selam kızlar ben geldim.. birkaç gündür giremedim buraya yurtdışından görümcem geldi hemde pek tetlı olmayan haberlerle.. meğer onlarında bebiş sorunu varmış ve orada tam 3 kez tüp denemişler oldu yaşadıklarını falan anlattı çok üzüldük hepimiz belki kışa türkiye de deneyecekler o yüzden bu gün bir doktorla konuştuk Memorial da fiyat olarak 1900€+ 1500-2500tl arasında bir rakama yapılıyormuş o tl kızmı ilaçlar için olan kısımmış... bende kaldığı için onun yanında yazamadım.. o da KK üyesiymiş ama balka topikte yazıyormuş ama ben ne nickini sordum ne bişey o da sormadı bana... off işte böyle şekerpareler... Siz neler yaptınız yeni bebiş haberi var mı...
esmeralda opic uğurlu geldi iki hamiş çıkartıkk bugün hpt_honey hamileeeee
selam kızlar ben geldim.. Birkaç gündür giremedim buraya yurtdışından görümcem geldi hemde pek tetlı olmayan haberlerle.. Meğer onlarında bebiş sorunu varmış ve orada tam 3 kez tüp denemişler oldu yaşadıklarını falan anlattı çok üzüldük hepimiz belki kışa türkiye de deneyecekler o yüzden bu gün bir doktorla konuştuk memorial da fiyat olarak 1900+ 1500-2500tl arasında bir rakama yapılıyormuş o tl kızmı ilaçlar için olan kısımmış... Bende kaldığı için onun yanında yazamadım.. O da kk üyesiymiş ama balka topikte yazıyormuş ama ben ne nickini sordum ne bişey o da sormadı bana... Off işte böyle şekerpareler... Siz neler yaptınız yeni bebiş haberi var mı...
eee memorial olunca fiyat normal bence
senin bbat kaç ??? Yazalım cnm
aaaaaaaaaaa esmeraldaa gelmiş hoşgeldin nasılsın canım a.s.
evet canım fiyatlar üç aşağı beş yukarı bu tarz hastanelerde bu kadar ama hastaneninde genel başarısı%60 çok iyilermiş bu konuda...allah isteyip yaptıramayan herkese imkan ve şifa versin...
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanmıyorummmmmmmmmmmm Allahım çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber bu rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin tez zamanda htp_honey de sağlık sıhatle alsın kucağına yavrusunu amin... ay ne yazacağımı bilemedim yaaaaaaaaaa harika harikaaaaaaa Allah nazarlardan saklasın tüm hamişlerimizi
evet biliyorum ben memoriali cok guzel bi hastane ve bence dogru tercih,benim esim kabul etse tup bebegi bende yaptirmak isterdim dogrusu
topiğe pat diye daldım ama kusura bakmayın
Mısracım tebrik ederim canım
allah tamamına erdirsin inş.
bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş.sen ve diğer bebek bekleyen arkadaşlar
darısı tüm isteyenlere inş.
evett bugün zorla test yaptırdık bugünü okursann görürsün harikaydııı darısı sana ve isteynelererre
amin canım yaaaaaaaa inşallah Allah herkese nasip etsin.. tatile gidecek bir arkadaş vardı son gün belki test yaptırıp yola çıkacaktı ondan haber var mı....
amin canım yaaaaaaaa inşallah Allah herkese nasip etsin.. tatile gidecek bir arkadaş vardı son gün belki test yaptırıp yola çıkacaktı ondan haber var mı....
Ayyy şeker leblebicim ne çok zaman oldu seni görmeyeli,çok mutlu oldum iyi dileklerin için çokkk teşekkür ederim.Senin durumun nedir bebiş var mı cnm?
Esmeralda hoşgeldin cnm.
Ben de dün akşam bir aile dostumun yanındaydım,büyük gelinleri yurtdışında bebiş olmuyor.Oradaki Tüp bebek fiyatını duyunca dudağım uçukladı 40 bin dolar
evet biliyorum ben memoriali cok guzel bi hastane ve bence dogru tercih,benim esim kabul etse tup bebegi bende yaptirmak isterdim dogrusu
topiğe pat diye daldım ama kusura bakmayın
Mısracım tebrik ederim canım
allah tamamına erdirsin inş.
bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş.sen ve diğer bebek bekleyen arkadaşlar
darısı tüm isteyenlere inş.
şükür rabbime tatlım ya yok bir yaramazlık malum sıkıntı dışında... sen neler yaptın nasılsın...
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inanmıyorummmmmmmmmmmm Allahım çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper bir haber bu rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin tez zamanda htp_honey de sağlık sıhatle alsın kucağına yavrusunu amin... ay ne yazacağımı bilemedim yaaaaaaaaaa harika harikaaaaaaa Allah nazarlardan saklasın tüm hamişlerimizi
selam kızlar ben geldim.. birkaç gündür giremedim buraya yurtdışından görümcem geldi hemde pek tetlı olmayan haberlerle.. meğer onlarında bebiş sorunu varmış ve orada tam 3 kez tüp denemişler oldu yaşadıklarını falan anlattı çok üzüldük hepimiz belki kışa türkiye de deneyecekler o yüzden bu gün bir doktorla konuştuk Memorial da fiyat olarak 1900€+ 1500-2500tl arasında bir rakama yapılıyormuş o tl kızmı ilaçlar için olan kısımmış... bende kaldığı için onun yanında yazamadım.. o da KK üyesiymiş ama balka topikte yazıyormuş ama ben ne nickini sordum ne bişey o da sormadı bana... off işte böyle şekerpareler... Siz neler yaptınız yeni bebiş haberi var mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?