seninkini inşallah perşembe günü hamileler bölümüne yazarız canım
Bismillahirrahmanirrahim [COLOR="Red" .!.:MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ[/COLOR]
[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT |
ENTERESAN |6 TEMMUZ|
SERPİL |17 TEMMUZ|
FATOSOZEL |26 TEMMUZ|
DENEME
şimdi sen içerden biz dışardan bakıyoruz ya ondandır. umudunu kaybetme canım hayırlısı neyse o olsun inşallahinşallah fatoşum ama ben neden bu kadar umutsuzum yahuuuu...hepiniz benim adıma umut dolusunuz ama bende tık yok...
Tualina nasılsın canım varmı bir değişiklik
yok fatoşum ama doktoru arasammı diye düşünüyorum...plan yapmamız lazım ama netleşmedende yapamıyoruz kii..
neden bir test daha yaptırmıyorsunyok fatoşum ama doktoru arasammı diye düşünüyorum...plan yapmamız lazım ama netleşmedende yapamıyoruz kii..
Zeytincim sat son regl tarihimse 23 Mayıs,bebişin kaç haftalık olduğuysa 5 yazabilirsin canım.Bu cumartesi 6 oluyor sanırsam
Uğurböceğim mısram geliyor -yazarsan sevinirim:))))))
mısra canım biraz önce otamatik çin takvimine göre cinsiyet belirlemesi yaptım seninde benimde kızım olacak:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hadiiiii kısçelerimizin şerefineeeee:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:mısra hanımla zeynep hanımın şerefineee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
mısra canım biraz önce otamatik çin takvimine göre cinsiyet belirlemesi yaptım seninde benimde kızım olacak:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hadiiiii kısçelerimizin şerefineeeee:içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:mısra hanımla zeynep hanımın şerefineee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?