serpilciğim htp honey kanda bakmamıştı hiç canım direk idrar yaptı oo, sonuçta benim elimde bir kan testim var...
esmeraldamm seni seviyorum birtanemm ya biz yakı yapıştırmıştık sende yakıyapıştırsan ben akşam tekarra bir yakı alayım bu ay yapıştaryım diyorum yani burda bayağı bir cebeleşmeler yapmıştık yakı bardak hayıt yanii .))) elimizden geleni yapıyoruz hpt honeyide okuduysan oda yakı yapmıştı hayıtta kullanıyor du bir denesenn mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ahada geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kizlar su ates olcmeden anlayaniniz varmi,ben uc gundur sabahlari kalkmadan olcuyorum iki gun 36,5 cikti bugun 37 ,anlamadim neden bugun oyle oldu,yumurtam gecen persembe catlamisti
mümkünse tek olsun canım zaten riskli gebelik grubundayım ikiz olunca riskler iki kat artıyor tekre teker gelsinler ,yeter ki gelsinler :)))
ayyy cok uzuldum canim,ikizlere de bayiliyorum ya,normal yolla ikizin olduysa yine ikizin olur belki,,,,ben de bu ay hic belirti yok 6 gunum var benimde regl gunume:Saruboceq:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün nasılsınız?
Geçmişide okuyamadım pc başında çok kalmıyorum biliyorsunuz ki tehlikeli.
iyiyim canım fatoşum sen nasılsın sabah çok yoğundum koştur koştur bittim valla.ama işlerimi hallettim allaha şükür.[sıze="2"]ahseeeeeeeeeeen nasılsın caımın içi :1hug: A.s.[/sıze]
tualina canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
esmeraldammmm birtanemmmmmmm ahsenimmmmmmmmmmmmmm
kız ne dicem benim annem tavşan gibi kadındır acayip doğurgan babam ceketini atsa hamile kalır ki bamda o yıllarda günde iki paket siigara haftanın 3 günü zum olurcasına içki... ama annem ilk evlendiğinde 9 ay hamile kalamamış teyzem ona o bardak çekmemi ne onu yapmış ertesi ay hamile kalmış ve ondan sonra durdur durdurabilirsen kadını 4 kardeşiz kürtajlarını kendi bile bilmiyor diyebilirim... şimdi teyzem başka şehirde yakında gelicek bende bardak olayını yaptırıcam...
goguslerde hassasiyet oldumu peki
Evetttttttttt cnm akıntım oldu bu gebelik belirtisi.
Ama benim en belirgin belirtim karın şişliğim ve gazdı
serpilim bardak çekme işini ne zaman yapıyorduk bu ay onu deneyebilirimayyy evet bu bardak olayını biz yaptık birde yakı bendemi tekrar yaptırsam ne dersin ama esmeralda bu yazzz ç.ok doluyumm kardeşimin düğün işi var yurtdışından misafirimm varr ramazana kadar ciidid anlamda yoğunum birde malum iş hayatım var piyasalrın takibi var anlayacağınn bu yaz istesemde çocuk olyına hazır değilim balım ocak ayına kadar beklemede olacağım olursa olur olmassaa tüp deneyecğim sonrda bu defteri kapatacağımolumunekankayizsmile
Son 3 gün falan oldu cnm ama normalde çok daha erken olurmuş
sagol serpilcim,merak basti beni gunum yaklastikca,olsada kacacak bebis benden,,,,uc gundur ates olcmeye basladim gec oldu ama ,duserse anliyayim diye,,,,
serpilim bardak çekme işini ne zaman yapıyorduk bu ay onu deneyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?