Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ben çıkıyorum kızlar...görüşürüz byyyy...
görüşürüz canım sakın strese girme tamammı yarına çok az kaldı. herşeyin hayırlısı inşallah [/COLOR]

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün nasılsınız?
Geçmişide okuyamadım pc başında çok kalmıyorum biliyorsunuz ki tehlikeli.

biz iyiyiz güzel annemiz sen nasılsın. evet pc den mümkün olduğu kadar uzak dur canım benim ama bizide boşlama lmaz:

serpilciğim htp honey kanda bakmamıştı hiç canım direk idrar yaptı oo, sonuçta benim elimde bir kan testim var...

canım ya bu kadar karamsar olma. gün doğmadan neler doğar. tamam yarına kadar senin durumunla ilgili yorum yapmayalım sende stres olma. sadece yrına kadar senin için dua edelim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar yarına kadar bugünden tualinamız için dua edelimmi o çok gergin ve çok heyecanlı. şimdi tüm pozitif enerjimizi tualimanımza yollayalım ve onun için hepimiz dua edelim.

fatoözelimmm pozitif enerjii yollaylımmm ama bugün pekk negfatifimm işler işler işlerrrrrrrrrr offfffffffffffffff çok yoğunn

mısranmm evet hamişler fazla kalmammalıı

kızlar akşama doğru gelecğim ofise bu aralar ne yazıkki böyle yoğun geçicekk aslında dahad yoğun günlerim yeni yeni başlıyor bu yoğunluğum için sizden dua istiyorum .)) garip oldu değilmi işlerimi kolay göreyimm diye dua istiyorumm bu cumaya yasimi bitirelim dedim ama çok zor hiç okuymadım iyiki varsınız ya burda çok huzurlu ve mutluyum ben ve hep böyle kalsın istiyorum harika duygular yaşadık ve yaşayacağız inşalhhh hepinizi kocaman öpüyorum

hadi kızlaaaaaaaaaaar serpil,zeytin, esmeraldaa hadı kızlar tualina için :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hadi kızlaaaaaaaaaaar serpil,zeytin, esmeraldaa hadı kızlar tualina için :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tey tey teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…