Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
serpoşun günlüğü 1 gün 36.4
2.gün 36,4
3.gün.36,4
4.gün unuttumm
5.gün 36,2
6gün 36.2
7.gün36.5
8.gün 36,2 ateşimin doğru hali busecan

çok sevindim maşallahhh sağlıkla kucağına almak nasıp olsun inşşşş

kızlar biz geldik
çok şükür herşey yolunda
bebişimiz ERKEK miş..
EGE geliyor yani
allah sağlıkla kucağına almak nasıp etsin maşallahh

günaydın canım nasılsın ya şu grafikten banada yapasana ben bilmiyorum hani ateş ölçüyoruz ya

siteye üye olmak lazım ama

16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8
27 haziran 12.gün 36,3 çalışma
28 haziran 13. gün 36,1

benimde ateşim bu

kızlar günaydın. geçmişi okuyamıyorum işe geç kaldım bu sabah. ama daha regl olmadım. bugün 30. günüm ve dün sabah ateş yine 36,7 idi bu sabah 36,4 dü.

serpilllll siteye baktınmı sen hiç çözemediklerini anlatayım sana üye olcaksın mail adresine gelcek vs. bilgi ondan canım ama sen üye ol ben sana tarif ederim

allah kabul etsin. serpil maşallah çok güzel okumuşsun

serpil bende 4 yasin okudum cnm eklermisin

allah kabul etsin canım

günaydınnn kızlarrr:1hug:

günaydın canım

Serpİl canım 6 yasİn ekle bana ve kırmızılarım geldİİİ bu ara okuyamam heralde BİDE EFNAN VE EFNANİM AYNI KİŞLER YANİİ BEN

allah kabul etsin canım. kırmızılara üzülme ne demiştik. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: onu halaylarla karşılıycaz

canım minik misafirini öp benim için. dün seni aramadım çünkü kırmızılar gelmedi. bu sabahta gelmemişti. ancak klomen geciktiriyormuş diye okumuştum. yani çok heveslenmek istemiyoruuuuuuuuuuuuuuum korkuyorum

selam kızlar...hayırlı pazarlar hepinize...benim kırmızılardan ses yok :) normalde gelmesi gerekirdi şimdiye..inşallah meleği benimledir :)))

tualina hafta sonu boyunca dua ettim inşallah gelmezler canım

inşallah bugün gelmezler htp_honey hafta sonu boyunca hep dua ettim. bugün lütfen bize gelişmeleri bildi canım

kızlar biz geldik
çok şükür herşey yolunda
bebişimiz ERKEK miş..
EGE geliyor yani

oooooooooooooooy tyzesi kurban olur bu erkeğe. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

çooooooooooooook sevindim canııııııııııııım. bol bol balık ye. bebeğin zihnini geliştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…