daha dur canım sendee tüm ateş tablon nerde yazdıkların???? dibe vurma hemennn
duygular bir
kalpler bir
derteler bir
bizz hepimizzz birizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:hooray::teytey:
ben yeni olcmeye basladim ,en azindan adetimi anliyayim diye ,,,
17.gun;36,5
18.gun;36,5
19.gun;37,0
20.gun;36,7 (yani bugun)
26.gun gibi regl olma zamanim
ben yeni olcmeye basladim ,en azindan adetimi anliyayim diye ,,,
17.gun;36,5
18.gun;36,5
19.gun;37,0
20.gun;36,7 (yani bugun)
26.gun gibi regl olma zamanim
olumunekankayizsmile:dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:a.s.a.s.a.s.a.s. boşuna hormonal kankimsin demiyorum yaolumunekankayizsmile
günaydın kızlar,
dün akşam doktorum aradı 3 lü testimiz iyi çıkmıış çok şükür çok sevindim.
honey nasıl bu arada merak ettim?
iyiyim bende canım işler yoğun sizide merak ediyorum sezen testin iyi çıkmasın asevindim darısı diğer arkadaşların ve benim başıma
1 hafta sonrada ben gidicem cuma günü
3 lüye allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin
iyiyim bende canım işler yoğun sizide merak ediyorum sezen testin iyi çıkmasın asevindim darısı diğer arkadaşların ve benim başıma
1 hafta sonrada ben gidicem cuma günü
3 lüye allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin
dur bakalım zeytinin dediği gibi yerleşme düşüşüde olabilr zeytinimde öyle hamiş oldukaydirigubbakcemile3
enterasan, serpil02507+, busecan35, Esmeraldaa+, Mısra+, fatosozel
günaydın hatunlar nasılsınız
enteresan canım yerleşme düşüşü olmuş olabilir
benimde öyle olmuştu
sonrada 36,9 a yükseldi haman moralini bozma
honeyden haber alan var mı kızlar merak ettim
gunaydin kizlar,,,
kizlar bugun atesim 36,7 ,,,,dun 37 di,,,,moralim bozuldu ben dibe vurcam sanirim
busecann sabahkii çenemiz yeter öğlene kadar bende öğlen gelrim bayan bir müşterimi bekliyorum onun için ofisteyim rabbim hepimisn işini gücünü rast getirsin
fatoşcum bende çok yoğunum birazdan bende işi başına sana kolay gelsin canım
anlaşılmıyomuş böyle ama ben 16. gün ölçmeye başladım ama lovelicim sağolsun doğru tahmın etti geçen ay
daha bekle bence 6 günün var
ama benim ateşim son güne kadar 5 gün 36,5 da sabitlendi regl gecikti ve sonra 2-3 günlük lekeenme ve regl sıyah oldum bu ay o yüzden bekle olmazsada cnımız sağolsun hemen yola devam ettt bencee üzülmee inş zamanı gelince olcakkk
insallah,,,,amaaaaan bosveriyom valla yoksa olmuyo :teytey::teytey::teytey::teytey:
uzum uzume baka baka ,,,,,bende sizin gibi :teytey::teytey:
biz iyiyiz canım sen nasılsın asıl kenine çok dikkat et lütfen
sanada günaydın enterasan nasılsın
sagol fatos sen nasilsin canim
insallah,,,,amaaaaan bosveriyom valla yoksa olmuyo :teytey::teytey::teytey::teytey:
sagol canim ,,aslinda regl olunca nedense cok ta uzulmuyom,ben olmadan once boyle biraz yeise dusuyorum,,,hayirlisi icimde birgun bebisimin olcagini hissediyorum o yeter ne yapalim
kızlar mısra gebelikte bende hamileyim bölümde hpt honeyye başlık açtıı tebriklerimizi orayada yazalım
İŞTE BU BAK SEN OLAYI ÇÖZDÜN. HADİŞ SABAH HALAYINA MORALİMİZ DÜZELSİN. :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
TAMAM CANIM EN KISA SÜREDE YAZAYIM BENDE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?