Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

EKLEDİM BEN
AMA Bİ DAHA EKLİYİM
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8
27 haziran 12.gün 36,3 çalışma
28 haziran 13. gün 36,1
29 haziran 14. gün 36,3 çalışma
30 haziran 15. gün 36,3 çalışma
1 temmuz 16. gün 36,3

ateş tablolarınzı için tşkkk .))) kumsaşlda eklersee bakıcaz ne hallerdeyiz diye entresanda ölçüyor ama onun ki bu ay sadce bize fikir verecek bizmkilerde ne zaman yumurtladığımızı göstrecek

busecan ben ateş ölçme topiğne koydum yorumlara bakrım ama biz bu işi öğreneceğiz yakında .))) biliyormuusn o tabloda ne zamöan yumurtladığımzı gösteriyormuş çizgi çekiyormuş okuduğum kadarıyla topicde

siz busecan ve serpil bu ateş işini çözeceksiniz wallahi :lepi:banada yardım edin kafamçokkarıştı

kız koydum ya ateşimi

bu arada belenayı bende özledim nerelerde odamı tatile gitti.

nihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal özledim seni yaaaaaaaaaaaa :gitme:

serpilcim nazarmı değiyor hamilelerimize ne anlamadım ben allah onları nazarlardan sakınsın inşallah. sabah sabah çok moralim bozuldu. mısra ağrıdan uyuyamıyor htp_honey kanamam var yazmış bir daha ses yok. Allahım sen arkadaşlarımızın yardımcısı ol. ne olur onlara yardım et. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ewtt canım oyleymiş ama bende çizgi hala çıkmadı ama 13. gün yumurtlamışım o günde tam olay vardı biliyosunuz ertesi günü yaptık ondan önceki gün yaptık inşş yakalamışızdır :gitme:

mısra ile honeye ne olduu nerdelerrr bak bende meraklandım şimdi bilmiyorumkismile
fatoşum nasılsın ekledinmi ateşini

kızlar günaydın ben kahvemi içip birazdan hastanenin yolunu tutucam ilk kez ikiz fotoğraflıyacağım çok zor olacak bana şans dileyin ve dua edin olur mu...

kumsalımmmmmmmmmmmmmmmmm geçmişmii daldınnn neredesin ya :)

esmeraldammmmmmmmmmmmmmmm balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

GÜNAYDIN KIZLAR HEPİNİZE GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNŞeniz

kumsall busecann bugün çıldırdı öğreteck bize .))) snde öğrenecksinn balımmmmmmmmmmakannehirsempatiksalakcinni
inşallahh ay busem benim bizim için çabalıyor opuyorumnanaktan
evet bebem bi buçuk sene önce boş gebeliği saymazsak bu duuruma en çok eşim sevindi oh abuk subuk şeyler yemicekmiş artık pehh didim 6 yıl sonra inşşlhhh kucağıma alırım :ecrin_bebek:
canım sağlıkla kucaklıcaksın allahın izniyle
çok güzel heberler bunlar honeycim allah tamamnına erdirsin canım bırakmıcak bunları düşünme artık lütfen
kızlar vc gitim biraz kanama var ben çıkıyorum
bebiş annesine sıkıca tutunuyor işte sakın korma burda herkeste oluyor bunlar doktoruna haber ver dediklerini yap sadece muhtemelen progestan verir heralde opuyorumnanaktan
günaydın mısracım nasılsın canım minik mısra nasıl
günaydın canlarım nasılsınızzz
günadyın canım benim nasılsın miniğin nsıl
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaysın bitanem nasılsın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:
günaydın canım nasılsın
günaydın canlar a.s.
günadyın fatoşcum nasılsın
kumsal fatoözel iszde ateşlerinizii yazın ya kafayı yiyecmm sabitlendim kaldımm ben 36.2 yle giidyorummm guclubacismile

işte tablommmm

21.06.2010 1.gün ölçmedim
22.06.2010 2.gün 36.0
23.06.2010 3.gün 35.9
24.06.2010 4.gün 36.0
25.06.2010 5.gün 36.0
26.06.2010 6.gün 35.9
27.06.2010 7.gün 35.7 Ç
28.06.2010 8.gün 36.0
29.06.2010 9.gün 36.0 Ç
30.06.2010 10.gün 35.9 Ç
01.07.2010 11.gün 35.7

günaydın kumsalcımm
sanada yapalım grafikk neden olmasın hepimizin grafiği olsun kaydirigubbakcemile5

kızlar günaydın ben kahvemi içip birazdan hastanenin yolunu tutucam ilk kez ikiz fotoğraflıyacağım çok zor olacak bana şans dileyin ve dua edin olur mu...
kahven afiyet olsun. şansın açık olsun canım. sen en güzelini başarırsın eminim ben. Allah işini gücünü kolaylasın rast getirsin

kolay gelsin esmeralda inşş allah sanada verirrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

esmeraldaa şansın bol olsunn ebbeğimm

fatoömzelimm yok bu 3 ay hamişler için zor dönem hepsi bu nazarda değmezz kalbini ferahh tutt

busecann canım spremler 3 gün canlı kaılıyormuş galiba bende kalamdıı :)) bari sende kalsın dermişim rahat ol bir gün önceki çalışma brgün sonraki açlışma yumurtayı yakladın demektirr iş döllenmede ve tutunmada bekelyeceğiz göreceiğz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…