canımmmm sağol şimdilik bişi yok gibi sarı akıntı oluyo sanırım dünden kald dr gitcem şimdi korkuyorum
panik olma canım lütfen iyi şeyler düşün ki iyi şeylerolsun. biz hepimiz sana dua ediyoruz. Allah senin ve bebeğinin yar ve yardımcısı olsun. bizi habersiz bırakmatamam şimdi çıkcam off fazla ayakta kalamıyorum kasıklarım ağrıyo öptüm inşlh herşey yolundadr
:2: kimseee yokk :1no2::çok üzgünüm::sm_confused:
geldim kızlar dün birazcık katılaşmış kan vardı çok korktum ama bi ara çok kötü ağrım vardı duş almıştım dua okudum geçti sanki çokkkkkkkk korktum ben allhım almasın benden ağla ağla bi hal oldum beynim durdu eşim geldi allhtan da bişi olmaz dedi dün hep yattım dün bide eşim telf evde unutmuş çokk kötüydüm ben gece ahayt yattım bakalım bu gün 11.30 dr randevum var minişim benle olsun bırakmasın beni dr ne vercek bakalım daha önceki gibi olmasından korkuyorum çok sancılı geçiyo benim .hepinizden allh razı olsunnnnnnn sizi çok seviyorumm ben haber veririm yinee
hoşgelsin nasıl gitti işlerincanlarıımmmmmmmmmmmmm benimm busecanımmmmmmm sen ağlama kıyamam ahada geldim kii
hoşgelsin nasıl gitti işlerin
canııııııııııııım üzüldünmü sen a.s.. ben burdayım ama :hulya: çok yoğunum üzülme tamammı :1hug:
canlarıımmmmmmmmmmmmm benimm busecanımmmmmmm sen ağlama kıyamam ahada geldim kii
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.
yemek yicem gelcem hemennnn:1hug: sizlerede afiyet olsunnncokacimcoook
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmma.s.
yemek yicem gelcem hemennnn:1hug: sizlerede afiyet olsunnncokacimcoook
canım şükür idare ediyorum nasıl olsun fena değil halletimm :))) bebeğimm sen nasılsın yoğunsun sende kızlrda yok
yok ya bugün hiç girmedi. doktor randevusuda saat kata bilmiyorum ki. inşallah hayırlı haberlerle dönertualinadan haberi olan yokmu ?
ben geldimmmmm
serpoşş gözümüze soka soka duayı :roflol: ay kaç kaldı bu neden uzadı çok uzun diye dimi öteki dua hemencik bitmişti :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?