Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Ben geldimmm hepiniz ditmişsiniz kızlar.
Dr dan geldimdeğerime baktı çok küçük göbekten bakalım ama görünmez dedi ,aynen de öyle oldu görünmedi.Vajinal ultrasonla baktı gördü gördükkk çokkkkkk minik dedi.0,50 cm :)))Görüntü resminide verdi.Bu arada ben çok şişmişim 65 kg yum ,çok dikkat edeceksin 12 kg üstüne çıkmayacaksın dedi.
Birkaç vitamin önerisinde bulundu,tavsiye ettiği ilacın ismi 'elevit' ama çok kilo alırsın sen fiolicplus a devam et(içiyordum zaten) yada diğerini (şimdi ismini unuttum)al dedi .Ama içeriklerini inceledik en çok vitamin barındıran ilaç elevit,ben de ne olursa olsun zaten çok kilo almışım ,bebek beslensin dedim eczaneden aldık.
Önümüzdeki hafta sonu tekrar bakacak,yapılacak testlerde var 1 hafta geçsin iyice emin olalım dedi.
Mol gebelik değil sakın endişelenme dedi.
Sonracığıma dikkat edilecek şeyleri sıraladı benim tam tersi bildiklerim vardı.Örneğin fındık-badem-üzüm ...vs yemeye başlamıştım ara öğünlerde 6-7 tane.Hayır dedi çok ve de gerek yok bunlara hamileliğinin çok ileri aylarında geçeceğiz mümkünse 1-2 tane ye çokkkk kilo alırsın ve de veremezsin dedi.
ışteeee böleeeeee dostlar

ayyy canım benim harika bir duygu değilmi maşallhh rabbim nazarlardan korusun sevindim canım yani keseyi gördünüz değilmi harika artık çok dikkatli olmalısın evet bebeşin vitamin alsın dr ne öneriyorsa onu uygula canım ilk dr muayenemizi olduk yanii maşallhhh

Valla keseden falan söz etmedi Serpil im çokkk minikkk testide erken yaptırmışsınız bu yüzden 1 haftaya ihtiyacımız var dedi.Heyecanlandım vallahi,eşimide zorla ultrason odasına çağırdım kapıdan baktı,meğerse gerilmiş,dr aletle birlikte içimdeydi:roflol:
Halbuki gitmedende anlatmıştım

Allah sizlerede nasip edecek hep birlikte mutluluklarımızı paylaşacağız inşallah

canım inşallhh rabbim nasip eder bu arada olsun ilk muayeneni oldun önemliydi bu keyfini çıkart hayatım

kimsecikler yok ama olsun ben tek baışmada halay çekerimhihoyyythihoyyyt:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ay yirin ben senin bebeni yirin yirrrrrrrrrrrrrrrrrr annesi merak etme kocaman olcak o şimdi beslenmeli:):ecrin_bebek:

kızlar bence azcık kahveler göründü böhüüüüüüüüüüüüüüüüü:a015::a015::çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm::a015:

41 YASİN-İ ŞERİF İÇİN

SİTEYE YENİ GELENLER VE HAMİLEKALMAYI BEKLEYENLER YENİ HAYATIMIZA BERABER BAŞLAYALIM TOPİĞİNDEN

EVHAN---------------------------------------------1
EFNANİM---------------------------------------------5
MELİSAX-------------------------------------------2
LİTTLE ANGEL-----------------------------------5

MASUM_PİSİ06---------------------------------?
REYYANNN-----------------------------------------?
SBR----------------------------------------------------1
HUMEYRAA----------------------------------------1
TOPLAM-------------------------------------------15

günaydınnnnnnnnnnnn canım mısram nasıllarmışşşşşşş amanda aman uyyamamış helecandanmı? bende uyyamadım sebeb salak komsunun laf sokmasından ona burdan gerizekarya dimek istiyom kahve çok azdı bugün nolur bilmem yarın belki test yaparım bugün gelmezse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…