mısraa doktorunla lütfen bir görüşürmüüsn .( aklımsende kaldı şimdi
taulinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni bekliyoruz her türlü sonuca açığız gelnede halay çekeceğiz gelmeyenede
kumsalım ateşini ekle bebeğim sabit giidyorum ben acaba bu ay yumurtlamammı olmayacak
fatoözelim sende koysana
busecan sende ekle burad kızlar etşimizde ekleyelim
sonrda herşeyin üstesinden gelleimm
dualarımzı hpt_honeyy ve mısra için ve tualinaa için
nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tadını çıkart tattailininn
belenayyyyyyyyyyyyyyyyyy seni ne çok özleidm bir bilsennn kırmızılı hatunum benimmm
busecan ben ateş ölçme topiğne koydum yorumlara bakrım ama biz bu işi öğreneceğiz yakında .))) biliyormuusn o tabloda ne zamöan yumurtladığımzı gösteriyormuş çizgi çekiyormuş okuduğum kadarıyla topicde
mısraa doktorunla lütfen bir görüşürmüüsn .( aklımsende kaldı şimdi
taulinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni bekliyoruz her türlü sonuca açığız gelnede halay çekeceğiz gelmeyenede
kumsalım ateşini ekle bebeğim sabit giidyorum ben acaba bu ay yumurtlamammı olmayacak
fatoözelim sende koysana
busecan sende ekle burad kızlar etşimizde ekleyelim
sonrda herşeyin üstesinden gelleimm
dualarımzı hpt_honeyy ve mısra için ve tualinaa için
nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tadını çıkart tattailininn
belenayyyyyyyyyyyyyyyyyy seni ne çok özleidm bir bilsennn kırmızılı hatunum benimmm
senin tablon ne güzell öyle inişli çıkışlı ben benimkine ekleyemedim aman ekleriz sonra bende sabitt :)))))))))))))))))))))))))))))) acaba hayıt işimi bu işyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
fatocumm evet benimde aklım kzılarda allahım nazarlardan korusunn inşalhhhhhh
senin tablon ne güzell öyle inişli çıkışlı ben benimkine ekleyemedim aman ekleriz sonra bende sabitt :)))))))))))))))))))))))))))))) acaba hayıt işimi bu işyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
fatocumm evet benimde aklım kzılarda allahım nazarlardan korusunn inşalhhhhhh
busecan ben ateş ölçme topiğne koydum yorumlara bakrım ama biz bu işi öğreneceğiz yakında .))) biliyormuusn o tabloda ne zamöan yumurtladığımzı gösteriyormuş çizgi çekiyormuş okuduğum kadarıyla topicde
inşallahh ay busem benim bizim için çabalıyor opuyorumnanaktankumsall busecann bugün çıldırdı öğreteck bize .))) snde öğrenecksinn balımmmmmmmmmmakannehirsempatiksalakcinni
canım sağlıkla kucaklıcaksın allahın izniyleevet bebem bi buçuk sene önce boş gebeliği saymazsak bu duuruma en çok eşim sevindi oh abuk subuk şeyler yemicekmiş artık pehh didim 6 yıl sonra inşşlhhh kucağıma alırım :ecrin_bebek:
çok güzel heberler bunlar honeycim allah tamamnına erdirsin canım bırakmıcak bunları düşünme artık lütfenayyyyyyyyy biti oku oku yoruldum yaffffffff bu gün teyzeye gitim kahvaltıya oh misgibi yaptık teyze dün yağmurda bana dua etmiş bebek için zaten hıdır ellezdede bebk yapmıştık torunlarını gösteriyo sabah bunlar gibin olsun ördekle civcivle uğraşma dedi allahım masada ne çok dua etti bende dayanamadım söledim şok oldu tabii geliniyle dr randevuusuna gittim dr gier girmez bugün herkese güzel haber vercem dedi baktı minnacık bi kese çok yeni dedi 4 yada 4buçuk hafta dedi kasık ağğrım oluyo dedim ilaç için erken haftaya gel bakalım kese nasıl dedi değerler güzel dedi çok şükür hamilesin bunu bil rahat ol dedi eve geldim çok uykum vardı biraz uyudum eşim tef evde unutmuş onun sesiyle uyandım bu gün çok kasığım ağrıdı korkuyorum benimle kalsın miniğim bırakmasın anesiniiii
bebiş annesine sıkıca tutunuyor işte sakın korma burda herkeste oluyor bunlar doktoruna haber ver dediklerini yap sadece muhtemelen progestan verir heralde opuyorumnanaktankızlar vc gitim biraz kanama var ben çıkıyorum
günaydın mısracım nasılsın canım minik mısra nasılGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dostlar.
Ağrılarımdan beni yine uyku tutmadı.1 saattir evde geziyorum.
İşyerinde epeyce yapılacaklar var bugün zor gelirim gibi görünüyor merak etmeyin.
Honeyimize (Ben de hamileyim bölümünde) topik açtım bilgilerinize.
Umarım kanaman geçmiştir honeycim
günadyın canım benim nasılsın miniğin nsılgünaydın canlarım nasılsınızzz
günaysın bitanem nasılsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canım nasılsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:
günadyın fatoşcum nasılsıngünaydın canlar a.s.
kumsal fatoözel iszde ateşlerinizii yazın ya kafayı yiyecmm sabitlendim kaldımm ben 36.2 yle giidyorummm guclubacismile
kahven afiyet olsun. şansın açık olsun canım. sen en güzelini başarırsın eminim ben. Allah işini gücünü kolaylasın rast getirsinkızlar günaydın ben kahvemi içip birazdan hastanenin yolunu tutucam ilk kez ikiz fotoğraflıyacağım çok zor olacak bana şans dileyin ve dua edin olur mu...
esmeralda günaydıııııııııııııııııııııııın a.s. nasılsın canım :1hug:
kolay gelsin esmeralda inşş allah sanada verirrrr inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?