Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoşcuğum sende klomen kullanmışsın benim gibi...ama zannetmem canım geçikme yapmaz klomen...çok geç çıkacakmış canım sonucun idrarda bakmadın mı...

fatoşcuğum sende klomen kullanmışsın benim gibi...ama zannetmem canım geçikme yapmaz klomen...çok geç çıkacakmış canım sonucun idrarda bakmadın mı...
idrarda sonucun net çıkması için dedilerki 3-5 günün geçmesi gerekiyor bende işimi sağlama almak için kanda yaptırdım. gittiğim yer küçük bir poliklinik bana en yakın yer orası. oda kendi bünyesinde yaptırmıyor dışarda laboratuvarda yaptırıyormuş ve sabah kuryesi gelip gitmiş. şimdi alınan kanlaröğleden sonra gönderilecekmiş. yani kısacası o yüzden akşam 6 ya kaldık.

hayırlı haberler gelir inşallah fatoşcuğum...dualarım hepimizle...

tualinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonuçlar belli olmadımı daha. ölcem meraktan yaaaaaaaaaaaa

olmadı fatoş ...netten takip ediyorum 11 e kadarda belli olmazsa hastaneyi arayacağım :))
mısra inşallah canım dediğin gibi olur...bende çok heyecanlıyım...allahım yüzümüzü güldürsün bu sefer ...fatoşcuğum ilk hamileliğin mi senin...

Geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:içelim::içelim::içelim::dance::dance::dance::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar ben mutafağa geçiyorum ortalığı toplayıp bulaşıkları yıkayayım.Sonrada tüm evi sileceğim

canım ilk olacak allah izin verirse. çooooooooooooooook heyecanlıyım.

ayyyyy bugün adranali bol bir gün kalbim duracackk

walla haklısın serpilim adrenali çok yüksek bir gün bugün. nihal halen girip bir not yazmamış galiba. geçmişi okumaya çalışıyorum ama yazıları göremiyorum.

mısracığım son 1 haftadır çok sancım oldu benim özelliklede sol kasığımda orda 2 yumoşum vardı :)) şuan hafif hafif sancım var o kadar...

dünden beri sanki regl olacakmışım gibi hafif sancım var ama stresten onun farkındayım. ben sadece şeyde takılı kaldım. klomen adet geciktirir diye duymuştum bir arkadaşımın çok düzenli regli olmasına rağmen klomenden sonra hep gecikmeeri olmuş. benim de dündü en son günüm bugün halen olmadımya klomene bağlaıyorum birazda.

Geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kolaymı serpilim 4 güzel haber alacağız buğün, olsun artık okadarcık...

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…