kızlarr halaydan yoruldumm kalbim duarack benimm vallhii ya oyyyyy şu yasine hzı verelimm
canımsın sen ya sağol hormonal kankmm :)))) atmasyonlarım yutuyor işte yani hisllerimde pek yanılmadımm kendimde bakalımm yanılmayacakmıyım kendimde bir his var onu olunca yazıcam burayaolumunekankayizsmile
bende sankı sende güzel şeyler hissediyorummmm inşşşşşşşşşşşşşş allah büyükkk
:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende demiştimmkii bebeşin oynayacak ilk oyuncağı o ördek :)))
evet dimiii inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkızlar her ay böyle 2 hamiş çıkarsak süper olur yaa topiğimiz hamile topiği olur :)))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah onlar ve diğerleride en yakın zamanda hamile olur.bende çok çok istiyorum serpilim.
sende hamilemi hissediyorsun serpilim.bak eğer öyle hissediyorsan hamilesindir.hatırlarsan mısrada diyordu hamile gibi hissediyorum diye hamileymiş meyer.:dance::dance::dance:
yokkk ama başka birşey var olunca söyleyeceğim dur bakalımm
mısra canım satını ver sanada takvim yapayım
honay seninde takvimin olsun istiyosan
satını yaz bana 2011 e gönderrr :)))
darısı tüm olmayanlara canlarım
rabbim bütün hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı
nasip etsin
kızlarr o güzell popolarınıı kaldırındaa yasinimizi bu cumaya yetiştirelim 133 kladıı yani okuyalım 3 aylardayız rabbim bu güzellikleri yaşatıyor bir teşşekürr edelim
canbım tualina ve nihal vararkadaslar hamile olma ihtimali olan kac kisi var suan aramizda,yeni oldugumdan bilmiyorum da,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?