Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

eee memorial olunca fiyat normal bence

esmeralda opic uğurlu geldi iki hamiş çıkartıkk bugün hpt_honey hamileeeee

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanmıyorummmmmmmmmmmm Allahım çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber bu rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin tez zamanda htp_honey de sağlık sıhatle alsın kucağına yavrusunu amin... ay ne yazacağımı bilemedim yaaaaaaaaaa harika harikaaaaaaa Allah nazarlardan saklasın tüm hamişlerimizi

senin bbat kaç ??? Yazalım cnm

topiğe pat diye daldım ama kusura bakmayın
Mısracım tebrik ederim canım
allah tamamına erdirsin inş.
bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş.sen ve diğer bebek bekleyen arkadaşlar
darısı tüm isteyenlere inş.

evet canım fiyatlar üç aşağı beş yukarı bu tarz hastanelerde bu kadar ama hastaneninde genel başarısı%60 çok iyilermiş bu konuda...allah isteyip yaptıramayan herkese imkan ve şifa versin...

evet biliyorum ben memoriali cok guzel bi hastane ve bence dogru tercih,benim esim kabul etse tup bebegi bende yaptirmak isterdim dogrusu

evett bugün zorla test yaptırdık bugünü okursann görürsün harikaydııı darısı sana ve isteynelererre

Ayyy şeker leblebicim ne çok zaman oldu seni görmeyeli,çok mutlu oldum iyi dileklerin için çokkk teşekkür ederim.Senin durumun nedir bebiş var mı cnm?

canım mısra birazdan gelirim darısı seninde başına bugün hpt honeyde hamle oldu uzun yıllardan sonra

evett bugün zorla test yaptırdık bugünü okursann görürsün harikaydııı darısı sana ve isteynelererre

amin canım yaaaaaaaa inşallah Allah herkese nasip etsin.. tatile gidecek bir arkadaş vardı son gün belki test yaptırıp yola çıkacaktı ondan haber var mı....

Esmeralda hoşgeldin cnm.
Ben de dün akşam bir aile dostumun yanındaydım,büyük gelinleri yurtdışında bebiş olmuyor.Oradaki Tüp bebek fiyatını duyunca dudağım uçukladı 40 bin dolar

amin canım yaaaaaaaa inşallah Allah herkese nasip etsin.. tatile gidecek bir arkadaş vardı son gün belki test yaptırıp yola çıkacaktı ondan haber var mı....

Tualina yı diyorsun tatlım ,test yaptırdı çok sınırda bir değer çıktı 4,75 ti sanırım.
Serpil ve ben Tualina nın hamile olduğunu ve testi yenilemesi gerektiğini düşünüyoruz

Ayyy şeker leblebicim ne çok zaman oldu seni görmeyeli,çok mutlu oldum iyi dileklerin için çokkk teşekkür ederim.Senin durumun nedir bebiş var mı cnm?

bende bebek yok henüz
6 haftalık bir düşükten sonra myom ameliyatı geçirdim mart ayında
mayıs itibariyle bebek çalışmasına başladık
ilk ay tutmadı, kısmet temmuz ayına inş.
dularınızı eksik etmeyin a.s.

canlarım nasılsınız herşey yolundamı varmı güzel haberler geçmişe bakamadım çok vaktim yok

Esmeralda hoşgeldin cnm.
Ben de dün akşam bir aile dostumun yanındaydım,büyük gelinleri yurtdışında bebiş olmuyor.Oradaki Tüp bebek fiyatını duyunca dudağım uçukladı 40 bin dolar

canım öncelikle güzel anneyi şöööleee bir öpeyimde şans gelsin banada muckssssssss...ohhhhhhhhh... tatlım bunların yaşadığı yerde 3 kere devlet para almadan deniyormuş 3 den sonrasını kendileri karşılıyormuş ama fiyatının ne kadar olduğunu demedi... zaten 3 kere negatif olmuş sonuç... şimdi sanırım burda deneyecekler ama izin olayı falan çok zor onlar için...

evet biliyorum ben memoriali cok guzel bi hastane ve bence dogru tercih,benim esim kabul etse tup bebegi bende yaptirmak isterdim dogrusu

MEMORIAL çok güzel donanımlı bir hastane ama kızlar unutmayın tüp bebekte tutacak diy bir şart yok.

amiiiiiiiiiiiiiiin şeker-leblebi senle tanışmışmıydık. hoşgeldin a.s.

şükür rabbime tatlım ya yok bir yaramazlık malum sıkıntı dışında... sen neler yaptın nasılsın...

ne yapayım tatalım ikinci aşılamada tutmadı. dün regl oldum. yalama oldum walla yaaaaaaaaaa

demekki 2 gün daha girmesen bütün topic ham:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ile kalacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…