Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ya ben buralardayımm misafirimize kek ikram edelim diyecğimde ne yazıkki kek güzeli yok ama bir hayıt ikramamız olsun:içelim:

ayyyyyyyyy biti oku oku yoruldum yaffffffff bu gün teyzeye gitim kahvaltıya oh misgibi yaptık teyze dün yağmurda bana dua etmiş bebek için zaten hıdır ellezdede bebk yapmıştık torunlarını gösteriyo sabah bunlar gibin olsun ördekle civcivle uğraşma dedi allahım masada ne çok dua etti bende dayanamadım söledim şok oldu tabii geliniyle dr randevuusuna gittim dr gier girmez bugün herkese güzel haber vercem dedi baktı minnacık bi kese çok yeni dedi 4 yada 4buçuk hafta dedi kasık ağğrım oluyo dedim ilaç için erken haftaya gel bakalım kese nasıl dedi değerler güzel dedi çok şükür hamilesin bunu bil rahat ol dedi eve geldim çok uykum vardı biraz uyudum eşim tef evde unutmuş onun sesiyle uyandım bu gün çok kasığım ağrıdı korkuyorum benimle kalsın miniğim bırakmasın anesiniiii

esmeraldaaaaa seni tebrik ediyorum çokkkkkkk güzel bi iş yapıyosunnnnnnn kesin resim grafik bitrdin :))))) bben resimciyim bende hastane odası süslüyorum iş yerim vardı resimde çekiyodum almanyada hastanede çekimleri gözlemlemiştm ama iş yeriem ortak aldım onun azizilğine uğradım iş yerini ona bıraktım şimdi icrayla çıkıyolar ben devam etcem kısmetse çok güzel bi meslek ben hep ağlıyodum:)))))inşşlah seninde bebişin olyrsa çok şanslı olcak bende bugün bebişe günlük tutcam sonrada her ay göbeğimi çekim diyorum daha ne yapabilirimki?

Ayyy honeyim ne kanaması lütfen haber ver.((

Dr beta değerin haricinde,ultrasonla baktı başka test yaptırdı mı cnm?

Cnm benim zeytin in yaptığı takvimin linkini aç
Adresi kopyala
Sonra klüpteki kendini tanıttığın Hakkımda diye bir bölüm var (isminin üzerini tıkla)
Alt sıralarda kilo takip adı altında bir başlık var
Başlığın sonunda kalem gibi bir işaret var onu tıkla
Kopyaladığın linki yapıştır

Aklımmmm sendeeeee hadi yaz nolur kanama devam ediyor mu(((((((((

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dostlar.
Ağrılarımdan beni yine uyku tutmadı.1 saattir evde geziyorum.

ışyerinde epeyce yapılacaklar var bugün zor gelirim gibi görünüyor merak etmeyin.

Honeyimize (Ben de hamileyim bölümünde) topik açtım bilgilerinize.
Umarım kanaman geçmiştir honeycim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…