günaydınnn kızlarrr:1hug:
Ben geldimmm hepiniz ditmişsiniz kızlar.
Dr dan geldimdeğerime baktı çok küçük göbekten bakalım ama görünmez dedi ,aynen de öyle oldu görünmedi.Vajinal ultrasonla baktı gördü gördükkk çokkkkkk minik dedi.0,50 cm :)))Görüntü resminide verdi.Bu arada ben çok şişmişim 65 kg yum ,çok dikkat edeceksin 12 kg üstüne çıkmayacaksın dedi.
Birkaç vitamin önerisinde bulundu,tavsiye ettiği ilacın ismi 'elevit' ama çok kilo alırsın sen fiolicplus a devam et(içiyordum zaten) yada diğerini (şimdi ismini unuttum)al dedi .Ama içeriklerini inceledik en çok vitamin barındıran ilaç elevit,ben de ne olursa olsun zaten çok kilo almışım ,bebek beslensin dedim eczaneden aldık.
Önümüzdeki hafta sonu tekrar bakacak,yapılacak testlerde var 1 hafta geçsin iyice emin olalım dedi.
Mol gebelik değil sakın endişelenme dedi.
Sonracığıma dikkat edilecek şeyleri sıraladı benim tam tersi bildiklerim vardı.Örneğin fındık-badem-üzüm ...vs yemeye başlamıştım ara öğünlerde 6-7 tane.Hayır dedi çok ve de gerek yok bunlara hamileliğinin çok ileri aylarında geçeceğiz mümkünse 1-2 tane ye çokkkk kilo alırsın ve de veremezsin dedi.
İşteeee böleeeeee dostlar
allah sağlıkla kucağına almak nasıp etsin maşallahhkızlar biz geldik
çok şükür herşey yolunda
bebişimiz ERKEK miş..
EGE geliyor yani
günaydın canım nasılsın ya şu grafikten banada yapasanaben bilmiyorum hani ateş ölçüyoruz ya
kızlar günaydın. geçmişi okuyamıyorum işe geç kaldım bu sabah. ama daha regl olmadım. bugün 30. günüm ve dün sabah ateş yine 36,7 idi bu sabah 36,4 dü.
serpilllll siteye baktınmı sen hiç çözemediklerini anlatayım sana üye olcaksın mail adresine gelcek vs. bilgi ondan canım ama sen üye ol ben sana tarif ederim
kızlar günaydın. geçmişi okuyamıyorum işe geç kaldım bu sabah. ama daha regl olmadım. bugün 30. günüm ve dün sabah ateş yine 36,7 idi bu sabah 36,4 dü.
ben sana mail adresimi ve şifremi vereyim özelinden sen yapsana ben hiça anlamıyorumm(( sonrasını öğrenirimm
tamam üye yapayım seni gireyim bilgilerinide ok
sağol canım ya
fatoözelim ya bir test yapsan hanii şu ucuz testlerden :)
rpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
serpil02507 kullanıcısından alıntı mesajı göster
belenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
Kumsal--------------8
çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............30
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............4
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................1
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin
toplam..............365saru boceq:
serpil bende 4 yasin okudum cnm eklermisin
günaydınnn kızlarrr:1hug:
Serpİl canım 6 yasİn ekle bana ve kırmızılarım geldİİİ bu ara okuyamam heralde BİDE EFNAN VE EFNANİM AYNI KİŞLER YANİİ BEN
kızlar yurdışından minik bir misafirimiz var onu havalanından alıp kardeşime getirdik bu arad hemen pc açtımm yarın sizlerer yazamam telaşıyla bakındım mısracım daha yeni başlıyorsun 3 ay böyle öööö lüü böööö lü gecececk idare et aşıl birtanemm aman b,izde ham,iş olsakta bizdee öööööö lü bööölüüü gitsek bol bol d,inlen canım zor bir süreçtesinn
fatoözel aklım sende ara ara elim tlf giitii şükür bugünde kırmıların gellemmeiş buna sevindim ayrın 3 test yapılmalı hpt_honey tualina ve sen hayırlı haberşerinizii bekliyorummm
selam kızlar...hayırlı pazarlar hepinize...benim kırmızılardan ses yok :) normalde gelmesi gerekirdi şimdiye..inşallah meleği benimledir :)))
günaydınnnnnnnnnnnn canım mısram nasıllarmışşşşşşş amanda aman uyyamamış helecandanmı? bende uyyamadım sebeb salak komsunun laf sokmasından ona burdan gerizekarya dimek istiyom kahve çok azdı bugün nolur bilmem yarın belki test yaparım bugün gelmezse:)
kızlar biz geldik
çok şükür herşey yolunda
bebişimiz ERKEK miş..
EGE geliyor yani
Ben geldimmm hepiniz ditmişsiniz kızlar.
Dr dan geldimdeğerime baktı çok küçük göbekten bakalım ama görünmez dedi ,aynen de öyle oldu görünmedi.Vajinal ultrasonla baktı gördü gördükkk çokkkkkk minik dedi.0,50 cm :)))Görüntü resminide verdi.Bu arada ben çok şişmişim 65 kg yum ,çok dikkat edeceksin 12 kg üstüne çıkmayacaksın dedi.
Birkaç vitamin önerisinde bulundu,tavsiye ettiği ilacın ismi 'elevit' ama çok kilo alırsın sen fiolicplus a devam et(içiyordum zaten) yada diğerini (şimdi ismini unuttum)al dedi .Ama içeriklerini inceledik en çok vitamin barındıran ilaç elevit,ben de ne olursa olsun zaten çok kilo almışım ,bebek beslensin dedim eczaneden aldık.
Önümüzdeki hafta sonu tekrar bakacak,yapılacak testlerde var 1 hafta geçsin iyice emin olalım dedi.
Mol gebelik değil sakın endişelenme dedi.
Sonracığıma dikkat edilecek şeyleri sıraladı benim tam tersi bildiklerim vardı.Örneğin fındık-badem-üzüm ...vs yemeye başlamıştım ara öğünlerde 6-7 tane.Hayır dedi çok ve de gerek yok bunlara hamileliğinin çok ileri aylarında geçeceğiz mümkünse 1-2 tane ye çokkkk kilo alırsın ve de veremezsin dedi.
İşteeee böleeeeee dostlar
çıkarmıki o tertlerden desağol canım ya
heyecandan yazamıyorum. o ucuz testlerden çıkarmıkisağol canım ya
sağol canım ya
heyecandan yazamıyorum. o ucuz testlerden çıkarmıki
serpill sabah kaçta ölçüyosun???
canım sabah 5 ve 6 arası yani 5.30 gibi genelde canım 5 ile 6 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?