Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yemek yicem geliyorum ok öptümm

canım benim afiyet olsun bugün hiç görüşemedik walla özledim seni çıtırım

fatoşum süpersin yaaaa :))))öpüyorum seni....

canımcım senin moralin bozuk diye biz senin için halay çekiyoruz hemde pozitif enerjimizi sana yolluyoruz. yarın sonuç negatif te olsa pozitifte olsa yine halaylar çekerek karşılıycaz. inşallah :Saruboceq::Saruboceqozitif olurda :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: işte o zaman havayi fişek patlatarak halaylar çekeriz. bende seni öptüm. seni şu anda çok iyi anlıyorum

allah razı olsun güzel düşünceli arkadaşım benim...beni anlamana sevindim...inşallah güzel haberlerle gelmek istiyorum bende...rabbim ne verirse hayırlısını versin hakkımızda...

alah razı olsun ahsen hepinizden allah binlerce kezx razı olsunnnnn çokkk çokkkkk sizi çok seviyorum inşşlah hep görüşürüzz iiyiki varsınız senağlamasenağlamasenağlama
canım benim sende ii varsınn nasılsın gelmedin bugün??

yaa ben hergün olcam bide gün aşırı yapıyoruzz ama yıkanmak zorundayım sabah işe g,tcem diye 2 saat yatıyorum yetmezmı 2-3 kez da çalışamıyoruz nasıl olcak

evet fatoşcum bendez sizi özledim

anannmmmmmmm xabım mahvoldum sıcaklardan

mısracı tavsiyelrini uygulyalım banyo yapmadan yatalımm :)) gerçi ben banyo yapmadan yatıyorum ama işte ovolosyon günlerinde bunu uygulmalyımmm

fatoözelimm bir harikasınn

zeytinimm evevtt bol boll su iç benimde içemme lazımm ama hep unutuyorum

tualina canım biz öylede halay çekeriz böylede halay çekeriz :))) yarın ola hayrolaa merakla bekliyoruz

esmeraldammm canımm nerelerdedesinnn

ahsenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ahsenimmmmmmmmm

hpt_honeyy şu teyzeye selammmımı söylee

n,halim inşallhh tatili güzel geçiyordurr

16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8
27 haziran 12.gün 36,3 çalışma
28 haziran 13. gün 36,1
29 haziran 14. gün 36,3 çalışma
30 haziran 15. gün 36,3

çalışma bol maşallhhhhhhhhhhh :)))))))))))))))))))))))))

çalışma bol maşallhhhhhhhhhhh :)))))))))))))))))))))))))
,

sormaa bol inşş bu bollukta tutar bişeyler bugün başladım galiba yumurtlamaya yarınkı ateş belirleyecek benim adam da nazlanmazssaa ii kaydirigubbakcemile3 bide hafta sonu evde olmayabilirzz ay tam zamanı yanı hee bugün yarında çalışırız yetermıkı
yoksa kaçırırmıyım yaaa

busecan benimde 36.21 çıktı garipp yani kaç gündür 36.2 le gidiyorumm

36,21 nasıl oldu 36,2 dir o işte dimi

busecan önemli olan yumurtlama dönemindeki çalışma benim 36.2 de sabitlendim baklaım yarınki ateşim ne olacak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…