ayyyyyyyyy biti oku oku yoruldum yaffffffff bu gün teyzeye gitim kahvaltıya oh misgibi yaptık teyze dün yağmurda bana dua etmiş bebek için zaten hıdır ellezdede bebk yapmıştık torunlarını gösteriyo sabah bunlar gibin olsun ördekle civcivle uğraşma dedi allahım masada ne çok dua etti bende dayanamadım söledim şok oldu tabii geliniyle dr randevuusuna gittim dr gier girmez bugün herkese güzel haber vercem dedi baktı minnacık bi kese çok yeni dedi 4 yada 4buçuk hafta dedi kasık ağğrım oluyo dedim ilaç için erken haftaya gel bakalım kese nasıl dedi değerler güzel dedi çok şükür hamilesin bunu bil rahat ol dedi eve geldim çok uykum vardı biraz uyudum eşim tef evde unutmuş onun sesiyle uyandım bu gün çok kasığım ağrıdı korkuyorum benimle kalsın miniğim bırakmasın anesiniiii
evet yaaaa...dokuz doguruyoz resmen,aslinda kafadan atmak lazim ama biz dalgaya vuralim en iyisi....
Zeytin günaydın cnm.Nasılsın bebişin nasıl?
Serpilcim günaydın cnm.Nasılsın?
Ben bugün biraz keyifsizim.
Fatoşcum günaydın.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:
günaydın canlarım nasılsınızzz
Tembeller hadi kalkın artık iki laf edecektim kimse gok.
Gidelim Mısra
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dostlar.
Ağrılarımdan beni yine uyku tutmadı.1 saattir evde geziyorum.
İşyerinde epeyce yapılacaklar var bugün zor gelirim gibi görünüyor merak etmeyin.
Honeyimize (Ben de hamileyim bölümünde) topik açtım bilgilerinize.
Umarım kanaman geçmiştir honeycim
kızlar vc gitim biraz kanama var ben çıkıyorum
Zeytin günaydın cnm.Nasılsın bebişin nasıl?
Serpilcim günaydın cnm.Nasılsın?
Ben bugün biraz keyifsizim.
Fatoşcum günaydın.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:
hak veriyorum dalgaya ve çılgınlığa vuralımm sempatiksalakcinni
1igün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2
benimde ateşimbebeğimmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kuzu yine 36.2 ateşim ayy bu ne ya kumsalın nasıl acaba ya kzılar herkes ateşlerini eklesin öğrenelim şu işi:umursamaz:
canım benimkişde bugün 36,3kumsal fatoözel iszde ateşlerinizii yazın ya kafayı yiyecmm sabitlendim kaldımm ben 36.2 yle giidyorummm guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?