7 gün çalışma demişsin adetken de mi çalışma yazcam
hamileisnn emin ol buna içimdenn böyle geçiyorr
kız adetken çalışma olurmu saçmalama7 gün çalışma demişsin adetken de mi çalışma yazcam
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kıssssss nerde banamı vurcak piyango çok zor çokkkkkkkkkkkk keşke canım benim keşke dile benden ne dilersen eğer öyleyse rabbimin büyüklüğünü bi kez daha anlıcam :)bi mucize olur :1hug::1shok:
canım yaşam zaten bir millipiyangoo sne o güzel kalbini ferahh tutt aldığımız nefes bile bir mucize değilmi ?
Serpilcimm tamam dırr bu sabah ölçmedinm????
çok haklısına.s canım benim relaks olmalıyım mııııııııııııııııııııııııııııı:bbo::1closedeyes::1closedeyes:
ölçtümm 36.2 çıktıı
sakinim gerçekten sakinim. hiç olmadığım kadar sakinim
vallhi size relaxx olun diyorum ama benim kalbimm ağzıma kadar çıkmış dersem inanırmıısnız .))) hanii şöyle derler yüreğim ağzımdaaboshayallersmile
günaydın kızlar..hastaneden geldim az önce kanımı verdim 11 gibi çıkar galiba sonuç...akalım bizi ne gibi bir süpriz bekliyor...dua edin ne olur canlarım bu sefer herşey yolunda gitsin ve sağsağlim bebeğimi kucağıma alayım...
:1hug::teselli::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
:teselli::teselli:Şeniz:teselli::1hug:
tmm canım çıkarttım gir bak
günaydın kızlar..hastaneden geldim az önce kanımı verdim 11 gibi çıkar galiba sonuç...akalım bizi ne gibi bir süpriz bekliyor...dua edin ne olur canlarım bu sefer herşey yolunda gitsin ve sağsağlim bebeğimi kucağıma alayım...
canım tamma baktım tşk edrimm mucuxxxxxxxxxxxxxx
allah razı olsun serpilim...benimde dualarım fatoş ve htp ile ...allahım kimseyi bu yolda nboynu bükük koymasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?