kızlar geçmişe baktım da hala kendime gelemiyorum... tüylerim diken diken oldu, elim ayağım boşaldı.. honeycimin tatlı arkadaşımın hamileliğine havalara uçucam, o çokkk tatlı hassas güzel yürekli arkadaşımı tebrik edicem, maşallah...
ama çok üzüldüm burda olanlara, şaşırdım, ellerim titriyo, yüreğim titriyo okuduğum acımasız, kin ve nefret dolu yazılanlar yüzünden...
ne dicemi bilemiyorum... sadece serpil ve mısraya yazıcam iki satır, diğerlerindeki nefreti anlamış diilim hiç zaten, yazmak gereği bile görmüyorum...
serpil, mısra siz nasıl böyle olabildiniz? ben mi yanlış tanımışım sizi? olabilir, kızgın olabilirler, kim bilir kendilerince haklı da olabilirler, haksız da olsalar saygı duyar yine severim dedim.. ama siz naptınız böle? gerçekten şaşkın ve üzgünüm.
ve sakın! sakın! serpil ve mısra dışında bu konuda kimse bana cevap vermesin, bu konuda burdaki muhatabım onlardır! bir kısım diğerleriyle işim yok...
bismillahirrahmanirrahim
“yüce rabbim sen ol dersin oluverir. Ismi yazılı arkadaşlarıma ve tüm isteyen kullarına bebek için ol de olsun yarabbim"
hamıle adaylarımız beklenmeyen adet tarıhı
enteresan 6 temmuz
busecan 15 temmuz
serpil 17 temmuz
fatosozel 26 temmuz
(41 kere maşallah)
hamilelerimiz beklenen doğum tarihi
mısra 29 mart gibi görünüyor tam olarak net değil
hpt honey
ahsen-81
ua-27
sana tavsiyemmm gebelik alatarnatif tıpta hayıt topiğini incelel orada sorularına cevap bulursun aylintim bu olay neden bu kadar abartuıldı anlamış değilim burda kimse kimseden nefret etmiyor nefret bize yakışmaz ama lütfen malum şahısı kimse savunmaya geçmesinn bunu ısrarla rica ediyorum biz bu konuya çoktan nokta koyduk neden gündemde merak ettimm evet ?
serpil gensenki savunmuyorum... onun ne yaptığı diil mevzu, o ne yaparsa yapsın ne derse desin, sizin yazdıklarınız kanımı dondurdu hepsi bu...
onun yaptıklarıda benim kanımı dondurduuu
kızlaaaaaaaaaaar ne üzülmesi ya. bizim için düğün bayram kızların bebişlerinin cinsiyeti belli oldu. mısra hamile honey hamile tualinadan inşallaaaaaaaaaaah güzel hamiş haberleri bekliyoruz. hadi kızlar halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:Mesele benı yada buradakı dıĞer arkadaŞları Üzmen deĞıl yeĞen
mesele sÖnmÜŞ ateŞı alevlendırmek ısteyenlerde:)))))))))))))))))))))
mısra, senin çok kötü şeyler yazdığını görmedim... sana bişey demiyorum ama serpil çokk üzdü beni, dedim serpilim nerde, o herkese kucak açan, iyi yürekli arkadaşımın içine başka biri mi girmiş...
kızlaaaaaaaaaaar ne üzülmesi ya. bizim için düğün bayram kızların bebişlerinin cinsiyeti belli oldu. mısra hamile honey hamile tualinadan inşallaaaaaaaaaaah güzel hamiş haberleri bekliyoruz. hadi kızlar halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?