalde ay kesin geldi dedim yok yaşasın nolur dua edin gelmesin kıştttttt kıştttttttt yallah kırmızı yallahhhhhhh zaten kılcal şekilde kahveydi sabah bakalım yarın sabah oldum oıldum ıolmadım belki biraz ümidim olur
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Serpİl canım 6 yasİn ekle bana ve kırmızılarım geldİİİ bu ara okuyamam heralde BİDE EFNAN VE EFNANİM AYNI KİŞLER YANİİ BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?