hayır kanda yaptırdımfatoşcuğum sende klomen kullanmışsın benim gibi...ama zannetmem canım geçikme yapmaz klomen...çok geç çıkacakmış canım sonucun idrarda bakmadın mı...
idrarda sonucun net çıkması için dedilerki 3-5 günün geçmesi gerekiyor bende işimi sağlama almak için kanda yaptırdım. gittiğim yer küçük bir poliklinik bana en yakın yer orası. oda kendi bünyesinde yaptırmıyor dışarda laboratuvarda yaptırıyormuş ve sabah kuryesi gelip gitmiş. şimdi alınan kanlaröğleden sonra gönderilecekmiş. yani kısacası o yüzden akşam 6 ya kaldık.fatoşcuğum sende klomen kullanmışsın benim gibi...ama zannetmem canım geçikme yapmaz klomen...çok geç çıkacakmış canım sonucun idrarda bakmadın mı...
idrarda sonucun net çıkması için dedilerki 3-5 günün geçmesi gerekiyor bende işimi sağlama almak için kanda yaptırdım. gittiğim yer küçük bir poliklinik bana en yakın yer orası. oda kendi bünyesinde yaptırmıyor dışarda laboratuvarda yaptırıyormuş ve sabah kuryesi gelip gitmiş. şimdi alınan kanlaröğleden sonra gönderilecekmiş. yani kısacası o yüzden akşam 6 ya kaldık.
inşallah canım sen idrardamı yaptırdın. çıkmadımı sonuçlarıhayırlı haberler gelir inşallah fatoşcuğum...dualarım hepimizle...
senin ağzını yeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim güzel hamilemizAyyyyy fatoş ve tualina siz kesin hamişsiniz
Çok heyecanlandım
tualinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonuçlar belli olmadımı daha. ölcem meraktan yaaaaaaaaaaaa
Tualina sende batmalar var mı cnm?
ayyyyy bugün adranali bol bir gün kalbim duracackk
Geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kolaymı serpilim 4 güzel haber alacağız buğün, olsun artık okadarcık...
olmadı fatoş ...netten takip ediyorum 11 e kadarda belli olmazsa hastaneyi arayacağım :))
mısra inşallah canım dediğin gibi olur...bende çok heyecanlıyım...allahım yüzümüzü güldürsün bu sefer ...fatoşcuğum ilk hamileliğin mi senin...
ayyyyy bugün adranali bol bir gün kalbim duracackk
mısracığım son 1 haftadır çok sancım oldu benim özelliklede sol kasığımda orda 2 yumoşum vardı :)) şuan hafif hafif sancım var o kadar...
Geliyorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kolaymı serpilim 4 güzel haber alacağız buğün, olsun artık okadarcık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?