Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

belenay...............16
nihal....................53
serpil.................147
Kumsal--------------8

çılgınkız........
Loveli...........
Zerdal..............2
busecan.............31
efnanim..............36
aylint..............
Elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79.............11
neşemeşe.............11
hpt_honey.............5
ebrar42................20
fatoözel.................11
tualina....................2
evhan......................1
Melisex...................2
lgetangel..................5
masum_pisi06........
Reyyan................
Sbr..........................1
humayra...................1 allah kabul etsin

toplam..............368saru boceq: allahımmm bugünümüüz kolay geçirmemeiizii nasip et

liste çok gerilerde kalmış umarım yalnış eklemeler yoktu sık sık günceleylim ve kontrolunmüzü yapalım

duygular bir
kalpler bir
derteler bir
bizz hepimizzz birizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:hooray::teytey:

olumunekankayizsmile:dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:a.s.a.s.a.s.a.s. boşuna hormonal kankimsin demiyorum yaolumunekankayizsmile

ben yeni olcmeye basladim ,en azindan adetimi anliyayim diye ,,,
17.gun;36,5
18.gun;36,5
19.gun;37,0
20.gun;36,7 (yani bugun)

26.gun gibi regl olma zamanim

anlaşılmıyomuş böyle ama ben 16. gün ölçmeye başladım ama lovelicim sağolsun doğru tahmın etti geçen ay
daha bekle bence 6 günün var
ama benim ateşim son güne kadar 5 gün 36,5 da sabitlendi regl gecikti ve sonra 2-3 günlük lekeenme ve regl sıyah oldum bu ay o yüzden bekle olmazsada cnımız sağolsun hemen yola devam ettt bencee üzülmee inş zamanı gelince olcakkk

iyiyim bende canım işler yoğun sizide merak ediyorum sezen testin iyi çıkmasın asevindim darısı diğer arkadaşların ve benim başıma
1 hafta sonrada ben gidicem cuma günü
3 lüye allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin

olumunekankayizsmile:dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:a.s.a.s.a.s.a.s. boşuna hormonal kankimsin demiyorum yaolumunekankayizsmile

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım testin güzel çıkcak bebğim sen kendine dikkat et sadce:teytey::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

biz iyiyiz canım sen nasılsın asıl kenine çok dikkat et lütfen

gunaydin kizlar,,,

sanada günaydın enterasan nasılsın

kizlar bugun atesim 36,7 ,,,,dun 37 di,,,,moralim bozuldu ben dibe vurcam sanirim

dur bakalım gelmeyen adetten umut kesme hemen.

busecann sabahkii çenemiz yeter öğlene kadar bende öğlen gelrim bayan bir müşterimi bekliyorum onun için ofisteyim rabbim hepimisn işini gücünü rast getirsin

:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:allah işiniz gücünü rast getirsin kolaylıklar bol kazanç ve rızk versin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

fatoşcum bende çok yoğunum birazdan bende işi başına sana kolay gelsin canım

biz muhasebecilerin kaderi bu herhalde :sinifsinif: sanada kolay gelsin canım

sagol canim ,,aslinda regl olunca nedense cok ta uzulmuyom,ben olmadan once boyle biraz yeise dusuyorum,,,hayirlisi icimde birgun bebisimin olcagini hissediyorum o yeter ne yapalim

insallah,,,,amaaaaan bosveriyom valla yoksa olmuyo :teytey::teytey::teytey::teytey:
uzum uzume baka baka ,,,,,bende sizin gibi :teytey::teytey:

:dance:mafoldumben:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: hiç birşey moralimizi bozamazz ne gelen kırmıızlar ne gelmeyen kırmızlarr :))

insallah,,,,amaaaaan bosveriyom valla yoksa olmuyo :teytey::teytey::teytey::teytey:

bu biizm topicde moda oldu halay ama bir rahatlatıyor aklın durur bazan çoşuyoruz zannersin bir bardayız yada discoda aman Alalhım kurtlarımızı döküyoruz müthiş bir rahatlama seansıı oluyor ben önce uhaf karşıladım sonra süperr rahatladım :))))

İŞTE BU BAK SEN OLAYI ÇÖZDÜN. HADİŞ SABAH HALAYINA MORALİMİZ DÜZELSİN. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar mısra gebelikte bende hamileyim bölümde hpt honeyye başlık açtıı tebriklerimizi orayada yazalım

TAMAM CANIM EN KISA SÜREDE YAZAYIM BENDE

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…