Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoözelimmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm hoşfgeldin bu hafta neyse ödemeler haftam ödemeler gelen gelene dur baklaım ne olacak anam anam yani duyan geliyor maşallhhhhh

kız ne dicem benim annem tavşan gibi kadındır acayip doğurgan babam ceketini atsa hamile kalır ki bamda o yıllarda günde iki paket siigara haftanın 3 günü zum olurcasına içki... ama annem ilk evlendiğinde 9 ay hamile kalamamış teyzem ona o bardak çekmemi ne onu yapmış ertesi ay hamile kalmış ve ondan sonra durdur durdurabilirsen kadını 4 kardeşiz kürtajlarını kendi bile bilmiyor diyebilirim... şimdi teyzem başka şehirde yakında gelicek bende bardak olayını yaptırıcam...

ahada geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canııııım a.s.

kizlar su ates olcmeden anlayaniniz varmi,ben uc gundur sabahlari kalkmadan olcuyorum iki gun 36,5 cikti bugun 37 ,anlamadim neden bugun oyle oldu,yumurtam gecen persembe catlamisti

ateş ölçmeden analmıyorum ama fevkalade yükselmiş ateşin kız tuttumu yoksa bebiş regline kaç günün vardı

mümkünse tek olsun canım zaten riskli gebelik grubundayım ikiz olunca riskler iki kat artıyor tekre teker gelsinler ,yeter ki gelsinler :)))

hayırlısı ile sağlıkla gelsinler inşallah canım benim ama ben senin hamile olduğunu düşünüyorum

ayyy cok uzuldum canim,ikizlere de bayiliyorum ya,normal yolla ikizin olduysa yine ikizin olur belki,,,,ben de bu ay hic belirti yok 6 gunum var benimde regl gunume:Saruboceq:

bu 6 gün her sabah ölç ateşini bizim kızlar sana yardımcı olurlar buse ve serpil şu anda ateş tablosu üzerinde çalışıyorlar

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün nasılsınız?
Geçmişide okuyamadım pc başında çok kalmıyorum biliyorsunuz ki tehlikeli.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün nasılsınız?
Geçmişide okuyamadım pc başında çok kalmıyorum biliyorsunuz ki tehlikeli.

hoşgeldin güzel annecik... nasılsın bakalım... Mısracım senin akıntın oldumu günün gelmeden önce... benim 1 haftadır acayip akıntım var kokusuz renksiz ve daha reglime 1 hafta var.... of önce enfeksiyon sandım burda kızlar dediki gebeliktede oluyormuş...

Evetttttttttt cnm akıntım oldu bu gebelik belirtisi.
Ama benim en belirgin belirtim karın şişliğim ve gazdı

[sıze="2"]ahseeeeeeeeeeen nasılsın caımın içi :1hug: A.s.[/sıze]
iyiyim canım fatoşum sen nasılsın sabah çok yoğundum koştur koştur bittim valla.ama işlerimi hallettim allaha şükür.
tualina canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
esmeraldammmm birtanemmmmmmm ahsenimmmmmmmmmmmmmm

serpil nasılsın canım yoğunsun sende allah kolaylık versin.

ayyy evet bu bardak olayını biz yaptık birde yakı bendemi tekrar yaptırsam ne dersin ama esmeralda bu yazzz ç.ok doluyumm kardeşimin düğün işi var yurtdışından misafirimm varr ramazana kadar ciidid anlamda yoğunum birde malum iş hayatım var piyasalrın takibi var anlayacağınn bu yaz istesemde çocuk olyına hazır değilim balım ocak ayına kadar beklemede olacağım olursa olur olmassaa tüp deneyecğim sonrda bu defteri kapatacağımolumunekankayizsmile

oyyyyyy bütün güzllerer toplanmış .))

ahsenim yoğunum canımm n eolsunn
işte yazmıyorum bir türlüü

entersan nasılsın canımm
mısrammm balımm ttataıı hamişşş
sesenimmmmmmmm kivim portakal oldumu acaba sen hep uğurlu hamişisnn

fatoözelim harbii kafam birmilyon bulut

tualina bekeyelim görelimmm canımmm

Evetttttttttt cnm akıntım oldu bu gebelik belirtisi.
Ama benim en belirgin belirtim karın şişliğim ve gazdı

ya bende şişkinkik ve gaz hep va o yüzden bilemiyorum reflü var ya bende ondan hep şişerim ve hep gazım olur zaten...göğüslerimde öle hassasiyet falan yok henüz benim bazı ay olur bu hassasiyet ama bazı ay da hiç olmaz ay ne bileyim anlamadım bende...

sagol serpilcim,merak basti beni gunum yaklastikca,olsada kacacak bebis benden,,,,uc gundur ates olcmeye basladim gec oldu ama ,duserse anliyayim diye,,,,

serpilim bardak çekme işini ne zaman yapıyorduk bu ay onu deneyebilirim

sagol serpilcim,merak basti beni gunum yaklastikca,olsada kacacak bebis benden,,,,uc gundur ates olcmeye basladim gec oldu ama ,duserse anliyayim diye,,,,

canım olsun ateş en azından adetimizin gelip gelmeyeceğini bize bilidriyor ölç tabii seniki yükselmiş inşallhh yüksek kalur canımm inşallhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…