Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Zeytincim sat son regl tarihimse 23 Mayıs,bebişin kaç haftalık olduğuysa 5 yazabilirsin canım.Bu cumartesi 6 oluyor sanırsam
Uğurböceğim mısram geliyor -yazarsan sevinirim:))))))

Son düzenleme:
Tualina ben cede kesinlikle kan testini yenilemelisin cnm?Yükselmişse kesin hamişsin.Netleşmedende tatile falan çıkma lütfen Allah korusun düşük falan yaparsın.

Honeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy noldu kız kayboldun eşin gitmedi mi?

Zeytincim sat son regl tarihimse 23 Mayıs,bebişin kaç haftalık olduğuysa 5 yazabilirsin canım.Bu cumartesi 6 oluyor sanırsam
Uğurböceğim mısram geliyor -yazarsan sevinirim:))))))

mısra canım biraz önce otamatik çin takvimine göre cinsiyet belirlemesi yaptım seninde benimde kızım olacak:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hadiiiii kısçelerimizin şerefineeeee:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:mısra hanımla zeynep hanımın şerefineee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:lepihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:dance:

aylintttttttttttttttttttt canımmmmmmmmmmmmmmmmm darısııs başına çılgınında a hpt honey hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

valla ben iyice umutlandım serpilim oğluşumdada tutmuştu bu takvim...yanlız benim kısçenin abisi var ona göre kimse gazoz neyim içiremez:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…