Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sezenimmmmmmmmmmmmmmmmm egemii ye ye ye benim yerime iyim canım ne olsun dün yoğun birgünümdeydimm

mısraxcımmmmmmmmm canımm hada geldimm sen neredesinn

zeytinimm canım nasılsınn kuzumuz nasıl

esmeraldamm canım sende çok tataı anne olacaksın ben inanıyorum sadcece zaman ayyy bu kelimeden nefrret ediyorum banada hep zaamnı var derler çıldırırım ne zamanı diye

entersan evet uyfkuusz günler değilmi son günler adranalin hat safhada oluyor sabır canım

o teyzeden Allah razı olsun biizm yerimize öp tatatlım o kanma normaldir burda arkadşlarımda oldu hemen dr arar progestan öenerir ve kendini yorma sakın panik olma yaradanın izniyle o kadar güzel dualar aldınki o duaların hurmetine meleğin seninle kalacak aklım hep sende olacak bugün biraz yoğunum ama hep aklımdasın sabahta aklımdaydınn yazdıklarını hep okur gibiydimm dualarımz seninle lolumunekankayizsmile ütfen sakin ol

1igün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2

mısracım hpt_honey için topic açmışsın harika ya ne güzell benim ateşime bakarmısn hep 36.2 sabit giidyoruz neki bu garip dur bakalım bu ateş işini öğrenecğiz herheldemmmmm

Zeytin günaydın cnm.Nasılsın bebişin nasıl?

Serpilcim günaydın cnm.Nasılsın?
Ben bugün biraz keyifsizim.

Fatoşcum günaydın.

Fatoşcum günaydın.

neden keyifsiizinn bunlar hormonlarının oyunu ve telaşlı sıkıntıklı bir verdesin sende hpt honeyde inşallhh güzel gideck herşeyy valhii benimde kan beynimde bendeki sıkıntı hat safhada bir tarftan işler bir tarftan ailivi telaşş amannnnnnnnnnnnnn yani her yaz anam ağlıyor bu yazda böyle ağlayacak sallal gitsin kaydirigubbakcemile2

kumsal fatoözel iszde ateşlerinizii yazın ya kafayı yiyecmm sabitlendim kaldımm ben 36.2 yle giidyorummm guclubacismile

günaydın canlarım nasılsınızzz

günaydın canım zeytinim sen nasılsın bebişimiz nasıl

Tembeller hadi kalkın artık iki laf edecektim kimse gok.
Gidelim Mısra

burdayım mısracım senin ne ağrın var anlamadım ben güzelim doktor bu ağrıların normal filan olabileceğini söyledimi

mısra bugün bir doktora gözüksene canım ne ağrısı bunlar

kızlar vc gitim biraz kanama var ben çıkıyorum

htp_honey merak içerisindeyim ne kanaması bu ne kadar azmı çokmu. hemen bir doktora git lütfen canım

Fatoşcum günaydın.

günaydın canım neden keyifsizsin

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm:1hug:

sanada günaydıııııııııııııııııııııııııın canımcıııııııııııııııım

hak veriyorum dalgaya ve çılgınlığa vuralımm sempatiksalakcinni

günaydın serpilcim kesinlikle haklısın canım dalgaya vuralım artık

tualinaaaaaaaaaaaaaaaaa günaydın nerdesin canım

1igün 36.4
2gün 36,4
3gün 36.4
4gün unuttum
5gün 36.2
6gün..36.2
7gün 36.5
8gün 36.2
9.gün 36,2
10gün36..2
11gün36.2

bence sen bugün yarın yumurtluycan
ateş sabıt gidiyo birden düşünce çatladı oluyo tekrar yükselcek öyle biliyorum ama bilenlere yazsana ateşini kuzum ateş topiğine loveli ye

bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kuzu yine 36.2 ateşim ayy bu ne ya kumsalın nasıl acaba ya kzılar herkes ateşlerini eklesin öğrenelim şu işi:umursamaz:
benimde ateşim
16 haziran 1. gün 36,4 az leke regl
17 haziran 2. gün 36,4 siyah regl
18 haziran 3. gün 36,5 az lekeli regl
19 haziran 4. gün 36,5 az leke
20 haziran 5. gün 36,4 bitti çalışma
21 haziran 6. gün 36,4
22 haziran 7. gün 36,4 çalışma
23 haziran 8. gün 36,2
24 haziran 9. gün 35,9 çalışma
25 haziran 10. gün 36,00 çalışma
26 haziran 11. gün 35,8
27 haziran 12.gün 36,3 çalışma
28 haziran 13. gün 36,1
29 haziran 14. gün 36,3 çalışma
30 haziran 15. gün 36,3 çalışma
1 temmuz 16. gün 36,3

mısraa doktorunla lütfen bir görüşürmüüsn .( aklımsende kaldı şimdi

taulinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni bekliyoruz her türlü sonuca açığız gelnede halay çekeceğiz gelmeyenede

kumsalım ateşini ekle bebeğim sabit giidyorum ben acaba bu ay yumurtlamammı olmayacak

fatoözelim sende koysana

busecan sende ekle burad kızlar etşimizde ekleyelim

sonrda herşeyin üstesinden gelleimm

dualarımzı hpt_honeyy ve mısra için ve tualinaa için

nihalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tadını çıkart tattailininn

belenayyyyyyyyyyyyyyyyyy seni ne çok özleidm bir bilsennn kırmızılı hatunum benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…