Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar geçmişe baktım da hala kendime gelemiyorum... tüylerim diken diken oldu, elim ayağım boşaldı.. honeycimin tatlı arkadaşımın hamileliğine havalara uçucam, o çokkk tatlı hassas güzel yürekli arkadaşımı tebrik edicem, maşallah...
ama çok üzüldüm burda olanlara, şaşırdım, ellerim titriyo, yüreğim titriyo okuduğum acımasız, kin ve nefret dolu yazılanlar yüzünden...
ne dicemi bilemiyorum... sadece serpil ve mısraya yazıcam iki satır, diğerlerindeki nefreti anlamış diilim hiç zaten, yazmak gereği bile görmüyorum...
serpil, mısra siz nasıl böyle olabildiniz? ben mi yanlış tanımışım sizi? olabilir, kızgın olabilirler, kim bilir kendilerince haklı da olabilirler, haksız da olsalar saygı duyar yine severim dedim.. ama siz naptınız böle? gerçekten şaşkın ve üzgünüm.
ve sakın! sakın! serpil ve mısra dışında bu konuda kimse bana cevap vermesin, bu konuda burdaki muhatabım onlardır! bir kısım diğerleriyle işim yok...

aylintimm bir ses ver kzuuzuuuuuu geçmişemi dladınn yoksam kayboldunmu ya yırtınıyorum burdaaaaaaaaaaa seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyy evet o teyzeyi tamamen unutmuştum bombayı patlatmıştır kanımca:)

Serpilcim ben tualinanın hamile olduğu üzerine yorum yapmıştım.

Bismillahirrahmanirrahim

“YÜCE RABBıM SEN OL DERSıN OLUVERıR. ıSMı YAZILI ARKADAŞLARIMA VE TÜM ıSTEYEN KULLARINA BEBEK ıÇıN OL DE OLSUN YARABBıM"

HAMILE ADAYLARIMIZ BEKLENMEYEN ADET TARIHI

ENTERESAN 6 TEMMUZ

BUSECAN 15 TEMMUZ

SERPıL 17 TEMMUZ

FATOSOZEL 26 TEMMUZ

(41 KERE MAŞALLAH)

HAMıLELERıMıZ BEKLENEN DOĞUM TARıHı

MISRA 29.MART.2010

HPT HONEY

AHSEN-81

UA-27

Son düzenleme:

sana tavsiyemmm gebelik alatarnatif tıpta hayıt topiğini incelel orada sorularına cevap bulursun aylintim bu olay neden bu kadar abartuıldı anlamış değilim burda kimse kimseden nefret etmiyor nefret bize yakışmaz ama lütfen malum şahısı kimse savunmaya geçmesinn bunu ısrarla rica ediyorum biz bu konuya çoktan nokta koyduk neden gündemde merak ettimm evet ?

tahmini doğum tarihimi yazdım canlarım

Mesele benı yada buradakı dıĞer arkadaŞları Üzmen deĞıl yeĞen
mesele sÖnmÜŞ ateŞı alevlendırmek ısteyenlerde:)))))))))))))))))))))

serpil gensenki savunmuyorum... onun ne yaptığı diil mevzu, o ne yaparsa yapsın ne derse desin, sizin yazdıklarınız kanımı dondurdu hepsi bu...

mısra, senin çok kötü şeyler yazdığını görmedim... sana bişey demiyorum ama serpil çokk üzdü beni, dedim serpilim nerde, o herkese kucak açan, iyi yürekli arkadaşımın içine başka biri mi girmiş...

Mesele benı yada buradakı dıĞer arkadaŞları Üzmen deĞıl yeĞen
mesele sÖnmÜŞ ateŞı alevlendırmek ısteyenlerde:)))))))))))))))))))))
kızlaaaaaaaaaaar ne üzülmesi ya. bizim için düğün bayram kızların bebişlerinin cinsiyeti belli oldu. mısra hamile honey hamile tualinadan inşallaaaaaaaaaaah güzel hamiş haberleri bekliyoruz. hadi kızlar halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Serpil bu konuyu konuşmak istiyorsanız şayet lütfen özele gidiniz.
Kaldı ki bu konuda iyi veya kötü konuşulmayacaktı

aylintttt üzeni üzerimmm kimse kusura bakmasınn içimi ne sen ne bir başlkasıı bilir Alalhtan başka efendiliğimle suustumm ama lütfenn yetiii artıkk benim kimseyle sorunum yokkkkkkkkkk geshengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sevmiyorum yaşamımdadda yeri yok olmadı olmayackk bu konuyu fazla burda uzatnmyınn lütfennn

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:turkbayragidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:teytey::içelim::içelim::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…